Spring naar bijdragen

millieballon

Leden
  • Aantal bijdragen

    166
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door millieballon geplaatst

  1. Jazeker, want zo kunnen ze soms in de goede richting gebracht worden. Zet even een write note bij de cache dat je wat hebt meegenomen.
  2. millieballon

    Geocoin Maken

    Je kan ook kleine muntjes zonder trackable nummer laten maken. Via nederlands of via Amerika. Kijk op geocaching.com maar eens in mijn profiel. Ben benieuwd wat het gaat worden.
  3. millieballon

    Diverse Goodies

    Goodies worden donderdag opgehaald
  4. millieballon

    Diverse Goodies

    Tja, misschien moet ik deze dan maar te ruil aanbieden: Jaaaaaaaa, hoeveel repen chocoloade wil je daarvoor ??????? gr wendy Klein reepje is genoeg, het is maar een klein muntje hoor. Ze zijn met enige regelmaat te vinden in mijn eigen caches en in caches die ik gevonden heb.
  5. millieballon

    Diverse Goodies

    Tja, misschien moet ik deze dan maar te ruil aanbieden:
  6. millieballon

    Diverse Goodies

    Beneden in de kelder heb ik nog een mandje vol met goodies staan. Smurfjes, fotolijstjes, foam beestjes, plastic beestjes, slangen, m. mousen etc. Doordat ik nu meestal een signature tag of modelleerballonnen achterlaat zal ik de genoemde goodies niet meer gebruiken. Wie wil ze ruilen tegen een lekkere reep chocoloade of een zak dropjes? ps de poes hoort er niet bij.
  7. Ik heb een gps gekocht voor de paarden. Fijn als je buiten op onbekend terrein rijd. Uit de media wist ik dat er ook zoiets als schatzoeken met een gps bestond. Dezelfde dag dat ik de colorado heb gekocht ben ik er met de kinderen op uit gegaan. Ik denk dat ik nu ongeveer het een jarige jubileum kan vieren. Er zijn zelfs caches te paard gedaan.
  8. millieballon

    Virtuele Cache

    volgens mij mag je geen virtuele caches meer maken
  9. millieballon

    Cachen Te Paard

    Hold your horses is een hele goede. In de duinen bij Katwijk Spot the cache in Valkenburg ZH ligt op een stuk waar wij regelmatig rijden IN Hazerswoude de Multi Spoken en Galgen ook een rondje wat ik vaak te paard heb gedaan. Helaas wel veel weg, maar ook een stuk ruiterpad.
  10. Joepie, ook ik heb mijn eerste geo d'ors kunnen uitdelen. Eerst had ik nog genoeg gevonden en tegen de tijd dat ik ze wel had kon ik ze niet uitdelen. Nu gelukkig wel. Toegevoegd: En de fotocaroussel is ook bijgewerkt. Zag foto uit onze collectie voorbij komen.
  11. Je kan hem in Leiden TB Hotel leiden International doen. Die is special gericht op reizigers. Maar ook dan ben je volledig afhankelijk van de cachers die langskomen. Een aantal TB zijn van hieruit in het buitenland terecht gekomen. Maar een aantal is ook gewoon weer verder gereisd in Nedrland omdat ze te lang bleven liggen. Zeker nu in de winter is het toch wat rustiger met reizende cachers.
  12. Ik geef volgende week al een lezing voor de HCC in Leiden. Millie
  13. Ik vind het leuk om goodies er in te stoppen en soms halen de kinderen of ik zelf er wel iets uit. Wij hebben altijd een variatie aan dingetjes in onze cache tas bij ons. Met enige regelmatig haal ik uit caches ook verlepte vieze spulletjes, omdat daar niemand op zit te wachten.
  14. Geweldig dat ga ik proberen te doen. Ik had eigenlijk mijn gps voor de paarden gekocht en ben toen in het geocachen geraakt! Ik heb hier thuis 2 caches met paard gedaan!
  15. millieballon

    GPS gekocht en nu?

    Vergeet niet wat goodies mee te nemen zodat je kinderen wat kunnen ruilen. Goodies zijn klein leuke dingetjes voor jong en oud.
  16. millieballon

    travelbug hotel

    Laten we dan maar hopen dat niet iedereen dit draadje leest. Neem aan dat de meesten eerst het cache verhaal lezen en dan gewoon maar wat proberen.
  17. millieballon

    travelbug hotel

    Het is een mysterie gewerden omdat er een regel is over afstand tussen begin coordinaten van caches. Bij de meeste hotels moet je een reserving maken, dus zo blijven we geheel in stijl. Het is ook een leuke vraag om te kijken hoe creatief de cachers zijn.
  18. millieballon

    travelbug hotel

    Wat mij betreft zijn de posts geen probleem. Gewoon extra reclame! Het hotel is inmiddels uitgebreid met een bruidsuite, dus kom maar langs.
  19. Probeer het eens zonder hoofdletters in je bstandsnaam. Als je het naar de provider upload willen de hoofdletters wel eens verdwijnen. In de link heb je hoofdletters staan en dan zou het mis kunnen gaan.
  20. Ik herken het gevoel. Veel plezier!
  21. Nalezen en nog een keertje nalezen en dan nog maar een keertje de checklist bekijken of je echt alles hebt gedaan. Als newbie heb ik geprobeerd alle regeltjes op te pikken, maar het blijft spannend. En dan rustig wachten. Ik dacht ook dat is zo gepiept todat ik toch een draadje tegenkwam waarin duidelijk stond dat het gewoon wat langer kan duren omdat er gewoon een hooop wachtenden in de review lijst staan. Geniet van het moment dat hij online komt en je na korte tijd de eerste klassementsjagers al om de hoek ziet scheuren! Daarna wachten op de logs. Voldoet hij aan de verwachtingen? Succes, Millie
  22. Tja, zoals dat wel vaker gaat. Ik gebruik meestal mijn bijnaam, maar die was al bezet. Dan zet ik er een letter van mijn achternaam bij, maar dat was ook al weg. Omdat ik veel met ballonnen werk maak ik er dan maar Millieballon van. Ik had nog niet door dat dan het hele team onder deze naam door moet en wist natuurlijk ook nog niet hoe verslavend dit was. Onze avatar heb ik nu ook in stijl gemaakt. Maar ik zie nu dat hij hier nog niet zichtbaar is, wel in het profiel. Wordt pas morgenavond,w ant straks gaan we op nachtcache. Onze goodies komen nu ook in stijl: smileyballon, minipompje en vouwballen met verwijzing naar intructiepagina
  23. Ik heb het advies van ketel98 opgevolgd en even in het duitse topic gekeken. Daar was de oplossing schrijf geocaching.com aan. Dat heb ik dus gisteravond gedaan. Vandaag briefje terug ontvangen dat zij meer informatie nodig hadden. Nou dan de procedure maar weer in werking gezet en tot mijn verbazing was het knopje nu wel beschikbaar en is mijn trial periode begonnen! Ik heb (nadat ik de felicitaties had ontvangen) nog wel een keer uit- en ingelogd om het premium mebership zichtbaar te krijgen in mijn profiel.
  24. Hum, dit probleem heb ik ook. (Colorado 300) heeft iemand een oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...