Spring naar bijdragen

TeamKroket

Leden
  • Aantal bijdragen

    102
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door TeamKroket geplaatst

  1. Tja, zag ik. Mis toch ook de cycle map. Jammer...
  2. Ik zie ook de optie cylclemaps niet meer?
  3. Een schermafdruk is wel een optie, maar ik vroeg me af of andere cachers hier ook tegenaan liepen. Wij maakten echt een print van de kaart met caches, dus niet een lijstje. Dat lukte altijd prima via de PC of I-pad. Ik vind het vreemd dat het nu niet meer lukt. Waarschijnlijk door het andere type kaart?
  4. Een schermafdruk is wel een optie, maar ik vroeg me af of andere cachers hier ook tegenaan liepen.
  5. Niet stom, misschien wij wel? Wij vinden het soms handig om een papieren overzicht te hebben van de caches die we gaan bezoeken. Voorheen geen enkel probleem, maar nu lukt dit dus niet meer.
  6. Hallo allen, voorheen kon ik een overzichtje printen vanaf mijn I-pad van de kaart met caches. is dit veranderd? Het lukt me niet meer. Is er wellicht een andere mogelijkheid?
  7. TeamKroket

    App Op Telefoon

    Zijn er reacties op de 'nieuwe' Geocaching app voor i phone?
  8. TeamKroket

    Inloggen

    Gewoon loggen!
  9. Buiten het vinden van de caches zelf, hebben wij er gelukkig nog altijd plezier in om 's-avonds direct onze logjes en foto's te plaatsen. Het is inderdaad de kunst om iedere keer weer iets origineels te verzinnen, vooral bij een rondje met bijv. allemaal micro's. Het is prettig voor de legger, die er toch ook moeite voor doet en voor de volgende bezoeker van de cache. Met knippen/plakken maak je je er wel erg makkelijk vanaf. Ook zie je steeds meer loggers, bijv. in het bezit van een I-phone, die snel door willen naar de volgende en ter plekke even TFTC loggen. Jammer...
  10. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Beiden hartelijk bedankt dan!
  11. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Dankzij Jeroen van Cernunnos is het opgelost. Ik kan er weer bij! Allemaal bedankt voor het meedenken.
  12. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Ik kan het ook niet leeghalen, dat is het probleem. Dus daarom dacht ik, dat het aan de instellingen zou kunnen liggen. Daarom vroeg ik me af, of anderen daar ook last van hadden. Het is niet onoverkomelijk, maar misschien is het makkelijk op te lossen met de kennis van de forumbezoekers. Uiteraard heb ik hier begrip voor. Echter onlangs, na Zuurtjes Powertrail voltooid te hebben, ging ik met de handtekening aan de slag om de banner te kunnen plaatsen. Nu blijft het veld 'grijs' en ik kan eer niets verwijderen of aanpassen.
  13. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Uiteraard heb ik dit ook gelezen. Ik heb banners van eerdere caches zonder problemen kunnen oploaden en ik krijg nu een lichtgrijs veld, waar ik niets in kan veranderen. Zie print screen: Je huidige handtekening <ahref="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=34719e4f-a5df-4900-bd0e-6f5c2e9eadec"><imgsrc="http://www
  14. TeamKroket

    Handtekening Geocaching.nl

    Geen idee of dit de juiste plek is voor mijn vraag, maar eerdere opmerkingen hierover waren te vinden onder "niet aan geocaching gerelateerd'. Ik wil op deze plek nogmaals vragen of meerdere mensen dit probleem ervaren...quote: Zodra ik inlog in: profiel-wijzig handtekening-je huidige handtekening: heb ik geen mogelijkheid om er iets in te veranderen/ toe te voegen. Staat er een instelling verkeerd? Quote en vraag van Sivota: Het antwoord op die vraag wil ik ook wel weten, want ik kan er ook niet bij op dit moment. Graag uw suggesties.
  15. Het antwoord op die vraag wil ik ook wel weten, want ik kan er ook niet bij op dit moment. Dacht dat ik de enige was; gelukkig niet dus. Waar blijven alle suggesties?
  16. Zodra ik inlog in: profiel-wijzig handetekening-je huidige handtekening: heb ik geen mogelijkheid om er iets in te veranderen/ toe te voegen. Staat er een instelling verkeerd?
  17. Ooit is het ons gelukt. Op dit moment komen wij op de een of andere manier niet meer in het vlak wijzig handtekening. Heeft iemand een tip?
  18. TeamKroket

    Het Gebruik Van De Hint

    Helemaal mee eens!
  19. Met stomme verbazing hebben we nu voor het eerst over dit 'nieuwe' fenomeen gelezen. Zo te lezen gaat het nog over medecachers ook! Echt walgelijk. Binnenkort moet je je ammobox nog met een kabel aan een betonnen fundering leggen. Om eerlijk te zijn, hebben we dat wel eens eerder gezien. Waarschijnlijk een ervaringsdeskundige.
  20. TeamKroket

    Betalen Voor Toestemming

    Wij zijn nu een half jaar bezig om toestemming te krijgen voor een nachtcache in Zoetermeer. De boswachter (van SBB) twijfelt nog steeds. We hebben ervaringen uitgewisseld met diverse plaatsers van vooral nachtcaches en die ervaringen hebben we voorgelegd aan de boswachter. De regels zijn trouwens behoorlijk uiteenlopend. De een mag complete pijpleidingen plaatsen in een bos en wij mogen nog geen reflector op een boom prikken. 'Onze boswachter' heeft de beslissing nu over gelaten aan het regiokantoor, omdat zij vindt dat zij hier zelf niet over kan beslissen. We zijn benieuwd.....
  21. KLIK als het maar over kroketten gaat he... Heb je een soort alarm dat afgaat als er iets over kroketten gezegd wordt? (Waar dan ook) Wij wel!
  22. Best Bankstel, Wij hebben in ieder geval genoten van het rondje. Tja, en die op dat bankje.....het is juist leuk dat je wacht tot iedereen voorbij is en je niet realiseert dat er over je schouder wordt meegekeken. Ga alsjeblieft zo door! Groetjes van de Kroketten.
  23. Hallo Alex, Ik denk dat het inderdaad aan jou 'licht'. De stash van onze eerste en enige multi is tijdens onze vakantie vernield en in dit geval gaat het niet over een microrolletje of een tupperdoosje. Er is dus enige tijd mee gemoeid om een nieuwe verstopwijze te 'bouwen'. Daarbij komt, dat je bij voorkeur niet dezelfde locatie gaat gebruiken, aangezien je dan volgende week misschien weer de klos bent. De cacheomschrijving op de site moet dan ook in zijn geheel aangepast worden. Je moet ook niet vergeten dat cacheleggers de moeite nemen om iets neer te leggen, waar ook jij plezier aan beleeft, dus niet zo streng graag. Groetjes, TeamKroket.
  24. Wij zijn grote fan van de caches en vooral van de stashes van de Naaktslakkies. Een van de leukste vonden wij GC1MEWW - Het watermanagement van Willem Alexander. Hij is even in onderhoud, maar zo te lezen binnenkort weer on line. Het is bij de Naaktslakkies altijd weer een verrassing wat je aantreft. Zo ook bij De Ketting van Maxima, het Hoedje van de Koningin en het Eigen Jagt van Prins Hendrik.
  25. Misschien niet van heel bijzonder rijm-niveau, maar mijn zus en ik hebben vreselijke lol gehad bij de cache van De Zak van (Sinter)Klaas (GCH4FW). Je moest er in rijm loggen en thuis ook nog eens een keer. Vandaar stuur ik het logje van mijn zus Karin van KAche&CO maar in: May 30, 2008 by KAche&CO (148 found) Ik zeg het jullie onomwonden we hebben de cache om 14.10 uur gevonden. Samen met mijn zus van TeamKroket Hadden we deze cache op ons lijstje gezet Maar let op wat ik je roep Er ligt overal veel hondenpoep Toch is de omgeving verder erg bekoorlijk en de wandeling er naartoe ook zeer behoorlijk Onderweg nog twee kakkers tegengekomen Die interessant over nieuwbouw liepen te bomen We werden nog achtervolgd door een hond Die zwemmen in de plas wel heel lekker vond Dat hij zich niet uit zou schudden konden we alleen maar hopen Maar voor de zekerheid zijn we wat harder gaan lopen Eenmaal in de buurt van de cache moesten we gaan zoeken Je weet niet precies waar je moet gaan loeken Goed keken we daarom om ons heen En eigenlijk vonden we hem meteen Uiteindelijk hebben TeamKroket en ik hem gelogd Heel hartelijk bedankt voor deze mooie tocht!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...