Spring naar bijdragen

Scorpion

Leden
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    GPS12
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    November 1999
  1. Dit lijkt mij onzin. Luchtlagen jammen? Hoe stel je je dat voor? Ga je ze opwarmen? Hoe? Bestoken met hoogenergetische deeltjes? Hoe wil je dan specifiek, laten we zeggen, de 'luchtlaag' boven Groningen zó beinvloeden dat het GPS signaal juist daar van de kook raakt. En dat óók nog vanuit de States. Mwaahh.. dacht het niet. Braodje aap?
  2. Scorpion

    Weer te snel gekocht

    Een TomTom Go is niets meer dan een uitgeklede PocketPC met Windows PPC2003 OS en ingebouwde GPS. Los te koop voor ongeveer 399 euro. Dat is 300-400 Euro goedkoper ! Net als Megaheks zie ik me nog niet door het bos lopen met een Go Ook ik heb hele slechte ervaringen met PPC2003. Loopt heel vaak zomaar vast. Ook de phone edition is zwaar bagger. Ben nu overgestapt op 60 series (phone) en dat bevalt zeer goed. Snel OS zonder al te veel bugs. Ik zou de Etrex voorlopig koesteren en gaan sparen voor een 60C(S) met Cityselect. Dan heb je het beste van beide!
  3. **LEES DE FORUMREGELS - GEEN PERSOONLIJKE AANVALLEN** Reintje gewoon doorgaan en nogmaals laat die eenling maar ******. Ik waarder de features van de .nl zeer
  4. GR.. ben je naief of gewoon dom? Ik denk eigenlijk geen van beide. Ook richting Reintje loop je de boel te *&^%$#@!en.
  5. Mee eens! De lol van het zoeken moet er niet af gaan. Spoilersites en 'hulplijnen' zijn in strijd met de geest van Geocaching. Het is toch geen schande als je een cache eens niet kan vinden? Als ik al die lachebekje zie in de found lijst denk ik ... "als ik een nieuwe cache zou maken, dan nu nóg moeilijker. " Helaas torpederen deze bellijnen en spoilersites mijn leuke en moeilijke cache zodat na een tijdje jan en alleman zonder enkele moeite de cache kan vinden. Zo gaat voor de cachelegger de lol er ook snel vanaf. Slechte ontwikkeling.
  6. Is het mogelijk om met deze series 60 software voor de smartphone (Nokia 6600, 7610, N-Gage, P800-900, Sendo X1) waypoints in te voeren? Hoe bevalt de software zo wie zo? Waarom bijv gekozen voor Wayfinder terwijl je hier jaarlijks dik voor moet betalen? Gebruik je nog andere GPS software? Welke? Ik vraag dit omdat ik het onderhand zat ben al mijn gadgets mee te slepen op vakantie. PPC, Phone, GPS, camera, MP3 Player, Game boy. Deze telefoons bezitten alles wat ik nodig heb. Vooral de Nokia 7610 en de N-Gage zijn leuke toestellen, zeker de P910 is een beauty met z'n QWERTY toetsenbordje.
  7. 3 maal ja Toevallig vorige week getest. Op kantoor hier hebben we een toestel met imode(KPN). Eén of ander NEC ding. Had het nog nooit gebruikt om caches te zoeken maar ik moet zeggen.. Wooow. Das handig! Nieuwste caches staan er ook op. Op deze site staat ook een testdingetje met imode. een virtuele mobieltje. kijk daarmee de kat eens uit de boom. Alles wat hiermee kan kan het echte toestel ook zo lijkt het. Kosten. Hangt af van de TOTALE hoeveelheid data die je denkt te gaan gebruiken per maand. KPN-Orange-Telfort e.d. Eén pot nat wat de kosten aangaat, afgezien van het feit dat KPN nog steeds het beste netwerk heeft. (volgens recente Consumentenbond tests) Loop eens bij de primafoon binnen zou ik zeggen.
  8. Scorpion

    Micro caches?!

    GR2 op dit gebied deel ik je mening voor 100% Als dagelijkse gebruiker van s'lands wegennet ervaar ik het net zo. Teleurstellend om te zien hoe fantasieloos mensen dit soort caches plaatsen. Wat is het nu voor moeite om de micro i.p.v. op een parkeerplaats deze in een leuk dorpje net even verderop te plaatsen. Mooi verhaal op de cachepahgina over de historie van de omgeving en de cache heeft gelijk een stukje meerwaarde. Kwartier meer werk. Is dat nu echt zo moeilijk?
  9. Scorpion

    Verschil NL/COm

    Tijd voor een positieve noot. Ik heb FF een testje gedaan met wat collega's (alle cachers) om te checken of de .nl er vaak en/of veel naast zit. Wat denk je ...... ze klopte alle 4!! Tot op de cache nauwkeurig. Good job !! Albert!!
  10. Wat ik me afvraag. Wat kan een stichting die alleen een site runt over zichzelf en onderdak biedt aan geocachers de .nl stichting bieden? Wat is voor de .nl site de meerwaarde van die samenwerking? Ik zie dat helemaal niet zitten. *********** Persoonlijke aanval op Forum member gewist, uitlatingen niet conform de boardregels. - Geoman - *********** Van het eerste enthousiasme is niet veel meer over. ******************** Redrocks mijn steun heb je!! Laat je niet in de luren leggen door de "supercachers"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...