Spring naar bijdragen

MCMike

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over MCMike

  • Verjaardag 17-09-1970

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin eTrex
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Houten
  1. Ik ga zelf a.s. woensdag en kan nog wel wat meenemen; maar dan moet je wel snel zijn... groeten, Michiel
  2. Nog een: Cache-paadje: de laatste meters naar de cache, platgelopen door groot aantal geocachers. Erg handig bij slechte ontvangst. Is er een begrip voor het opzettelijk verbergen van aanwijzingen als er een ander team vlak na je komt? Is me al een paar keer overkomen, handenvol bladeren over dat ene kleine bordje en zo (als 'slachtoffer' dan ). Gebeurt vooral bij teams die eigenlijk bij elkaar horen, maar vanwege groepsgrootte zich hebben opgesplitst. Waypoint-klooien of zo?
  3. Nou en? Het kan mij persoonlijk geen lor schelen of ik al dan niet wat hoger in de lijst sta dan een ander. Er zijn nu eenmaal mensen met meer tijd, of die ervan houden om op een parkeerplaats naast de snelweg een filmkokertje te scoren (ik niet). Heb wel goede herinneringen aan alle 14 caches tot nu toe die ik gevonden heb. En de kriebels over de lijst nog-net-niet-gevonden caches die ik nog een keer moet afmaken.
  4. MCMike

    Cache goodies

    Niet als je tegen waxinelichtjes ruilt (100 voor € 1,50) Zonder gekheid: ik vind de inhoud van de cache wel degelijk er toe doen, het is toch een soort beloning aan het eind van de wandeling. Ik probeer altijd dingen achter te laten die ik zelf wel zou willen aantreffen in een cache. Het kan overigens leuk zijn om in de gaten te houden hoe lang jouw goodies in de cache verblijven. Als jouw bijdrage door de volgende cacher alweer wordt meegenomen, dan was het een toppertje (relatief ten opzichte van de rest van de cache inhoud natuurlijk).
  5. MCMike

    kaarten

    Deze kaart werkt ook.
  6. Omdat Mozes zijn staf nog niet inde lucht houd? Nee joh, dat is een ander verhaal. Kijk hier maar eens.
  7. Gaat toch niet helemaal lekker daar volgens mij, kijk maar eens bij de 'Top Traveler Tags': op nummer 2 staat 'Hot Lips', die heeft 10967.45 mijl gereisd van de Hoge Veluwe Witte Fietsen cache naar de Markenburger cache... Ja, zo kan ik het ook!
  8. Nu we toch off-topic zijn beland... Grappig, deze zomer in ex-DDR dit systeem nog in de praktijk zien werken. Kende het niet van vroeger (ben van het post-ATB tijdperk). On-topic dan: een functie van het loggen op de website, die ik nog niet heb zien langskomen in dit draadje, is het publiekelijk complimenteren van de cache-owner met een leuke cache. (Aan de schandpaal nagelen kan natuurlijk ook, maar is weer wat minder sympathiek ) Verder is het leuk herinneringen ophalen bij je eigen lijstje van gevonden caches, hoewel dat natuurlijk ook, en misschien wel beter, zonder internet kan, met plakboek oid. Maar ja, zo'n logje is dan wel weer een stuk minder werk... Michiel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...