Spring naar bijdragen

nu even niet

Leden
  • Aantal bijdragen

    108
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door nu even niet geplaatst

  1. Een mogelijkheid is om een keer met een andere cacher mee te lopen. Je kan bijvoorbeeld: een oproep op dit forum doen Gebruik maken van de regio 'hulplijn voor de beginnende cacher http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=14866
  2. nu even niet

    Wie Klimt, En Hoe?

    Nieuwe helm? Is dat nu een muts of is de vertrouwde rode helm er niet meer? Mmmm,,,hier had ik wel op..... maar we waren met z'n 4-en en 1 ervan had geen helm. bij de vorige foto waren mijn klimmaatjes al beneden en kom ik als laatste....inderdaad met een muts op. (blush) Maar..... wel bewust: Het risicco op steenslag is kleiner, als er niemand meer boven je klimt / is Risico is inderdaad kleiner, maar had zeker kleiner gekund. Want als ik naar mijn helm kijk ben ik blij dat de krassen die er op staan daar op staan en niet op mijn hoofd. Want steenslag is zo gebeurd al is daar schuivende touwen of los zittende grond die zomaar bij een volgende abseil naar beneden kunnen komen. Er zit onder de boom in de wand ook een rotshaak. Daar is met een acht in een zijde van het dubbele touw (11mm-statisch) middels een karabiner in de rotshaak een tweede zekering aangebracht. Er zat ter plaatse maar 1 rotshaak (wellicht om te kunnen topropen?) dus was dit de beste (alternatieve) krachtendriehoek / dubbele zekering. Je kan via een omweg achterlangs weer naar boven om al je spullen weer uit te halen. De vierde had dus ook een helm kunnen lenen, als een van de andere drie een helm naar boven had gebracht. Dan kon na de afdaling van de laatste als worden opgeruimd.
  3. nu even niet

    Wie Klimt, En Hoe?

    Ziet er leuk uit!! Nieuwe helm? Is dat nu een muts of is de vertrouwde rode helm er niet meer?
  4. nu even niet

    Etiquette Vraag

    Loggen als Proefloper, of als Beta-logger op de datum dat je hem hebt gevonden/gelogd. Het zou wel prettig zijn voor de goudjagers als je dat ook in je log zet. Al moet het eigenlijk ook duidelijk zijn aan je logdatum.
  5. nu even niet

    Wie Klimt, En Hoe?

    Heerlijke gordel!! Ben erg tevreden mee. Eigenlijk weer eens tijd om lekker te klimmen, klauteren en te abseilen. Wie weet er nog een aantal leuke in komende weken te doen?
  6. Dat wil je natuurlijk wel weten Zodat je zelfs een kans maakt om de goudjacht.
  7. Tot een meter of 12 a 15 lukt mij wel om een werkzakje over een tak te gooien, maar het ontbreekt mij om het moment nog de vaardigheid om over hogere bomen/taken een werklijn te gooien.
  8. Dit ding Je schiet met gemaak over een rijtjes huis heen of in een boom
  9. zelfgemaakte werpzakjes, zijn wel een stuk goedkoper dan werpzakjes die onder andere worden gebruik bij de boomverzorging. Afhankelijk van hoogte, eigen kracht, model werpzakje, gewicht en type boom zal je een keuze kunnen maken. Meestal is een gewicht tussen de 250 en 500 gram voldoende. Klein petfles met zand washand met metaalkogeltjes. polsgewicht (kan je zo een stuk of 6 uithalen) Mijn link zelf heb ik zowel "officiele" werpzakjes als polsband-werpzakjes. Ik ben over beide type erg tevreden. En in combinatie met waterballonkatapult zijn ze geweldig. (Helaas kan ik nu geen plaatjes toevoegen) PS. tennisballen met een lijn eraan vond ik niet z'n groot succes.
  10. Heeft iemand een workaround om met een samsung tablet op de chat te komen? Ik krijg namelijk dat de skin niet goed zou zijn.
  11. Van harte gefeliciteerd met je 35ste verjaardag!!! Op naar de 40.

    Groetjes Team Alkie.

  12. Deze maand heb ik twee erg leuke cachejes gedaan, te weten Waardeloos en The Hunt of Red October. Beide hadden gemeen dat ze "doe opdrachten" naast wat traditionele puzzels of gps-vaardigheden vereiste. Welke cachejes hebben nog meer van zulke opdrachten? (buiten de boomklim en coca cachejes.)
  13. Ik denk dat het goed is om als Nederlands-talige geocaching community net als de andere landen wat te laten zien. Mijn idee is om eerst te polsen en op het Nederlandse forum en dan deze door te zetten naar het feedback van geocaching.com, om zo het slagen (mogelijk) te vergroten, door hier eerst het onderwerp onder de aandacht te brengen en mensen te stimuleren om hun stem actief uit te brengen op het feedbacksysteem van gc.com Als ik snel denk zijn er wel een aantal zaken die misschien handig zijn bv: A. een volgsysteem van andere cachers (vergelijkbaar met notificatie van cachejes, tb en coins) B. een instelling voor het maken van een gezamenlijke kaart van nog niet gevonden cachejes van meerdere cachers, om zo een leuke route te maken en te zorgen dat alle cachers zoveel mogelijk ongevonden cachejes tegen kunnen komen. C. alle pagina's van geocaching.com ook in het nederlands beschikbaar maken. (nu is het maar gedeeltelijk) D. Attributes aanvullen met de 2 attribute voor hikes, <3km en <5km. (het verschil tussen 1, 10 en meer dan 10 km is wel erg groot) Graag de lijst aanvullen, waarna ik een poll ga maken om een of twee issue's door te zetten naar het feedbacksysteem.
  14. nu even niet

    Waar Is De Chat???

    Heerlijk, opeens veel tijd over zelfs die andere chat kom ik ook niet op.
  15. nu even niet

    Waar Is De Chat???

    Ik krijg de Java-plugin niet werkend... Blijkbaar heb ik toch niet zoveel verstand van ICT
  16. nu even niet

    Waar Is De Chat???

    Ik ben even aan het kijken wat ik nog meer ga nemen, aangezien het in een onbekende kroeg een vorm van overleven is. Kan je voor de zekerheid het adres nog geven?
  17. nu even niet

    Waar Is De Chat???

    Is het daar gezellig? en is daar nog voldoende plaats, staan plaatsen geen probleem. Ik neem de borrelhapjes wel mee. Wie de rest?
  18. nu even niet

    Waar Is De Chat???

    Kan iemand aangeven wanneer de chat weer in de lucht is?
  19. nu even niet

    Pocket Queries

    Deze twee uitvinken: I have found I haven't found Aangezien je geen cache zowel gevonden als niet gevonden kan hebben.
  20. Geen idee, heeft met twitter te maken heb ik gehoord
  21. Wil je er een mini-event van gaan maken?
  22. Amsterdams eerste CacheCrimineel :-D

    We houden je in de gaten manneke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...