Spring naar bijdragen

Orteeltjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Orteeltjes geplaatst

 1. Orteeltjes

  Geolekken

  Iedereen moet het op zijn eigen manier doen. Als ik mezelf als voorbeeld neem. Ik ben erg slecht in puzzelen, geef er ook niets om, misschien wel omdat ik het gewoon niet zie. Als je er dan niet uitkomt, dan is geoleaks een mooie oplossing. En als je niet wilt, dan hoef je niet op geoleaks te kijken hoor. Ik ben blij met geoleaks, geef ik eerlijk toe. Maar probeer wel eerst of ik de puzzel kan oplossen hoor.
 2. Versie erop gezet maar bij mij werkt de fieldlog niet. Krijg geen melding van een fout, ook komt er een smiley bij de cache, maar niets op GC.com Wie heeft er een idee wat dit kan zijn? Bij andere werkt het wel? Gr Dré
 3. Waarom zou jij willen dat voortuincache's verboden moeten worden. Als je een cache niet leuk vind, sla je die toch gewoon over? Misschien zijn er cacher's die zulke voortuin cache's wël leuk vinden. Als een cacher een beetje moeite heeft gedaan er iets leuks van te maken, tenminste. Zo heb ik in sliedrecht een leuke gedaan, waar je info moet vinden over baggeren. (sliedrecht is een baggerdorp, niet slecht bedoeld) Zelf is er net een voortuin cache van ons zelf vandaag online gekomen. 12 km kris kras op de fiets door Waalwijk (of te voet) met 12 verschillende en markante WP's. Misschien ben ik dan wel niet geheel onpartijdig, maar iedereen kan toch zelf kiezen welke cache te doen?
 4. Wie niet van voortuin cache's houdt moet die gewoon niet doen. Je hoeft hem toch niet te doen? Ik persoonlijk vindt het soms wel leuk. Verbieden?? Als iemand niet van stadcache's houdt, dan gaan we die toch ook niet verbieden!! Gewoon doen wat je leuk vindt. Andere links laten liggen. Wel vindt ik het belangrijk dat iemand goed vermeld dat het een voortuincache betreft
 5. team 2 Tramps is een beginnend team met 2 caches en één Coin (die van ons) maar is nu al 7 weken in hun bezit. Ik probeer ze te bereiken maar is tot op heden nog niet gelukt. Wie kent ze en kan mij helpen? Gr team Orteeltjes Waalwijk Owner of 8 caches.
 6. Yep. Net terug van een weekendje Aalten en daar wat cache's gedaan. Nu wilden we even loggen, maar volgens mij willen er dat meer.... ;-) Dan maar morgen. Geocaching is en blijft verslavend en steekt waarschijnlijk steeds meer mensen aan. Leuk, héél leuk, maar het heeft ook negatieve kanten. Server down van geocaching.com, cacher's die het niet zo nauw nemen, etc etc.
 7. Nou zeg maar heel traag!!! Volgens mij is ie weer plat. Het is wel raak de laatste tijd. De server krijgt het te druk, naar mijn idee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...