Spring naar bijdragen

gpseend

Leden
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door gpseend geplaatst

 1. Vandaag in BN de Stem. Onderzoek van journalist is bedenkelijk. Binnen de gemeente Rucphen liggen er ten minste 27...
 2. gpseend

  Topo NL

  Op mijn laptopje draait mapsource 6.15.7 "al" een week of drie stabiel onder W7x64. Heb alleen wel een oude versie (1.00) van de topo NL. Bij de installatie niets moeilijks hoeven doen. klikken, wachten, lopen.
 3. Bedankt voor de melding. Doe het als we volgende week terug zijn in die Niederlande.
 4. hmm Van de week GC1H3D3 ook voor een ander team gelogd terwijl ze er niet bij waren. Ben ik nu crimineel?
 5. Heej bedankt. Ik ga vast voor de applestore liggen...
 6. Zijn er al ervaringen met de 3 Gs? Heb deze besteld en ben erg benieuwd of het kompas extra's toevoegd aan de bestaande app.
 7. GPSeend komt voort uit ons superkarretje en een typisch geval van ff geen inspiratie bij het inschrijven Een gepimpte 2CV special uit 1986. Hij was rood, nu metalic blauw met een dikke neus en een set dubbele koplampen voorop. Komt dit je bekend voor? Dat kan. Het was de een na laatste auto in het eerste seizoen van Veronica's De Grote Beurt. Bij een eerdere aanmelding hadden we nog ducktrails als naam, maar in de wirwar van accounts, wachtwoorden en adressen is deze helaas verloren gegaan. Dikke kans dat onze Eend binnenkort een trackingsticker achterop heeft. Ge zul 'm wel zien! Groet, GPSeend Oosterhout (nb)
 8. Net een stem op foto 5 uitgebracht. Qua compositie en standpunt een heel mooi plaatje De groothoek geeft hem net een wat andere kijk op de wereld. Heel toepasselijk in dit verband zou ik zeggen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...