Spring naar bijdragen

Tanuki

Leden
 • Aantal bijdragen

  211
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Tanuki geplaatst

 1. Tanuki

  Eerste Cache Niet Gevonden...

  Dat type was ook mijn eerste GPSr, na 15 gevonden caches. Edit: Het was zelfs een luxe GSP map 12
 2. Laatst op een middag tijdens het geocachen trof ik een boer die juist een dood schaap op zijn aanhanger zou leggen. Ik informeerde of hij mij het schaap wilde verkopen voor € 10,00. Vol verbazing ging hij akkoord met mijn bod, waarop ik het schaap meenam. Enkele dagen later trof ik hem weer. Hij vroeg mij hoe het verder verlopen was met het dode schaap en wat ik er mee had gedaan. Ik vertelde hem dat ik het schaap inmiddels weer kwijt was en er ook nog eens € 89,00 op verdiend had. Dit maakte hem nieuwsgierig en hij informeerde hoe in de vrede ik zoveel geld kon verdienen op een dood schaap. Daarop vertelde ik hem dat ik een verloting, met het schaap als prijs, had opgezet met 100 loten van € 1,00 per lot wat mij dus € 100,00 opgeleverd had. Hij begreep niet hoe ik zoiets kon doen: Een loterij met een dood schaap daar moesten toch klachten van komen? Ja, bevestigde ik, de winnaar klaagde inderdaad dus heb ik hem de prijs van het lot weer terugbetaald.
 3. Dan heb je dezelfde kwaltiteit zoals de foto op jouw scherm stond. Maar we gaan off-topic. Hoe interessant ook.
 4. yeppa. Screengrap en dat is ook weg. Maar dan lever je wel kwaliteit in en is foto toch alweer minder bruikbaar.
 5. Blijft dat de CO de foto niet gebruikt heeft. Hij heeft alleen een link geplaatst. Wat watermerkjes betreft, teksten door een foto noem ik geen watermerk. Dat soort teksten zijn er, over het algemeen, zo uit ge'shopped. Voor echte watermerken zie: http://www.digimarc.com/digimarc-for-images
 6. Als het gaat om je foto: "St. Annakapel met Hoogwaterhuis" dan is er van 'pikken' helemaal geen sprake. De CO heeft alleen een (tekst)link opgenomen in de listing. Om je daar nu druk over te maken....
 7. Tanuki

  Malware Gedetecteerd

  Natuurlijk MOET ik dan juist wel aanklikken. Volgens mijn Bitdefender geen enkel probleem.
 8. Dus de naam is nog niet "Rip, ik heb je niet"
 9. Nee, daar kun je niet vanuit gaan. Ze zijn ook in het radiostiltegebied bij Westerbork geweest, waar gemotoriseerd verkeer verder verboden is. Edit: Ik heb ze daar zelfs al bezig gezien de bos- en fietspaden in kaart te brengen.
 10. Tanuki

  Log Of Geen Log?

  En andersom, wat dan ? Wel in het boekje maar niet op internet gelogd, wat moet je daarmee? Blaadje uischeuren lukt niet aan de andere kant staan immers ook logs. Terug gaan met Tipp-Ex ?
 11. Tanuki

  Geript

  Misschien dat een puntentelling voor DNF wel gaat werken, heb je toch een puntje. Verder een klassement als FDNF, SDNF etc., om het loggen van DNF's extra te stimuleren.
 12. gc.com heeft er nu voor gekozen om de breedte van de cachepagina vast in te stellen, vroeger werd de breedte automatisch aangepast aan de breedte van het scherm. Het kan toch niet zijn dat we bij alle fratsen van geocaching.com een miljoen cachepagina's moeten aanpassen... Aha, dus ik heb wel gelijk! Toch fijn dat ik zo goed 'geholpen' ben door De Broekies.
 13. Dit gaat nooit wat worden.......
 14. Cache listing even ge-edit... Nu de tekst weer doorlopend tot aan de rechterkant op de 22" breedbeeld. Het kan dus wel i.p.v zo'n smalle kolom. Dank aan De Broekies, was dus echt een opmaak fout van mij! Edit: Betreffende pagina: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=96015c8e-bfee-4fb0-868e-0d6ae75dbf53
 15. Merkwaardig dat in het verleden de pagina keurig uitgevuld werd naar schermbreedte. Op mijn 17" in 1280*1024 zag ik 2 keurige smalle zwarte randjes maar ook op mijn 22" in 1600*1050 was dat het geval. Nu zie ik daar niets van terug..... paginaopmaak? Nee frameopmaak van GC
 16. Hoezo optisch.... Hoezo achtergrond wit.... GC2BR5Y Ik had in het verleden 2 SMALLE zwarte randJES naast de listing.
 17. Ik kan zo weer terug naar mijn oude 15" scherm. De listing is nu net zo smal als dat de 2 banen achtergrond tezamen breed zijn.
 18. Natuurlijk wil Garmin verdienen, niks mee voor een bedrijf. Maar als je, duur gekochte software, niet kunt gebruiken op een nieuw aangeschaft aparaat gaat dat wel ver. Ik heb betaald voor mijn kaartmateriaal en wil deze dus ook kunnen gebruiken op mjn eigen GPSr. Ook als ik een nieuwe GPSr koop. Ik heb dus geen 'set' van GPSr met SD kaartje gekocht maar een GPSr en een 'los' softwarepakket. Waarom toch deze koppeling van beide? Beveiliging tegen illegaal kopieëren of commercieël belang?
 19. Is't niet andersom ? Garmin zegt elke GPSr een, eigen, kaart! ?
 20. CN is idd locked aan de GPS. Meen echter dat Garmin daar niet altijd even moeilijk over doet als je de apparaten ook bij Garmin geregistreerd hebt.
 21. Tanuki

  Batterij Laders

  Vrijdagmorgen ontvangen en ik kan zeggen: Geduld is een schone zaak! Het kost allemaal wat tijd om oude batterijen weer te 'refreshen' maar tot op heden ben ik positief over deze IPC-1. De GP 2700's die door de GP V600D lader afgekeurd werden, zijn inmiddels weer goed voor zo'n 1900 mAh. Dat is natuurlijk lang geen 2700 mAh maar het is ook de vraag of ze ooit werkelijk deze capaciteit gehad hebben. Ook heb ik het idee dat ze flink mishandeld zijn door de originele lader dus mopper ik niet. Doordat je per schacht diverse programma's en laadstromen kunt instellen kan ik nu alvast verder gaan met het (dis)chargen & refreshen van 2 GP 1800 mAh accu's terwijl de laatste 2 GP 2700's nog laden. Wat mij betreft is dit apparaat een aanrader!
 22. Tanuki

  Batterij Laders

  Na lang wikken en wegen toch maar besteld: IPC-1 De luxe en uitgebreide Powerex MH-9000 laten liggen omdat deze, volgens een review, gebruiksonvriendelijker zou zijn. De snelle GP V600D lader weigert steeds meer batterijen. Geen idee of ze dood en overleden zijn maar ik kan er in ieder geval niet veel meer mee. De optie was of gewoon weer nieuwe batterijen te kopen of een andere lader aanschaffen en proberen de oude te reanimeren Nu heb ik beide: Bij Conrad een IPC-1 met 8 * 2500mAh's besteld Reuze benieuwd of met deze lader de 2700mHa GP's weer nieuw leven in te blazen is. Als ik meer weet zal ik het hier met jullie delen.
 23. Waarom moet ik toch aan 'Coronation Street' denken.....
 24. Hier ben ik het helemaal kwijt ! Maar ja, ik ben ook nog van de generatie van Van Dale..... Ik zou dus op 105 uitkomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...