Spring naar bijdragen

Catootje

Leden
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Catootje geplaatst

  1. Dit is zwaar kl*te , maar wel erg begrijpelijk. Dit kan inderdaad geen toeval meer zijn. Beide bedankt voor voor de rondleidingen tot nu toe en hopelijk komen de caches op termijn terug.
  2. Wij wensen de familie en vrienden van Coen alle sterkte toe die ze nodig hebben om dit verlies te verwerken. Henk en Carla
  3. Je kunt het proberen met www.maporama.com.
  4. Ook Catootje wil deze graag proberen. Mail is gestuurd.
  5. Catootje

    Nederlandse WK pool cache

    Hé Menno, Ik kan de omgeving van Leeuwarden wel doen. Groet, Catootje
  6. Catootje

    Bekende lokatie

    Ook op deze webpagina kun je wel wat vinden. Suc6
  7. Ik moet zeggen dat toen ik de oplossing vond (hoe weet ik niet meer) dat ik het zeer frusterend vond(dat weet ik dus nog wel) . Je verwacht niet dat het oplossen van een restyling van je toetstenbord wordt gerealiseerd door het simpelweg indrukken van 2 toetsjes.
  8. Ik weet de achtergrond niet, maar het gebeurt mij ook wel eens. De oplossing is erg simpel. CTRL-SHIFT en Klaar is Kees.
  9. Catootje

    dag record caches

    Het wereldrecord zal in Nederland wel niet snel worden gebroken. Dat staat op 246 caches op een dag. Zie dit artikel
  10. Helaas voor mij ook niet gewonnen. Wie van de inzenders zou de gelukkige zijn?
  11. Kijk eens op de hompage www.geocaching.nl Iets naar beneden scrollen en je vindt in de linkerkolom uitleg over de DHZ-pagina's. Is overigens een super functionaliteit.
  12. Vanmiddag om 17.15 de kaart bekeken en ingezoomd. Dat lukte zonder problemen.
  13. Willem, Heel veel beterschap toegewenst vanuit het hoge noorden. Groet, Henk & Carla
  14. Het is niet nodig om de laatste m te gebruiken. Met de 3 m'en zou je zonder problemen op de cacheplaats moeten kunnen komen. Iedere GPS heeft dan een afwijking van een paar meter. Houd er ook rekening mee dat de eigenaar deze afwijking bij het plaatsen ook heeft gehad. Vanaf dat moment is het kijken naar logische plaatsen om de cache te verstoppen en goed zoeken. Oh Ja, gebruik in jou geval als 4de m een 0. Succes
  15. Catootje

    kindercaches

    Ik ben me ervan bewust dat het niet de afstand is die jullie zoeken, maar... mochten jullie eens richting Friesland komen, dan is er de Konijntjecache (voorheen Nijntjecache) die speciaal voor kinderen is gemaakt door de Smurfen.
  16. Catootje

    gpsmap 76s en batterijverbruik

    In mijn 60cs gebruik ik 2100-batterijen die het verschrikkelijk lang uithouden. Ik heb het niet getest, maar ik denk dat ik boven de 15 uur uitkom. De beltclip heb ik vastgemaakt op de draagband van mijn rugzak. Hij hangt dan met de antenne naar boven en ik heb een perfecte ontvangst.
  17. Team Catootje meldt zich ook aan voor de elfstedencache. Lijkt ons een geweldig idee. Wij kunnen in ieder geval Leeuwarden wel doen. Misschien is het een idee om via MSN te brainstormen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...