Spring naar bijdragen

de zolder

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 450t / iPhone
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  feb 2009

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Precies, een plekje is wel te overzien maar honderden is bepaald geen feest. plakband mee!
 2. Vogelhuisjes komen we allemaal regelmatig tegen. Bij gebruik voor GC zou iedere co het gat waardoor de vogeltjes naar binnen gaan van binnenuit moeten afsluiten ( plankje ervoor oid ). Dat voorkomt het probleem. Kom ik een cache tegen waarbij dit niet is gedaan, dan verzoek ik per mail de co daartoe. Komen altijd positieve reacties op terug. Bij twijfel maak ik tijdens het seizoen overigens het kastje ook niet open.
 3. Het "slachtoffer" op de kade waar team Tabak over schreef, ben ik. Nu bijna 5 dagen later begint de jeuk wat af te nemen, de eerste dagen wordt je er behoorlijk wanhopig van. Mijn advies, neem iedere waarschuwing over de aanwezigheid van deze beetjes aub serieus. Ik stop voortaan een rolletje plakband in mijn rugzak. Met stroken tape kun je, als je er snel genoeg bij bent, de haartjes uit de huid trekken en de overlast beperken.
 4. thx, ik ga hem gelijk ophalen. mvg team De Zolder!
 5. Hoi De Zolder, dan je voor het compliment! Waarschijnlijk dat de cab-file bezet gehouden wordt door een programma. Je kunt of de cab file hernoemen en dan installeren, of de (soft!) reset proberen (bij de TyTN II is het gaatje boven de USB aansluiting de soft-reset) en daarna nogmaals proberen. De key voor static navigation kun je vinden in de registry van je tytn. Hiervoor heb je een registry editor nodig. Indien je daar niet uitkomt, kan ik een REG file voor je maken vanuit mijn tytn. Die kun je dan kopieren naar je device en er simpelweg op klikken. Hopelijk helpt dit. Hi, thx voor je antwoord. Loste het CAB probleem inderdaad op. Loopt weer als een zonnetje. Zie uit naar versie 2, screendumps zien er strak uit. Een kopie van je ReG file zou ik erg op prijs stellen. ! groet De Zolder!
 6. Hi Melusine, Allereerst mijn complimenten. Gebruik de laatste tijd met veel plezier een van de oudere versies van gatecacher, maar kan nu de drang tot upgraden niet weerstaan. Hij komt direct mijn gebrek aan technische vaardigheid om de hoek. Heb net geprobeerd de oude cab file te overschrijven met de nieuwe maar dat lukt niet. Is het een idee om in de manual voor "dummies" uit te leggen hoe dat werkt? Overigens wil ook ik graag proberen mijn Tytn II te ontdoen van dat static navigaton. Maar je begrijpt het al, ook daar loop ik vast hoe vind ik op mij PDA: HKLM\Software\HTC\SUPL AGPS\GPSMode Thx De Zolder
×
×
 • Nieuwe aanmaken...