Spring naar bijdragen

ShapeShifter

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door ShapeShifter geplaatst

  1. "1 anonymous users", Ohw sinds wanneer is het hier anoniem?

  2. ShapeShifter

    Fra-ha

    FRA-HA tot zover bedankt en suc6 in je carriere!
  3. Ach IE ik denk die weer te gebruiken na lange tijd, vuurvos crashed om de zoveel tijd en da's nog irritanter dan IE die gammel is maar niet crashed.
  4. Van .COM Dus de basis gedachte achter het spelletje voor "jong" en "oud", moet maar bijgeschaafd worden naar "alleen oud". Stelletje hypocrieten, laat de kinderen lekker cachen, hoe meer bekend erover hoe meer mensen weten wat het is. En dan wordt er onderling ook best wel gezegd dat ze dat doosje moeten laten liggen want het is van een spel. Want of kinderen alleen nodig zijn om een cache te rippen pfoe.
  5. @ Mollie Geo-Ketsjing in een popie serie.. Kennen je kinderen waarschijnlijk ook?
  6. nu 16:50 / 22 mei no probs met inloggen op .COM ?
  7. ShapeShifter

    Wat is het?

    Groen - geel gestippelde flierefluiter Ik zou het niet weten, maar om toch een bekende vogel te noemen, een merel?
  8. Zolang je maar wel een Oregon of zo hebt. Als je die niet hebt, zou ik het afraden: niet vooruit te branden op je GPS en zonde van je geld: de "oude" topo.nl voldoet dan veel beter. But Your Mileage May Vary. Ik heb een vista hcx en.. dat opbouwen van de kaart gaat zeker retetraag... Maar zojuist de nieuwsbrief van gps.nl (notter) gekregen, met daarin het volgende: Dus kijken hoe het daarna werkt? Ik hoop dat de reparatie niet ten koste van de details gaat??
  9. Op de info pagina staat dit: Donateur Administratie * Vera - La Bruga Ik denk dat in de ledenlijst het de volgende persoon is: La Bruja http://forum.geocaching.nl/index.php?showuser=19002
  10. ShapeShifter

    Nieuwe Topokaart

    Bedankt Krolik De optie "Hide Onroute Wandelkaart" en "Hide Mapsource Topo Nederland" verschenen. Bedankt voor de hulp en snelle reactie!
  11. ShapeShifter

    Nieuwe Topokaart

    Een vraagje, ik heb ook de nieuwe wandelkaart en is helemaal te gek, maar ook heb ik de Topo kaart. Beide kaarten zijn geladen in mijn etrex vista, maar om de kaart te switchen van "wandelkaart" naar "Topo", heb ik diverse kaartensets (?), die ik moet afvinken? Kan dit niet makkelijker? Dus dat ik 2 opties hebt, waar ik "wandelkaart" kan aanvinken als ik die wil gebruiken, of "topo", kan aanvinken als ik die wil gebruiken. Nu zijn beide kaarten geladen en moet ik dus de diverse kaartensets aan en of afvinken. Zou toch handiger zijn als ik maar 2 opties hebt? Of heb ik wat verkeerd gedaan met het overzetten naar mijn GPS?
  12. De prijs is ook erg interresant
  13. Hey Bert & Ernie deze nieuwsbrief? = :-)
  14. ShapeShifter

    Wat is het?

    puntig kaalkopje - Psilocybe semilanceata
×
×
  • Nieuwe aanmaken...