Spring naar bijdragen

millieballon

Leden
 • Aantal bijdragen

  166
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over millieballon

 • Verjaardag 05-02-1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Colorado 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 dagen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.millieballon.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Leiden
 1. Jazeker, want zo kunnen ze soms in de goede richting gebracht worden. Zet even een write note bij de cache dat je wat hebt meegenomen.
 2. millieballon

  Geocoin Maken

  Je kan ook kleine muntjes zonder trackable nummer laten maken. Via nederlands of via Amerika. Kijk op geocaching.com maar eens in mijn profiel. Ben benieuwd wat het gaat worden.
 3. millieballon

  Diverse Goodies

  Goodies worden donderdag opgehaald
 4. millieballon

  Diverse Goodies

  Tja, misschien moet ik deze dan maar te ruil aanbieden: Jaaaaaaaa, hoeveel repen chocoloade wil je daarvoor ??????? gr wendy Klein reepje is genoeg, het is maar een klein muntje hoor. Ze zijn met enige regelmaat te vinden in mijn eigen caches en in caches die ik gevonden heb.
 5. millieballon

  Diverse Goodies

  Tja, misschien moet ik deze dan maar te ruil aanbieden:
 6. millieballon

  Diverse Goodies

  Beneden in de kelder heb ik nog een mandje vol met goodies staan. Smurfjes, fotolijstjes, foam beestjes, plastic beestjes, slangen, m. mousen etc. Doordat ik nu meestal een signature tag of modelleerballonnen achterlaat zal ik de genoemde goodies niet meer gebruiken. Wie wil ze ruilen tegen een lekkere reep chocoloade of een zak dropjes? ps de poes hoort er niet bij.
 7. Ik heb een gps gekocht voor de paarden. Fijn als je buiten op onbekend terrein rijd. Uit de media wist ik dat er ook zoiets als schatzoeken met een gps bestond. Dezelfde dag dat ik de colorado heb gekocht ben ik er met de kinderen op uit gegaan. Ik denk dat ik nu ongeveer het een jarige jubileum kan vieren. Er zijn zelfs caches te paard gedaan.
 8. millieballon

  Virtuele Cache

  volgens mij mag je geen virtuele caches meer maken
 9. millieballon

  Cachen Te Paard

  Hold your horses is een hele goede. In de duinen bij Katwijk Spot the cache in Valkenburg ZH ligt op een stuk waar wij regelmatig rijden IN Hazerswoude de Multi Spoken en Galgen ook een rondje wat ik vaak te paard heb gedaan. Helaas wel veel weg, maar ook een stuk ruiterpad.
 10. Joepie, ook ik heb mijn eerste geo d'ors kunnen uitdelen. Eerst had ik nog genoeg gevonden en tegen de tijd dat ik ze wel had kon ik ze niet uitdelen. Nu gelukkig wel. Toegevoegd: En de fotocaroussel is ook bijgewerkt. Zag foto uit onze collectie voorbij komen.
 11. Je kan hem in Leiden TB Hotel leiden International doen. Die is special gericht op reizigers. Maar ook dan ben je volledig afhankelijk van de cachers die langskomen. Een aantal TB zijn van hieruit in het buitenland terecht gekomen. Maar een aantal is ook gewoon weer verder gereisd in Nedrland omdat ze te lang bleven liggen. Zeker nu in de winter is het toch wat rustiger met reizende cachers.
 12. Ik geef volgende week al een lezing voor de HCC in Leiden. Millie
 13. Ik vind het leuk om goodies er in te stoppen en soms halen de kinderen of ik zelf er wel iets uit. Wij hebben altijd een variatie aan dingetjes in onze cache tas bij ons. Met enige regelmatig haal ik uit caches ook verlepte vieze spulletjes, omdat daar niemand op zit te wachten.
 14. Geweldig dat ga ik proberen te doen. Ik had eigenlijk mijn gps voor de paarden gekocht en ben toen in het geocachen geraakt! Ik heb hier thuis 2 caches met paard gedaan!
 15. millieballon

  GPS gekocht en nu?

  Vergeet niet wat goodies mee te nemen zodat je kinderen wat kunnen ruilen. Goodies zijn klein leuke dingetjes voor jong en oud.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...