Spring naar bijdragen

Free Wally

Leden
 • Aantal bijdragen

  157
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Free Wally

 • Verjaardag 27-08-1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Venture; GPSMAP 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mei 2003
 • Lengtegraad
  4+
 • Breedtegraad
  52-
 • Twitter
  @FreeWally

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlaardingen
 • Interesse
  Geocachen, (vlieg)vissen, m'n visbootje en een beetje judo.
  En niet te vergeten af en toe een biertje (of twee ...)
 1. Mocht mijn membership inderdaad naar € 30 gaan, dan klop ik bij je aan zodra ik moet verlengen Dan betaal ik die 30 euro aan jou en mag jij het verschil houden.
 2. Gecondoleerd en alle sterkte gewenst voor de naasten en betrokkenen. Walter.
 3. Gecondoleerd met het verlies en alle sterkte gewenst. Rust zacht Eric.
 4. Free Wally

  Muggen

  10 dagen na het leggen van de eitjes vliegen de dames-muggen (de heren steken niet) ons tegemoet voor een dosis van ons (en op de één of andere manier vooral míjn) bloed. Dit hebben ze nodig om zelf weer eitjes te kunnen leggen. Eén enkele mug legt ongeveer 300 eitjes en kan dus theoretisch in één maand voor 3.3750.000 potentiële prikkers zorgen. Ik zou zeggen: Raken wat je raken kan, het is de vlek op muur waard. (en mijn dank is "verpletterend" )
 5. Hoi Peter, Van harte beterschap en als je eens niks te doen hebt, pak dan gerust een kladblok Zet hem op! Groet, Walter.
 6. Welliswaar €6,= verzendkosten buiten Duitsland, maar wel een perfect stempeltje vind je: hier Meerdere liefhebbers zoeken, dan wordt ie nog voordeliger.
 7. Free Wally

  Oprolbare Infuushouder

  De "gaff" die hier bedoeld wordt is gewoon een haak op een wat langere steel. Deze wordt veelal gebruikt bij het zeevissen om vissen binnenboord te tillen. In beeld: gaff
 8. Free Wally

  Nieuwe Trend?

  Tja, de frustratie groeit, ook bij onze mooie hobby. Ook hier dringt de, op z'n zachtst gezegd, minder-sociale houding door. Waardeloos en wellicht zelfs hopeloos! Alhoewel ... de grootste kans, en misschien wel enige kans, om het tij nog enigzins te keren zit in volharding en niet in opgeven. Ondanks de toenemende hufterigheid zelf het goede voorbeeld blijven geven is moeilijk, maar wel broodnodig. Hoe wil je opvoeden als nergens meer zichtbaar is wat de bedoeling is? Hoewel ik de afkeer begrijp, ben ik van mening dat kwaliteit moet blijven bestaan om te redden wat er nog te redden valt. Misschien dat die "Steven Spielberg" zich ook nog eens bedenkt. Mijn € 0,02.
 9. Verleng de reviewtermijn naar 2 tot 3 weken en die goedkope PMN-drang verdwijnt vanzelf.
 10. Omdat je wat de bergen betreft niet genoeg gewaarschuwd kan worden, hierbij nog een berichtje van ons. Laat je informeren en neem adviezen serieus. Bij mooi weer een vertrekken voor een onschuldig wandelingetje (of voor cachers: oprapertje) kan al leiden tot onverwachte taferelen. Voor vertrek even een Oostenrijker naar de weersverwachtingen vragen kan je voor verrassingen hoeden. Van het pad af in Nederland vindt de boswachter niet leuk. In Oostenrijk het pad verlaten ga je zelf niet leuk vinden! Hemelsbreed 80 meter afstand tot de cache kan in de bergen makkelijk een uur of meer wandelen zijn, met wellicht heel veel hoogtemeters. En zo zijn er nog legio aandachtspunten. Maar àls je dan gaat: geniet er van, het kan er fabelachtig mooi zijn.
 11. Om nooit meer te vergeten:
 12. Het stiekume van de hobby hebben ze blijbaar inmiddels begrepen....
 13. Het lijkt mij i.i.g. één van de weinigen die geschikt is om "naar buiten" te communiceren over onze hobby. Iemand met veel ervaring en vooral bekend met de etiquette. Met een beetje geluk komt er niet al te veel nieuwe aanwas bij, maar kan Willem de reeds bestaande community een beetje bijspijkeren. Nòg beter lijkt me dat Mark eerst eens een cache of vijftig doet voordat hij beslist of dit überhaubt wel op TV thuishoort.
 14. Is het event al voorzien van een datum? (i.v.m. houdbaarheid van de drankjes buiten de koelkast)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...