Spring naar bijdragen

DeKerstman

Leden
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over DeKerstman

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  6 maand
 1. DeKerstman

  Geocaching.com

  je kunt je er ook niet aan ergeren en gewoon z'n gang laten gaan en niet reageren.
 2. DeKerstman

  Kerst surprise event

  Ik wil iedereen veel plezier wensen met z'n kadootjes, het was een hele toer om ze op deze manier neer te leggen
 3. DeKerstman

  Kerst surprise event

  Je mag alles zelf weten, van een traditional die je zo kunt pakken, tot een tocht van 15 kilometer, je mag het zelf weten. Misschien wel verstandig om even in het profiel van diegene te kijken die jij hebt om te zien wat voor soort caches hij/zij het liefst doet. Als ze veel traditionals doen en je legt een tocht uit van 8 km lopen, ja.....
 4. DeKerstman

  Sinterklaas

  Heb ik hier niets te zoeken???? Moet toch ook al kijken of er stoute kinderen zijn, ben wel incognito hoor. Maar volgens mij zijn er al mensen mee bezig, er zou meer info komen in oktober, maar net wat je zegt, kerst is nog ver, we wachten wel af.
 5. DeKerstman

  WWFM4

  In Kampen weten we inmiddels wat het gaat worden, er zal binnenkort meer info komen op de Eventpagina. Voor de andere events lijkt het me wel duidelijk wat ze gaan doen.
 6. DeKerstman

  teleurgesteld

  Waar mensen zich al niet druk over kunnen maken.
 7. Dat je er 1 toevallig vindt ok, maar 5??? En goud is leuk als je er dicht bij woont, deze maakt mij dus helemaal niets uit, maar raar blijft het wel dat je er 4 of 5 toevallig vindt.
 8. Het is helemaal niet zeuren, je mag gewoon niet loggen voordat de caches online zijn. Wees dan een vent en schrijf op het 5e velletje dat je de cache gevonden hebt, niet dat je eerste bent. Dat ben je dan namelijk niet op een eerlijke manier.
 9. Via de Nokia N95 heb ik het programmaatje van GeoNaviagator gedownlaod, hierop kun je cache beschrijving zien en alle logjes bekijken, erg makkelijk.
 10. N95 werkt prima met cachen, laatst waren de batterijen van de GPS op en helaas geen nieuwe in de tas, toen maar verder gegaan met de N95 en dan vindt je ook alles wel. Heb alleen de kaarten er nog niet op geinstalleerd, maar zal dat binnenkort even doen, kun je ook nog zien waar je loopt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...