Spring naar bijdragen

Hiker_R

Leden
 • Aantal bijdragen

  183
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Hiker_R geplaatst

 1. Hiker_R

  Gps Gejat

  Zaterdag is (o.a.) m'n GPS uit mijn auto gejat, in een tijdsbestek van nog geen tien minuten. Betreft een Garmin GPSMAP 60CSx (serienummer onder de batterijen: 118494274). Foto op m'n facebook page https://www.facebook.com/erdebee Mocht iemand 'm te koop zien dan gaarne bericht en politie inschakelen. Dank.
 2. Hiker_R

  Startlicentie

  Misschien dubbele quotes vóór mailto en achter cache? <A HREF="mailto:emailadres?SUBJECT=Naam van de cache">Webmaster</A>
 3. Niet helemaal correct: PMR zit op 446.00625 tot 446.09375 MHz, LPD zit op 433.075 tot 434.775 MHz. Max. toegestaan zendvermogen voor PMR: 500 mW; Max. toegestaan zendvermogen voor LPD: 10 mW. Daarmee is LPD al veel minder geschikt om in het veld te gebruiken. LPD vindt meer zijn toepassing in bijvoorbeeld babyfoons (hoewel er ook wel babyfoons zijn in de PMR-band).
 4. http://nl.wikipedia.org/wiki/PMR446 http://en.wikipedia.org/wiki/LPD433
 5. Twee hele mooie wandelingen: Station to Station http://coord.info/GCB41C (momenteel temporary disabled): multi, 11 km. van NS-station Rheden, over de Posbank, langs de Beekhuizer Beek, naar NS-station Velp. Enkeltje Den Dolder http://coord.info/GCHXZ1 : multi, 17 km. van NS-station Den Dolder naar NS-station Baarn.
 6. Hiker_R

  Naam Veranderen

  Iets met Nederlands en interpunctie......
 7. Inderdaad! De SOS-serie is zeker een aanrader: op drie locaties in het land tegelijk lopen, erg leuk en ook mooie omgevingen! SOS Gelderland: http://coord.info/GC35KJP SOS Drenthe: http://coord.info/GC3MN50 SOS Zuid-Holland: http://coord.info/GC3K0VP
 8. Hiker_R

  Nachtcaching

  Even de punt weg aan het einde van de URL, dan doet-ie het wel.
 9. Hiker_R

  Gearchiveerde

  Een verdwenen trackable moet je gewoon als Missing markeren op je trackable pagina. Niet in een niet bestaande cache droppen....
 10. Hiker_R

  Goodies

  Meer informatie hier: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/buitenland_en_douane/goederen_ontvangen_uit_buitenland_oa_internetaankopen/internet_postorder_geschenk/kopen_via_internet_of_postorder_door_particulieren en hier http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/veelgestelde_vragen/veelgestelde_vragen_particulier (kies voor Doelgroep Particulier en Onderwerp Douane)
 11. Hiker_R

  Route De Soleil

  Hallo! Als je premium member bent kun je op je pocket query-pagina http://www.geocaching.com/pocket/ kiezen voor "Find Caches Along a Route" (directe link: http://www.geocaching.com/my/userroutes.aspx ). Vervolgens kun je zoeken naar "Public Routes" (zoektermen invullen en "Find Public Route") of op tabblad "Create New Route" je eigen route maken. Je geeft onder het kaartje aan welke radius vanaf de route gezocht moet worden. Daarvan kun je een pocket query aanmaken die je dan weer in GSAK inleest.
 12. Cachen zonder kaart kan natuurlijk altijd en met kaart is altijd makkelijker... Voor Garmin GPSr'S kun je kaartdelen van over de hele wereld halen op http://garmin.openstreetmap.nl/ Zijn nog routeerbaar ook.
 13. Hiker_R

  Pal West

  Drie in twee zinnen en in hun tweede post vijf in twee zinnen (als je de ontbrekende beginhoofdletter ook meetelt, zes in twee zinnen)... Het blijft toch verbazingwekkend dat steeds meer mensen steeds slechter Nederlands kunnen schrijven. Een slechte ontwikkeling.
 14. De Stoker en de Machinist http://coord.info/GC1N3R3
 15. Hiker_R

  Gc Voor Schoolkamp

  Lees ook dit draadje even door http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=18463 Dat scheelt een hoop mensen het herhalen van argumenten waarom wel, waarom niet, waarom anders, waarom niet een bestaande cache etc.
 16. Hiker_R

  Tag

  Misschien hier; http://www.pathtags.com/
 17. Even mijn "2 cents" als niet-cache owner. Waarom een nieuwe cache-listing maken voor een exact dezelfde multi? Je haalt je een hoop overbodig werk op je hals (toestemmings- en reviewtraject), met mogelijk de daarbij behorende frustraties als dat niet soepel loopt. Wat ik eruit begrijp is het enige dat je verandert, de cachebehuizing op (exact dezelfde) eindlocatie... Daar ga je toch niet voor archiveren en dan eenzelfde multi onder een ander GC-nummertje weer publiceren...?
 18. Hiker_R

  Gpx 1.0 Of Gpx 1.0.1

  Dat is geen Add-on, maar een GreaseMonkey script. Eerst dus de de Add-on Greasemonkey installeren: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/
 19. Psssst.... Een lantaarnpaal plat leggen om daar de logrol onderuit te halen valt best op
 20. Uit: http://nl.wikipedia.org/wiki/Schrikkelseconde
 21. Hiker_R

  Teveel Informatie In Log

  Verwijderen is geen optie. Als de cache fysiek gelogd is, mag er on-line gelogd worden. Bovendien staat er boven aan iedere log sectie van een cachepagina: "**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links." In de guidelines (sectie 6.8, http://support.groundspeak.com/index.php?pg=kb.page&id=204) vind ik nog het volgende, dat je zou kunnen doen:
 22. Let er wel op dat al je verf- en laklagen samen niet te dik worden. Anders krijg je de kist moeilijk open/dicht.
 23. Hiker_R

  Wat Voor Magneet?

  Gisteren zo'n telescoopmagneetje binnen gehad. Ik vroeg me al af waar die ring nou eigenlijk voor diende. En inderdaad, wat hier verteld wordt, klopt. Zonder ring "plakt" het ding aan de zijkant. Ring er omheen en voilà, het ding plakt niet meer aan de zijkant. Ik ben dan nieuwsgierig hoe dat natuurkundig in elkaar steekt. Iemand die me dat kan vertellen? Het zal iets te maken hebben met het op een of andere manier wegnemen dan wel vervormen van de veldlijnen, denk ik.
 24. Hiker_R

  Ik ga cachen en ik neem mee.

  Wil je jezelf verjagen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...