Spring naar bijdragen

Prutserke

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Satmap Active 10
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2jaar actief

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Wat denk je wat. Had samen met mijn vrouw een cache uitgezocht, met een leuke wandeling. bij het vermoede eindpunt aangekomen zien we een aantal mensen iets zoeken. Is geen probleem, mar wij waren niet de enigen die daar liepen. Van het loggen niets gemerkt. Toen wij "aan de beurt" waren en de merktekens zagen hadden we de cache ook zo gevonden. Echter deze merktekens zijn onzichtbaar voor de gewone wandelaar (sorry) maar voor kinderen? Wat mijn kleinkinderen tijdens een wandeling zien kan ik alleen maar van dromen. Tja, als de begeleiders dan nergens op letten of opmerken, kan een "rip" zo gebeurt zijn. Eerlijk gezegd kijk maar eens wat er dagelijks in een supermarkt gebeurt. De vergelijking is misschien niet helemaal eerlijk maar toch.... Een van de redenen dat extra geld niets oplost in deze. Ook de zogenaamde "goede" cachers die op dit forum hun commentaar geven geven mij vaak te denken. Reden waarom ik wel geïnteresseerd ben en blijf maar verder geen actie onderneem als ik een cache gevonden heb.
  2. In mijn (beginnersogen) de juiste instelling. Zoek mijn eigen caches uit aan hand van beschrijving en log op mijn manier. Heb de stats maar uit mijn handtekening gehaald. Niet interessant.
  3. Tja, ik schat een weekje of twee... De TTM (Time To Market) is dus lekker kort. Is de TTM een voortschrijdende factor zoals in de marketing te doen gebruikelijk is?
  4. Je kunt behoorlijk inzoomen op de kaart en via de "pointer" kun je redelijk nauwkeurig de positie bepalen. Hij wil soms nog al eens een paar meter verspringen, maar met een beetje geduld zie je dat dat rondom de juiste plek is (mits de coördinaten goed zijn). De laatste versie 1.2 is te downladen en is in diverse talen te programeren. Zie http://www.satmap.com.
  5. Heb hem een paar weken gekocht en ben er mee gaan stoeien. Eerste fix duurt wel wat lang. Verder heel nauwkeurig en de Nederlandse kaart van Zuid NL is prima. Tracking en pointer zijn nauwkeurig. Vooral het scherm is groot en duidelijk. De knoppen zijn wat lastig te bedienen. Daar staat tegenover dat hij redelijk gemakkelijk met een hand te bedienen is. Voor meer info zijn eventueel de gebruiksaanwijzing te downloaden (ANWB voor NL en Satmat voor de Engelse versie voor als je de soms kromme vertalingen niet duidelijk zijn).
  6. Prutserke

    Foutmelding

    Probeer het meteen. Bedankt Kamelig. Moest daarvoor naar het allereerste scherm in een draadje, anders zie die optie niet. Het ergste is: HET WERKT.
  7. Prutserke

    Foutmelding

    In een gesloten draadje wordt hetzelfde probleem aangekaart met een oplossing die ik niet vinden kan. Is er een duidelijkere indicatie te geven? Op mijn hele beeldscherm komt het woord "options" niet voor, en onder instellingen kan ik het niet vinden. Dus ik kan alleen de reacties op de eerste pagina zien en verder krijg ik steeds een melding: Board Bericht Sorry, er is een fout opgetreden. Als je niet weet wat de fout is, kijk dan in onze help documentatie. De fout is: Sorry, sommige velden missen, als je een onderwerp toch wilt zien, kijk dan of het onderwerp verplaatst is. Helpt iemand mij uit de brand?
  8. In het verleden nogal wat problemen gehad met mijn PC en de daarop noodzakelijke onwillige software. Ook ben ik modelbouwer (momenteel op een laag pitje). Voor de diverse info kun je op nogal wat fora/fori/forums terecht. Meestal pruts ik dan net zolang tot alles is zoals ik het graag wil hebben, vandaar.
  9. Ik kan me geheel vinden in deze reactie van "kipchen", waaruit de bovenstaande quote komt, als ik dit draadje zo door lees. Betreffende de quote: Zouden deze figuren die zo reageren nooit eens zelf een beginner geweest zijn? (Ik vindt "newbie" een beetje denigrerend.) Overigens is er niets zo moeilijk om een onderwerp voor een discussie in één of twee woorden te vangen, vaak ook omdat als er een ander onderwerp bij wordt betrokken dat er verband mee heeft. Prutseke Erik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...