Spring naar bijdragen

BeMiXteam

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  alleen in auto, nog niet op deze manier, ga er mee beginnen.
 1. Dat is het dus...ik heb helemaal geen contact
 2. BeMiXteam

  Geocaches Voor Starters

  Een van de eerste caches van ons was bij De Wijk (Dr.) Landgoed Havixhorst, een wandeling rond het landgoed, waar een (ooievaars)lokkerij bij gevestigd is, ontzettend leuk voor kinderen om te kijken, maar óók om de wp's te zoeken. En hier hebben we er nog eentje, Rondje Ruinen, een fietstochtje rondom Ruinen (Dr.) (kan eventueel ook met de auto, maar is wel lastiger). In de buurt van Hardenberg (Ov.), start op de parkeerplaats van recreatieplas De Oldemeyer, ligt De Haarplas, een multi door een mooi stuk bos, langs De Haarplas, mooie omgeving, niet erg moeilijk, met een goed gevulde ammobox als beloning.
 3. Dank je wel! Dit heb je goed gedaan, zo'n lijstje En ik had mijn map 'onopgelost' nog niet leeg, hoor...en ik had nog niets anders te doen, haha.
 4. Hè hè, eindelijk is 'ie er dan! Onze eigen GPS. We hebben er vorig jaar eentje gehuurd, nadat wij in onze vakantie mensen spraken aan het Lac de Serre Poncon in Frankrijk, en ons zo enthousiast hebben gemaakt, dat onze jongste direct een GPS wilde hebben. Dit jaar in de zomervakantie hebben we nog een keertje een gehuurd, een Oregon 300. Die beviel zo goed, dat ik al mijn verjaardagsgeld erbij heb gelegd, en wij een Oregon 400t hebben gekocht. Dit, omdat wij soms een weekendje naar het buitenland gaan, of op vakantie graag wandelen en fietsen. En in deze Oregon zit een Europese kaart. Veel goedkoper dan al die kaarten los aanschaffen bij een Oregon 300. Maandag hebben we hem besteld, en hij zou gisteren al afgeleverd worden, ware het niet dat we niet thuiswaren....balen. En nu zijn we wel thuis! En hij is zojuist gebracht! We zijn helemaal happy! Vanavond gaan we naar Zandvoort, nog even wat huiswerk doen, en dan op zoek naar de caches daar. Happy caching! mamaBeMiX
×
×
 • Nieuwe aanmaken...