Spring naar bijdragen

de emmers

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over de emmers

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 29-03-1963

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  29 maart 2009
 • Twitter
  de_emmers

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.de-emmers.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  almere
 1. de emmers

  Usa Kaart Materiaal

  je kan eens kijken op gratis kaarten Milko
 2. Ik zou de waarderingen van GCVote als 1 ster = poor, 1.5 ster = worthless en 2 sterren = below average toch niet als positieve beoordeling zien. of is geovote iets anders dan gcvote?
 3. Volgens mij spreken deze quotes elkaar tegen. Team Beetle geeft twee doelen aan, waaronder stemmen op forumgebruikers. Track_leader heeft het alleen maar over het beoordelen van een posting. Als Track_leader gelijk heeft, dan zou dus ook Team Beetle als admin niet weten hoe het werkt...... Overigens heb ik tegen dit systeem gestemd vanwege het al genoemde argument van stemmingmakerij. De mogelijk die global biedt om een poster te bedanken voor een post spreekt mij meer aan.
 4. inmiddels is het licht aan gegaan. het programma om wherigo te doen op de blackberry heet OpenWIG
 5. de emmers

  Hoe Ver Ga Je ?

  Of je nou puntjesjager, goudjager, af en toe jager, helemaal geen jager bent, iets vernielen vind ik te belachelijk voor woorden. Soms sneuvelt er een brandnetel, maar we proberen altijd zo goed mogelijk het ontstaan of uitbreiden van een cachepaadje te voorkomen.
 6. de emmers

  X En Y

  dat lijkt inderdaad verdacht veel op een RD coordinaat waarbij je een cijfertje mist. Ik zou zeggen ga terug en en begin opnieuw. Je weet nu in ieder geval wel wat je er mee moet doen.
 7. de emmers

  X En Y

  Volgens mij en GCTool zou een RD coordinaat een x kunnen hebben tussen 012000 en 276000 en een y tussen 306000 en 615000 waarbij x van west naar oost loopt en y van zuid naar noord het RD coordinaat 0,0 ligt dus niet in nederland
 8. Wij vinden een checker ook erg handig. Sommige mysteries zijn "simpel", zodat je wel zeker weet dat je het goed gedaan hebt. Maar bij een wat lastigere is een checker prettig. En wat al eerder opgemerkt werd, een legger kan ook een foutje maken. Daar kan je dan snel genoeg achter komen. Een checker bij een multi is ook handig. Ik kan dan wel in het veld checken, maar ook bij thuiskomst met een dnf, kan een check handig zijn.
 9. cachen met de blackberry lukt wel. ze hebben allemaal de sirfstar III gps chip aan boord, dus dat is geen probleem. een interessant gratis progje is blackstar ik heb zelfs een wherigo gedaan met mijn bb, weet het progje daarvoor niet meer uit mijn hoofd.
 10. het kan natuurlijk zijn dat de oorspronkelijke logjes verwijderd zijn...........
 11. Iedereen de beste wensen voor 2010 Dat we allemaal maar lekker mogen en kunnen cachen!
 12. Als je zoekt op notificatie krijg je een heleboel topics te zien waar je wat mee kan. voorbeeld: klikkerdeklik
 13. Niet wat je noemt een oppikkertje Dat een cache een hele tijd niet gelopen wordt, komt natuurlijk voor. Zo hebben wij onze TB gedropt in Wales in GCW2JE. Maar ja, dat was 1 mei en tot nu toe is de cache zo te zien niet meer gelopen . Het lijkt me dat zulke caches niet het archief in hoeven. De Emmers
 14. Bedankt voor de reacties tot nog toe. Het laatste linkje geeft inderdaad vrij duidelijk aan waar een cacheplaatser aan moet voldoen en rekening mee moet houden. Grappig, zie het proces in werking bij tweede carpool cache GCHEFE. Daar was om disable verzocht en veel klachten in de logs. En Kruimeldief heeft hem een uurtje geleden op temporarily disabled gezet. De Emmers
 15. Hoe ga je om of wordt er omgegaan met een cache die al geruime tijd DNF logs krijgt.? En de eigenaar niet reageert op vragen over de cache, hetzij via notes in de logs of via email. We zijn benieuwd of daar afspraken of zo voor zijn. De Emmers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...