Jump to content

damasterman

Leden
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About damasterman

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 04/02/1981

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  mitac mio168 (ozieCE+kab kaart/TT5) + garmin etrex legend + MG7
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  november 2004

Contact Methods

 • MSN
  d.sneijers@chello.nl
 • Website URL
  http://www.damasterman.nl
 • ICQ
  0
 1. Klopt, maaarrrrr soms worden algehele algoritmes etc verbeterd waardoor ie beter/sneller/accurater kan werken. Daar doe ik het dan voor
 2. Ik zit zelf in de sw branche, en in de laatste versie zijn inderdaad de meeste fouten opgelost, maar worden ook nieuwe geintroduceerd. Nieuw is niet altijd beter/stabieler! <{POST_SNAPBACK}> hahaha , lag voor de hand dat dit gezegd ging worden. Is inderdaad waar, maar goed, dat risico neem ik dan...
 3. ik wil m altijd graag van de laatste sw voorzien. Daar zijn meestal toch de meeste fouten in opgelost.
 4. ik heb m al, klikstik indrukken en aanzetten
 5. zie topic, hoe check ik de versie die ik nu heb
 6. zijn er applicaties waaraan dit is af te stellen>?
 7. Zo inmiddels 2 caches gevonden met de ppc icm met vito navigator II. Alleen valt me toch op dat er - ondanks een fix van een 8 a 9 sats - toch vaak een afwijking blijft van gemiddeld een 20meter. Deze afwijking is groter dan de nauwkeurigheid die vito - van 9 m - zelf aangeeft. Nu vraag ik me af of er software is waarmee ik dit minder kan krijgen, of die nauwkeuriger is. Ikzelf heb de ppc mio168 met ingebouwde gps mvg dennis
 8. nou het formaat wat ik van de fotocache had zie link in eerder post, ik quote 'Parkeer je auto op N51.25.117 E5.36.381' bestaan naar mijn weten op het laatst uit slechts 3 m-en ipv de 4 m-en die gebruikt worden in vito navigator. Ik weet niet of dit wat uitmaakt en hoe ik eigenlijk de coordinaten dan in moet voeren : 51.25.117 of 51.25.0117 of 51.25.1170???? Kan iemand hier mee helpen Graag zou ik idd een log willen schrijven maar heb niet echt gezien waar ik dit kan doen, heb ook leuke fotos die ik zou willen posten. Ik heb verschillende foto's gezien en t blijkt dat de cache echt bedekt verstopt lag. En wij een beetje oppervlakkig zoeken groeten!
 9. Hallo hallo! vandaag dus mijn eerste cache. Ik zou mijn bevindingen nog posten. Software werkt goed maw gebruiksvriendelijk en doet wat het moet doen. Paar opmerkingen hierover. Ik gebruikte dus vito navigator II 1.jammer dat de richtingspijl slechts 180 graden kan wijzen en niet 360. Zo weet je af en toe niet of je om moet draaien etc. 2.Ik merk toch een flinke afwijking van 20m maar zoals gelezen kan dit normaal zijn, ik weet het niet 3.Invoeren van coordinaten. Hij kan dus ook het hieral veel gebruikte dd mm.mmmm aan alleen de coordinaten die hier alom gegeven worden zijn in het formaat dd mm.mmm welke dus 1 m minder hebben. Ik weet niet of dit schaadt. Verder hebben we de fotocache zie hier in de buurt van mierlo/geldrop gedaan. Alles verder goed gegaan alleen we hebben uiteindelijk de cache zelf niet gevonden wat natuurlijk (Zeker de eerste keer) een grote teleurstelling is! Verder werkt het goed mbv ppc; eerst er naar toe navigeren (gedaan dmv proggie om coordinaten te converteren naar tomtom) en daarna het cachen zelf. Tis inderdaad dat je niet moet vallen of iets dergelijks daar kennen ze denk ik niet tegen, maar hij leeft nog! Ik vind trouwens (zeker op een goede zonnige zondagmiddag) dat mensen je wel raar aankijken met zon ding in je hand. Maar ach boeiuh! OF het naar meer ruikt durf ik nog niet te stellen, vanwege aankomst slecht weer, drukte e.d. Toch zou ik de cache van de fotocache nog zeker een keer gaan vinden!!!! MAar als dadelijk de druk minder wordt het weer mooier dan weet ik zeker dat ik er nog wel ga doen! Kzal geen fanatiekeling worden maar je krijgt me zo wel de natuur in!! Groeten damasterman!
 10. you got it! als we morgen gaan reageer ik zeker in deze thread!
 11. inderdaad die mio168 heeft ingebouwde gps. Tanx voor je antwoord die vito ziet er wel goed en eenvoudig uit en je kunt ook nog een trial downloaden die 14 dagen werkt! mooi snel aan de CACH Dat catchen is idd voor latere zorg Bedankt voor jullie bijdrage. Misschien, als het weer meezit, ga ik er morgen op uit! fijn weekend!
 12. maar ik heb dus al een pocket pc (voor navigatie nu) en zou daar ook graag mee gaan geocatchen. Welke software kan ik dan het beste gebruiken????
 13. Hallo (dont blame me with this post, first one ) Ik ben dus nieuw hier. En zou het graag een keer willen proberen. Nu heb ik een pocket pc: mio168 en ik zou graag willen weten welke software ik het beste kan kopen om te kunnen geocachen. Het gaat me wel om de beste software, waarvoor ik best bereid ben wat meer te betalen. Ik weet dus helemaal niet wat belangrijk is of niet. Misschien moet ik wel meerdere programma's hebben. Graag jullie advies!
×
×
 • Create New...