Spring naar bijdragen

CarSim97

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  6 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 1. CarSim97

  Gezichtboek

  Ik heb het even getest, wat het nu eigenlijk inhoudt. Ik login met mijn facebookaccount, moet vervolgens de app geocaching autoriseren op facebook. Daarna krijg ik de vraag of geocaching dingen mag plaatsen op facebook en wie dat dan mag zien, ik kan dat accepteren of overslaan. Dus blijkbaar kan ik kiezen dat ik dat niet wil. Dan kom ik weer terug op GC.com en nee ik heb nu nog geen account, want nu krijg ik de vraag of ik een account op GC.com aan wil maken, of dat ik wil koppelen aan een bestaand account. Hier ben ik gestopt. Wat ik me afvraag is wat de toegevoegde waarde is. Want van andere sites ken ik de optie om in te loggen met facebook, maar dan is het zo dat ik op de site in kwestie geen account aan hoeft te maken. Facebook is dan de identity provider. Maar bij GC.com moet ik alsnog een accont aanmaken. Positief is dus wel, dat niet iedereen met facebook nu in kan loggen en alles kan zien.
 2. Het is niet een functie van geocaching.com, dit is een functie die standaard in de browser zit. De Chrome en Safari hadden dit al lang standaard erin zitten, en tegenwoordig (met FF4) werkt het ook in FireFox. Oh oke, weer wat geleerd
 3. Het is afhankelijk van welke browser(versie) je hebt of je die optie tot je beschikking hebt of niet. Ja het was natuurlijk rechts onderin, ik weet soms het verschil niet Gek genoeg werkt het in Firefox (4) en Chrome wel en in IE(9) niet. Opmerkelijk omdat het een asp.net site is en ik zou dan verwachten dat het juist wel in IE zou werken. Hetzelfde soort tekstvlakken wordt hier ook gebruikt op het forum en op de buren ook.
 4. Het venster kun je groter maken, RECHTS (sorry, had het verkeerd om) onderin zit een tekentje daaraan kan je met de muis het schermpje naar beneden trekken.
 5. Volgens mij was het in de buurt van een metrostation in Schiedam. Of er zijn meerdere van die voorvallen geweest dan?
 6. goed idee, van die GPX voor paperless cachen op de GPSr. Ik zou zeggen, voeg je opmerking toe aan het door kdv genoemde voorstel op de Feedbacksite van Groundspeak! Done
 7. Verplichten wordt natuurlijk lastig. Maar het zou wel mooi zijn als meer cachepagina's naast de eigen taal ook in het Engels zouden staan. (alhoewel dat subjectief is, want een fransoos zal wellicht liever frans als tweede taal zien) Het afdrukken van een pagina wordt hier een paar keer aangehaald, dat je dan al snel bij een uitgebreide pagina op 8 kantjes zit. Nu heb ik een ander probleem (nou ja dat is een groot woord), ik cache paperless. En ik heb al weleens gehad met earhcaches dat de tekst te lang was en dus niet helemaal op mijn gps kwam te staan. En helaas kwam ik daar dan pas in het veld achter. Dus ik zou ook graag meertalige pagina's zien, maar dat ze het dan wel zo maken dat je een bepaalde taal kan selecteren als de standaard voor printen en de GPX.
 8. CarSim97

  Geocaching In Space

  Er is net van het weekend weer een spaceshuttle daar aangekomen, benieuwd of er geocachers onder de astronauten zijn!
 9. Dat is ijdele hoop. Natuurlijk blijven traditionals gezocht worden. Hoe meer cachers, hoe meer puntjesjagers, en dus zullen ook de flutcaches gezocht en gevonden worden. Ik ontken dus niet dat er geen markt voor is, die is er zeker, maar de gemiddelde cacher zal er hoogstwaarschijnlijk niet veel lol aan beleven. En wat is er mis met traditionals? Voorbeeld:Ketting van Maxima
 10. Ik heb de link bekeken.....
 11. En wil wilde tijger wel dat zijn caches geadopteerd worden? En zinloze vraag omdat gearchiveerde caches niet meer geadopteerd kunnen worden :-( Dat bedoelde ik ook inderdaad Ik was de nee schuddende smiley vergeten Edit: Maar de caches zouden ook nog door een revieuwer weer uit het archief kunnen worden gehaald, en dan kan het wel.. Misschien hadden we onze opmerking iets uitgebreider moeten formuleren aan al de opmerkingen te zien; natuurlijk moet Wilde Tijger dit ook willen en zo ja, dan zal het toch niet te veel moeite zijn om ze weer actief te krijgen. Wij komen regelmatig in de regio, alleen waarschijnlijk net te weinig om direct onderhoud te kunnen plegen mocht het nodig zijn, anders hadden we er zelf een paar willen overnemen. Na het archiveren van de caches van de Saatjes is dit gewoon erg jammer.
 12. Ook wij zagen dit op Twitter langs komen en zijn zeer teleurgesteld. We cachen regelmatig in Zeeland en na de Saatjes nu ook de caches van Wilde Tijger weg, wat blijft er dan nog over? We waren nog druk bezig met zijn Molen-serie, hoefde er nog maar een paar, en ook de bonus van zijn Parel-serie moesten we nog doen. We hebben overigens al een berichtje gestuurd naar Wilde Tijger, alleen nog geen reactie gehad, hopelijk komt dat nog. Is er anders iemand in die regio die de caches wil adopteren?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...