Spring naar bijdragen

kroonjuwelen

Leden
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex Euro + Garmin GPS V
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Juni 2002

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Noord-Brabant
  1. Dat is waar , als je er maar lol in hebt Dat zou een optie zijn ja, dat werd ook gedaan bij de cache "De weard", maar daar zat wel een logboekje in (volgens mij).
  2. Of het toegestaan is weet ik niet, maar je zit wel met het probleem dat het niet te controleren is of iemand de cache wel echt gelogd heeft.
  3. Leuk, de eerste cache waarvan we de foto's (met een van ons) ontwikkelt terug zien Ons oudste teamlid is te zien op de 1e foto
  4. Op zich is het best een goed idee, maar ik vindt dat de oude rankings wel moeten blijven, de mensen die uit de omgeving Den Haag komen hebben natuurlijk wel een klein voordeel dat er bij hun in de buurt veel caches liggen, maar dat is niet de enige reden dat ze zo hoog staan, dingen die ook meespelen zijn bijvoorbeeld de hoeveelheid tijd die men er in steekt. Deze mensen zijn ook vaak naar andere delen in het land geweest, anders zouden ze niet zoveel caches gevonden hebben. Naar mijn mening zou er dus een aparte ranglijst moeten komen voor deze "bonus caches", zodat de recente "onaangetast" blijft. Niet dat ik dit een slecht idee vindt hoor, want het is altijd leuk als er weer iets nieuws is.
  5. Natuurlijk ook namens ons heel veel sterkte.
  6. Het zal je maar gebeuren Toch maar goed dat nederland een laagland is
  7. Wij hebben er in ieder geval geen last van
  8. Het beste lijkt me hem gewoon te negeren, dan is de lol voor hem er af en zal hij (misschien) wel stoppen
  9. kroonjuwelen

    vastgelopen?

    Bij ons ook vals alarm . We kijken nogal vaak naar de statestieken en dan komen er vaak nieuwe logs, maar omdat er dus niet veel gelogd is vandaag, leek het plat te liggen.
  10. kroonjuwelen

    vastgelopen?

    Nu werkt ie bij ons ook helemaal niet meer
  11. kroonjuwelen

    vastgelopen?

    Bij ons wel hoor, tenminste er komen wel nieuwe logs bij, maar niet veel
  12. kroonjuwelen

    GC.COM Down?

    Wij zitten met het zelfde probleem
  13. Wij willen graag 2 paar van deze bestellen Travel Bug Instruction tags Tired of losing Travel Bugs because some cachers don't know what to do with them? Try these supplement tags. They are the same size as the metal tags that you get from GC.com so they don't add a lot of bulk to the Bug, unlike home-made tags. They are laser engraved from exterior-grade plastic so they last! Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...