Jump to content

Diversion600

Leden
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Diversion600

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 04/09/1975

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 400T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  13-02-2008
 • Lengtegraad
  4.52604
 • Breedtegraad
  51.42294

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.paardnerswebdesign.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Raamsdonksveer

Recent Profile Visitors

1,237 profile views
 1. Die aanbieding kreeg ik ook in mijn inbox... leuk zijn die mailtjes he ??
 2. Maar de link is ook niet geheel on topic... De vraag was, in wat voor rugzak neem je alles mee.. een goedkope of een super de luxe zelfreinigende... Daarna heeft de topic starter wel vermeld wat er allemaal mee gaat... maar de basis vraag was nog steeds.. in welke rustas... On topic... Ik heb een golla laptop rugtas als "handtas" Deze heb ik altijd bij me en daarin heb ik mijn basis cache uitrusting zitten ( pen extra batterijen, hoofdlampje).. helaas nu even zonder gps, is gejat, maar dat is weer een ander verhaal.. Toch weer een voordeel als vrouw zijnde.. je hebt meestal toch wel een flinke tas..
 3. Zo iets dus.. Sorry , niet de hele tekst staat op de foto.. maar goed.. is hier boven al vernoemd...
 4. haha.. Ik heb het al tig keer geprobeerd.. iedere keer net 99 of 101.. of 102 en veel keren 95 of 4.. Dan laat ik de grote afwijkingen maar even voor wat het is... Voor degene niet weinig van broncode ed weten.. daar komt een stukje geluk en timing bij kijken wat ik blijbaar niet heb,,, Maar dit is wel zoiets waar je het gerust nog eens kan blijven proberen.. kost alleen tijd
 5. Ik heb voor foto 7 gestemd.. Qua kleur is deze voor mij de mooiste...!! Dit is nu net zo'n toevallige opname die achteraf heel mooi uit komt..
 6. mmhh.. misschien lees ik het verkeerd, of begrijp ik het verkeerd. naar mijn mening was het de topic starter niet te doen om zeuren om het zeuren. Nu spreek ik even voor mij zelf.. ik was ook zeker niet aan het zeuren om het zeuren. !! De reden waarom het topic niet zicht baar is is helemaal top, geen probleem, goed zelfs ! Het was gewoon pure interesse van .. he.. ik had het toch goed gezien.. waar is dat nu gebleven ..?? Niets zeuren om zeuren.. maar je ziet iets en dan zie je het niet meer, en je kan het ook niet meer vinden via de zoek optie... dan is het toch logisch dat je vraagt waar je het wel kan vinden ?....?? Het hoeft niet persee een technisch iets te zijn, zoals in dit geval.. het kan ook een kwestie zijn van niet goed genoeg kijken.. Wie is er niet eens zijn sleutels kwijt en heeft er een half uur naar lopen zoeken terwijl ze "gewoon "op het aanrecht lagen, waar je ze gewoon had achtergelaten, alleen je partner moet je er even op wijzen.. ?? Ik hoop de laatste te zijn wie zal zeuren.... er wordt hier al genoeg werk verzet door vrijwilligers waar mijns inziens te weinig waardering voor is..
 7. ja dat had ik dus ook.. Op de homepagina op de verkorte linkjes klikken van een nieuw bericht en dan loopt de link dood en met een zoekfunctie totaal niet meer terug te vinden.... najah.. het antwoord van de finale komt vanzelf wel, maar het verdwijnen van berichten is wel een beetje vreemd.
 8. Tja.. Canada is echt super..!! Ben er ook voor 3 weken geweest.. Ook op het zelfde punt bij Lake Louise.. Jammer dat ik toen nog niets van het cachen af wist.. Had toch mooi op de landkaart gestaan !! En nu zou ik toch echt de vraag niet meer kunnen beantwoorden ...
 9. Hoi Hoi... Als je een TB of coin ziet die je op weg wilt hebben, dan kan je dit beter via een write note doen. Je hebt hem tenslotte al eens gevonden en om hem dan nog eens te vinden... Via de cache pagina , kan je onder log your visit een write note aanklikken.. dan de tb selecteren welke je dropt of op pikt en klaar.. althans.. zo werkt het als je een tb wilt droppen terwijl je de cache al hebt gevonden.... ik weet dus niet of het ook zo werkt met het retrieven van een tb of coin.. maar ik neem aan van wel.. Even proberen.
 10. Diversion600

  Paypal

  Net als vele voor mij.. ... er is niets raars aan.. en je krijgt een paar centjes.. De echte enige manier om het sneller te laten verlopen om je betalingen te kunnen voldoen is inderdaad een creditcard toevoegen. Verder.. paypal.. leuk medium om veilig te kunnen betalen. Maar niet altijd ideaal !! Ik had betaald via echeque.. dan schrijft paypal het van mijn rekening af en betaald de verkoper...het geld was inderdaad meteen van mijn rekening afgeschreven alleen het verwerken naar de verkoper toe zou een 5 dagen duren... ok wist ik van te voren... no probs..alleen bij controle werd de clearing datum iedere dag een later eerst zou het 1 feb zijn, toen 2 feb enzo verder.. Tot ik 's middags eens gebeld had hoe het precies zat.. ik zat nu twee dagen over de clearing datum en nog geen verrekening naar de verkoper toe.. Ik moest na 23.oo nog maar eens kijken... dan zou het wel geregeld zijn. Kijk ik om 24.00 zie ik ineens dat mijn betaling geannulleerd is !! en is het geld op mijn paypal tegoed gestort. Wilde ik alsnog mijn item betalen, dan moest ik het geld zo overmaken... Maar via paypal kreeg ik de melding, het is een ebaybetaling dus via ebay afhandelen. dat lukte dus niet... ik kreeg mijn item toen niet betaald. EN.. de koersen waren ondertussen veranderd... dan zou mijn item ineens dik € 25,00 duurder zijn.. Ik heb het met de verkoper uiteindelijk wel kunnen regelen, maar dat was niet ze gezellig van paypal.. Maar verder.. ben ik super tevreden erover..makkelijk , snel en veilig. !! EN je kan inderdaad profiteren van gunstige koersen.
 11. .. ik ben nu al verliefd op sommige foto's !!! Die van de preikestole is ook heel mooi.. Ik heb de preikestole in 2001 beklommen... toen wist ik nog niet van het geocachen af.. en de cache lag er toen gelukkig ook nog niet.. anders had ik me nu toch mooi..... Ach.. nu heb ik een mooie reden om nog eens terug te gaan !!
 12. Hihi... weinig natuur, maar het heeft overduidelijk met cachen te maken...
 13. Veel sterkte met het vinden van deze GPS... Zelfs met een coord iets vinden is als moeilijk, Laat staan als je niet eens weet waar je precies moet zoeken... als het alleen maar een waarschijnlijk ongeveer is..
 14. Wij zijn echte dierenliefhebbers, en hebben een zeehondje geadopteerd Dus wij steunen Ecomare !
 15. ow... Is het de bedoeling dat ik een cache maak nav de wensen van het team wat ik krijg toegewezen ?? Ik dacht dat... nou.. dan hoop ik maar dat ik als newbie (die alleen nog maar een paar gevonden heeft) wel aan de verwachtingen van een ander team ( = lees , meer ervaren ) kan voldoen en dat het geen teleurstelling wordt.. oeps.. Maar goed.. ik ben al volop bezig met info vergaren, met bedenken wat niet precies te gaan doen en hoe aan te pakken, ik zit nu te denken aan een multi.. maar goed, die kan naar wens natuurlijk zo omgetoverd worden tot een traditional.. Ik doe in ieder geval mijn best om er zo'n leuk mogelijke suprise van te maken en heb ook al een goodie bij prof besteld voor in de cache ! Nu maar hopen dat het van de cache af te zien is .. dat ik mijn best heb gedaan dan he ? Martine
×
×
 • Create New...