Spring naar bijdragen

triangleteamtwente

Leden
  • Aantal bijdragen

    44
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door triangleteamtwente geplaatst

  1. Ook bij ons met geen mogelijkheid
  2. In onze nachtcache hebben wij voor de eerste 3 finders een medaille gelegd. Hadden we ook willen doen in onze nieuwe reeks, echter is dat door invloeden van buitenaf er niet van gekomen. Maar een verplichting moet je er zeker niet in zien, wij vonden het leuk om te doen, de vinders van de medailles ook, dus dat maakt het feestje compleet. Wij zelf hebben inmiddels ook de goudjacht geopend op elke nieuwe cache die enigsinds in de buurt ligt (30km), en hebben tot op heden ook niets apparts ontdekt in de caches, en das ook niet nodig, want de kick om er als eerste te arriveren is leuk. Zou een ander team ons voor zijn? zien we andere mensen in de buurt? of zitten we gewoon helemaal verkeerd, het is en blijft een kick ^_^
  3. Ik maak dankbaar gebruik van m'n N95 tijdens het caches. Heb 1x m'n laptop mee gehad, maar heb helaas nog geen auto lader, anders kon ik via me N95 dmv UMTS contact maken met het internet. Wat betreft websites bekijken op de N95, dit lukt opzich best wel, want de cache omschrijving is net zo breed als het beeldscherm. Eventuele logs zijn op deze manier ook prima te bekijken, en spoiler foto's als je er even helemaal niet meer uit komt (maar tot nog toe 1x nodig gehad).
  4. Ik wil niet achter blijven, als ze dan toch komen, doe mij ook maar een setje , als ze niet te duur zijn, eventueel wel een 2e setje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...