Spring naar bijdragen

SolidRock777

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over SolidRock777

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  november 2008
 1. SolidRock777

  Premium

  He dank je eel. Dat is het dus. Dat wist ok niet want deed dit zelf aangeven en na een jaar van allerlei gebeurtenissen eeet ik dit niet meer. Bedankt nu ben ik gerustgesteld dat dit niet zomaar gebeurt.
 2. SolidRock777

  Premium

  Onlangs had ik hier ren meldong vsn gehad dat ik deze moest verlengen. Maar heb dat zelf nog niet gedaan. Sinds wanneer doet gekcahing dit dan uit zichzelf verlengen? Voorgaande jaren heb ik zelf dit aangeheven maar nu is mijn membetship verlengd zonder dat ik actie heb ondernonen hoe kan dit?
 3. Lol niemand is perfect en ook ik kan eens een foutje in de taal maken. Maar dat heeft niks met de topic te maken en heeft geen invloed om een cache wel of niet te kunnen berekenen wat in een notatie van een formule wel kan zijn.
 4. Ten eerste wil ik even mijn excuus geven voor enige minder leuke zaken dat gebeurd is door mijn vraagstelling. Ik post niet zo vaak in het forum en ik had er werkelijk geen benul van dat als ik de werkelijke formule en cijfers geef dat men daardoor de cache kon terug vinden. Dat wist ik werkelijk niet. Van wiskunde heb ik ook geen benul dus voor mij was die formule dus onduidelijk. Dan nog blijft de vraag waarom een wiskundige rekenmachine niet op het goede antwoord komt met die formule zoals die er staat. Jullie hebben me wel prima antwoord gegeven dat als er een (035 + 5(C+B )+20xA) dat
 5. Omdat je met behulp van de formule de cache terug kan vinden; en omdat je daarnaast de echte waarden voor ABC had gegeven, hoeven sommige mensen weer een waypointje minder te doen bij die multicache. Omdat ook PGCT uitgaat van de 'normale' rekenregels die we gebruiken bij een cache. In 99% van de gevallen levert dat het goede antwoord op, maar in dit geval dus niet. Dat heeft verder weinig met wiskunde te maken, maar veelmeer met de afgesproken regels hoe we een coordinaat weergeven/berekenen. Nog een voorbeeld: Wij geocachers maken van ABC (met A=1,B=2,C=3) het getal 123; Wiskundigen
 6. In de wiskunde is het gebruikelijk om het vermenigvuldigingsteken weg te laten als het niet perse nodig is. In dit geval wordt deze regel gebruikt omdat een getal met een letter (of een haakje erachter) alleen maar kan betekenen dat er vermenigvuldigt moet worden. In de wiskunde worden voor onbekenden ook altijd enkele letters gebruikt, zodat bij 4AB betekent: 4×A×B De formule zou dus in dit geval worden: (025+4(C+B )+10xA) -> (025+4×(C+B )+10×A) In dit geval is de formule eigenlijk een beetje een combinatie van verschillende manieren van berekenen omdat het eerste deel gewoon blijft
 7. Ik zie veel over de wiskundige regels hier, en ik heb geen flauw idee over de wiskunde. Wel heb ik het aan de stok gehad met een cache eigenaar omdat we zijn cooördinaten niet konden uitrekenen met een PGCT tool en zelfs een wiskundige rekenmachine kwam er dus niet uit. Ik heb totaal geen verstand van wiskunde dus zal veel al de tool gebruiken. Het gaat om deze formule: 004.04(025+4(C+B )+10xA) nu snap ik wel dat je c+b eerst moet berekenen maar wat je nu met dat getal moet doen dat is mij dus niet duidelijk. Waar zie je hier dan dat je dat tussen haakjes moet vermenigvuldigen in deze som. Wa
 8. SolidRock777

  Geocaching

  Lekker zeg, de site zou er woensdag uitliggen en dat is ook gebeurt. Denk je vanavond even wat caches voor morgen laden......maar nee hoor het wordt me niet gegunt, op het moment dat ik inlog om te gaan zoeken besluit geocaching.com er maar weer eens uit te gaan zonder enige waarschuwing vooraf. Waarom ligt die er nu weer uit eigenlijk? En duurt dit gedonder weer lang? Vind het niet leuk. SolidRock die graag wat caches morgen wilt doen.
 9. SolidRock777

  Kaarten

  Ik ben bezig geweest eerder al met dat maritiem, en hij stond uit en het water was wit. Ik heb het even op fishing gezet en toen weer uit en whalla weet niet hoe het kan maar het water is nu blauw. In ieder geval bedankt allemaal.
 10. SolidRock777

  Kaarten

  Hallo allemaal, Ik heb een vraagje, ik heb een Oregon 300 en mijn vriendin heeft deze ook. Als wij onze garmins naast elkaar leggen, is haar water blauw op de kaart en bij mij dus wit. Heb net de webupdater gedownload. Maar heb nu wel de tekentjes voor de caches maar nog steeds is mijn water wit.... Hoe krijg ik dat water blauw?
 11. SolidRock777

  Diverse Goodies

  Ik wilde net naar de poes gaan vragen. Gr wendy Nou dan ben je niet de enigste, die poes wil ik wel hebben juist omdat mijn man van rode katten houdt Leuk spul overigens.
 12. Wij zijn in België heerlijk wezen cachen, ja toch een viertal founds, het zoeken werd wat bemoeilijkt door de sneeuw maar toch. Groot is dus de teleurstelling dat je niet eens kunt loggen.... Want geocaching.com ligt er bij mij dus ook uit. Bah.
 13. Ik vind het heel erg jammer dat de Wilde Tijger dit doet, al zal er een reden voor kunnen zijn. Ik wil er best een paar overnemen die ik makkelijk kan onderhouden per fiets. Heb hem al gemaild en wacht af wat hij zegt. Er is in Zeeland al zo weinig op fiets afstand. Jammer hoor.
 14. Ik heb een cache aan een vriendin laten zien die ik al gehad heb, daarin heb ik wel een TB gelegd, ik heb er een note bij gedaan, dat ik een TB ruil heb gedaan en dat kan gewoon als je een note schrijft.
 15. Ik log eigenlijk de Earth caches meteen maar de eigenaar krijg wel meteen een mail met de bewuste antwoorden. Tot nu toe moest ik er ook een foto bij doen en die staat er dan ook bij. Er zijn al van twee die ik gelogd heb en antwoorden naar eigenaar verstuurd heb waarvan ik tot op heden niet eens een antwoord heb gehad. Dat is dan wel jammer maar neem dan aan dat het wel goed is. Als het fout is kan het altijd ongedaan worden gemaakt en moet ik het gewoon opnieuw doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...