Jump to content

TeamKroket

Leden
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by TeamKroket


 1. Buiten het vinden van de caches zelf, hebben wij er gelukkig nog altijd plezier in om 's-avonds direct onze logjes en foto's te plaatsen. Het is inderdaad de kunst om iedere keer weer iets origineels te verzinnen, vooral bij een rondje met bijv. allemaal micro's. Het is prettig voor de legger, die er toch ook moeite voor doet en voor de volgende bezoeker van de cache.

  Met knippen/plakken maak je je er wel erg makkelijk vanaf. Ook zie je steeds meer loggers, bijv. in het bezit van een I-phone, die snel door willen naar de volgende en ter plekke even TFTC loggen. Jammer...

  • Upvote 1

 2. ik zie helaas geen schermprintje, dus kan ook niet zien wat er fout gaat

   

  Als je de handtekening helemaal leeghaald (kan dat?) kun je hem daarna wel bewaren ?

   

  edit: ik zie dat er nu een incomplete handtekening bij jou instaat; dat zou ervoor kunnen zorgen dat het editveld niet helemaal goed getoond wordt (?)

   

  Ik kan het ook niet leeghalen, dat is het probleem. Dus daarom dacht ik, dat het aan de instellingen zou kunnen liggen.

  Daarom vroeg ik me af, of anderen daar ook last van hadden.

  Het is niet onoverkomelijk, maar misschien is het makkelijk op te lossen met de kennis van de forumbezoekers.

   

  Een aantal maanden terug is binnen de forum software het formaat voor een banner ingevoerd zoals die ook in de forum regels staat. Dus inderdaad max 4 afbeeldingen van 200x50. Grotere afbeeldingen worden in de handtekening niet meer geaccepteerd.

  Gebruikers die voor die tijd al een grotere afbeelding hadden ingevoegd bemerken dit pas op het moment dat ze de handtekening willen aanpassen.

   

  Hier is voor gekozen omdat er met enige regelmaat toch grotere afbeeldingen werden gebruikt en gebruikers dan door modjes of admins persoonlijk moesten worden benaderd. Dat kost gewoonweg teveel tijd. Er is voor dit formaat gekozen om de berichten en de pagina's binnen het forum overzichtelijk te houden.

   

  Uiteraard heb ik hier begrip voor. Echter onlangs, na Zuurtjes Powertrail voltooid te hebben, ging ik met de handtekening aan de slag om de banner te kunnen plaatsen.

  Nu blijft het veld 'grijs' en ik kan eer niets verwijderen of aanpassen.


 3. Aan de onderkant van de 'Change Signature' pagina staat:

   

  Your signature may contain:

   

  Up to 4 images

  Images up to 200 x 50 pixels

  Any number of URLs

  Up to 4 lines

   

   

  Uiteraard heb ik dit ook gelezen. Ik heb banners van eerdere caches zonder problemen kunnen oploaden en ik krijg nu een lichtgrijs veld, waar ik niets in kan veranderen. Zie print screen:

   

  Je huidige handtekening

  <ahref="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=34719e4f-a5df-4900-bd0e-6f5c2e9eadec"><imgsrc="http://www


 4. Geen idee of dit de juiste plek is voor mijn vraag, maar eerdere opmerkingen hierover waren te vinden onder "niet aan geocaching gerelateerd'.

  Ik wil op deze plek nogmaals vragen of meerdere mensen dit probleem ervaren...quote:

   

  Zodra ik inlog in: profiel-wijzig handtekening-je huidige handtekening: heb ik geen mogelijkheid om er iets in te veranderen/ toe te voegen. Staat er een instelling verkeerd?

   

  Quote en vraag van Sivota:

   

  Het antwoord op die vraag wil ik ook wel weten, want ik kan er ook niet bij op dit moment.

   

  Graag uw suggesties.


 5. Zodra ik inlog in: profiel-wijzig handetekening-je huidige handtekening: heb ik geen mogelijkheid om er iets in te veranderen/ toe te voegen. Staat er een instelling verkeerd?

   

   

  Het antwoord op die vraag wil ik ook wel weten, want ik kan er ook niet bij op dit moment.

   

  Dacht dat ik de enige was; gelukkig niet dus. Waar blijven alle suggesties?


 6. Op onze pagina. Bedoel je dan op geocaching.com?

   

  Zo ja:

  1) Banner opslaan en uploaden

  Je klikt met je rechtermuisknop op de banner en klikt op opslaan als. Dit bestand sla je op.

  Nu ga je naar tinypic.com of een andere site waar je afbeeldingen kan uploaden en je upload de banner.

   

  2) Op tinypic zie je nu als laatste een url (link). Dit is de url van de afbeelding. Deze voeg je in in de volgende HTML code:

  <img src="[url]" alt="[Korte beschrijving]" />

   

  3) Nu ga je naar http://www.geocaching.com/account/ en je klikt bij Profile Details op change. Nu krijg je een groot vlak waar je HTML code kan invoeren. De bovenstaande code plak je in dit vlak en je klikt op [save Changes]. Nu ben je klaar.

   

   

   

  Zo nee,

  Op geocaching.nl in de handtekening gaat het zo:

  1) Sla banner op en upload het

  Dit is het zelfde

   

  2) Pak weer de url (link) en plak die in de volgende BBcode:

  [img=[url]]

   

  3) Nu klik je rechtsboven op je nick name. En je kiest Mijn Instellingen.

   

  4) Je klikt nu op de tab Forum en dan links in het menu op Wijzig handtekening.

   

  5) Nu krijg je weer een vlak. Plak de bovenstaande code hierin en klik op [bewaar Wijzigingen]. Nu ben je klaar.

   

  Ooit is het ons gelukt. Op dit moment komen wij op de een of andere manier niet meer in het vlak wijzig handtekening. Heeft iemand een tip?


 7. Het belangrijkste vind ik een goede hint om de natuur te redden. Te vaak zie ik plekken waar in een straal van zeg 10 meter veel natuur vernield is. Een goede hint kan dat voorkomen. Op kwetsbare plekken natuur moet een zinvolle hint verplicht zijn. Met zinvol bedoel ik iets anders dan "denneboom" in een dennenbos. Ik kan me overigens amper voorstellen dat er mensen zijn die de hint niet lezen.

   

  Helemaal mee eens!


 8. Wij zijn nu een half jaar bezig om toestemming te krijgen voor een nachtcache in Zoetermeer. De boswachter (van SBB) twijfelt nog steeds. We hebben ervaringen uitgewisseld met diverse plaatsers van vooral nachtcaches en die ervaringen hebben we voorgelegd aan de boswachter. De regels zijn trouwens behoorlijk uiteenlopend. De een mag complete pijpleidingen plaatsen in een bos en wij mogen nog geen reflector op een boom prikken. 'Onze boswachter' heeft de beslissing nu over gelaten aan het regiokantoor, omdat zij vindt dat zij hier zelf niet over kan beslissen.

  We zijn benieuwd.....


 9. Best Bankstel,

   

  Wij hebben in ieder geval genoten van het rondje. Tja, en die op dat bankje.....het is juist leuk dat je wacht tot iedereen voorbij is en je niet realiseert dat er over je schouder wordt meegekeken.

  Ga alsjeblieft zo door!

   

  Groetjes van de

  Kroketten.


 10. Hallo Alex,

   

  Ik denk dat het inderdaad aan jou 'licht'. De stash van onze eerste en enige multi is tijdens onze vakantie vernield en in dit geval gaat het niet over een microrolletje of een tupperdoosje. Er is dus enige tijd mee gemoeid om een nieuwe verstopwijze te 'bouwen'. Daarbij komt, dat je bij voorkeur niet dezelfde locatie gaat gebruiken, aangezien je dan volgende week misschien weer de klos bent. De cacheomschrijving op de site moet dan ook in zijn geheel aangepast worden. Je moet ook niet vergeten dat cacheleggers de moeite nemen om iets neer te leggen, waar ook jij plezier aan beleeft, dus niet zo streng graag.

   

  Groetjes,

  TeamKroket.


 11. Wij zijn grote fan van de caches en vooral van de stashes van de Naaktslakkies. Een van de leukste vonden wij GC1MEWW - Het watermanagement van Willem Alexander. Hij is even in onderhoud, maar zo te lezen binnenkort weer on line. Het is bij de Naaktslakkies altijd weer een verrassing wat je aantreft. Zo ook bij De Ketting van Maxima, het Hoedje van de Koningin en het Eigen Jagt van Prins Hendrik.


 12. Misschien niet van heel bijzonder rijm-niveau, maar mijn zus en ik hebben vreselijke lol gehad bij de cache van De Zak van (Sinter)Klaas (GCH4FW). Je moest er in rijm loggen en thuis ook nog eens een keer. Vandaar stuur ik het logje van mijn zus Karin van KAche&CO maar in:

   

  May 30, 2008 by KAche&CO (148 found)

  Ik zeg het jullie onomwonden

  we hebben de cache om 14.10 uur gevonden.

  Samen met mijn zus van TeamKroket

  Hadden we deze cache op ons lijstje gezet

  Maar let op wat ik je roep

  Er ligt overal veel hondenpoep

  Toch is de omgeving verder erg bekoorlijk

  en de wandeling er naartoe ook zeer behoorlijk

  Onderweg nog twee kakkers tegengekomen

  Die interessant over nieuwbouw liepen te bomen

  We werden nog achtervolgd door een hond

  Die zwemmen in de plas wel heel lekker vond

  Dat hij zich niet uit zou schudden konden we alleen maar hopen

  Maar voor de zekerheid zijn we wat harder gaan lopen

  Eenmaal in de buurt van de cache moesten we gaan zoeken

  Je weet niet precies waar je moet gaan loeken

  Goed keken we daarom om ons heen

  En eigenlijk vonden we hem meteen

  Uiteindelijk hebben TeamKroket en ik hem gelogd

  Heel hartelijk bedankt voor deze mooie tocht!

×
×
 • Create New...