Spring naar bijdragen

Piet&Lein

Leden
  • Aantal bijdragen

    65
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Piet&Lein geplaatst

  1. Een leuk initiatief! Spoiler spreekt mij erg aan.
  2. Reintje, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Veel sterkte aan naasten, familie en vrienden.
  3. Piet&Lein

    Cachen & Rekenen

    Dat bleek dus gisteren nog maar eens! Geef mij maar eenvoudige rekensommen. Uiteindelijk gaat het toch om de wandeling, het gebied wat de cachelegger ons wil laten zien en het vinden van het kistje!
  4. Realiseer je je wel dat je voor iemand anders ook zelf een cache moet maken?
  5. Piet&Lein

    Cachen & Rekenen

    Laat maar Willem. Ook ik zag erg tegen deze berekening op. Na wat geworstel met cijfers (zoals Wilxlii het beschrijft) kwam er toch een eindcoordinaat uit. Ook een ander team ter plekke heeft ditzelfde coordinaaat uitgerekend. Wat blijkt nu: Waarschijnlijk klopt de formule niet!!! Een not found dus
  6. Piet&Lein

    Team naam

    De tweede foto is van team Kissieszoekers
  7. Piet&Lein

    muziek (mp3)

    Een muziekbestandje uploaden naar geocaching.com kan volgens mij niet. Uploaden naar eigen webspace is een optie. En dan een linkje op je cachepagina. Succes!
  8. Een zeer toepasselijke prachtige cache, die jullie als zendamateurs zeker zal aanspreken: Kruisdipool
  9. Ik heb het volgende inmiddels gevonden: http://www.geocaching.nl/natuur/downloads/...voorwaarden.pdf Bedankt
  10. Het is alweer een tijdje terug, maar zijn de contactpersonen bij het Geldersch Landschap inmiddels al bekend? Ik kan zo snel niets op de .nl site of het forum vinden?
  11. Jaja, wrijf het er nog maar eens in! Het is inderdaad onderdeel van het spel. Als je op maagdenjacht gaat weet je dat er bepaalde risico's aan verbonden zijn. Fouten in de beschrijving, nog niet geplaatste doosjes, andere maagdenjagers etc etc. De een wacht liever tot er logjes verschijnen, de ander vind het leuk om alles in het veld als eerste te ontdekken. Zo heeft ieder zijn ding.
  12. De verwijzing waar je op doelt is bij mij in ieder geval niet te zien
  13. Heel veel sterkte. Ik hoop dat Tamara weer snel heelhuids thuis komt. Lein
  14. Kijk dat is nou eens service! Ik zou haast overwegen mijn NRC abonnement op te zeggen
  15. Leuk informatief artikel, Gerard Jammer alleen dat het AD allerlei persoonsgegevens ter registratie wil hebben, wanneer je de gps-wandeling op internet wilt bekijken cq downloaden. Ik zit niet te wachten op spam en reclameaanbiedingen. Maar wellicht komt er terzijnertijd een toevoeging op deze site ?
  16. Het bovenstaande bericht is volgens mij niet geheel objectief. Is gr niet laatst een aantal maal in Westerschouwen gesignaleerd (oa door S. Islami) ? Burgh-Haamstede en Westerschouwen zijn ons welbekend, maar alleen prettig te vertoeven buiten het hoogseizoen!
  17. Piet&Lein

    .loc Hanzestedenroute

    oke, bedankt voor je toelichting
  18. Piet&Lein

    .loc Hanzestedenroute

    ja ja, breng anderen maar op ideeen leuker om hem weer verder op weg richting Doesburg te helpen toch? Hij ligt overigens bij de Mac een stukje van het daadwerkelijke pad af, zoals ik dat op dit moment met de trk bestanden van Antartica kan beoordelen of heb ik dat fout?
  19. Piet&Lein

    .loc Hanzestedenroute

    PB's zijn inmiddels verstuurd . Bedankt!
  20. Heeft iemand toevallig een .loc bestand van de volledige Hanzestedenroute? Of weet iemand hoe de route loopt tussen Deventer en Zutphen? Het boekje is helaas momenteel niet verkrijgbaar.
  21. Piet&Lein

    Ervaringen met Garmin276C?

    Bedankt voor je reactie. Hij is inderdaad bijna onbetaalbaar, maar wel erg mooi!!!!!!!
  22. Piet&Lein

    Ervaringen met Garmin276C?

    Hoi, Wat zijn jullie ervaringen op het gebied van navigatie en/of cachen met een Garmin276C? Groetjes, Lein
  23. We houden je aanbod in ons achterhoofd. Het formaat wat je hebt lijkt ons iets te groot. We gaan eerst zelf nog eens op zoek. Mochten we niets vinden dan komen we bij je terug Marjolein
  24. Ik ga er mee aan de slag! Bedankt voor de tips Ik zag overigens dat ik dit bericht bij de verkeerde forum-categorie heb geplaatst... Ik zie niet zo gauw de optie waarmee ik dit kan veranderen...misschien is deze er ook wel niet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...