Spring naar bijdragen

S@NL - Tex (SST)

Leden
  • Aantal bijdragen

    96
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door S@NL - Tex (SST) geplaatst

  1. S@NL - Tex (SST)

    Taal

    Nou er veranderd bar weinig als je de taal wisseld. Veel (lees de meeste) dingen blijven Engels. En in het Engels blijven sommige delen Nederlands
  2. S@NL - Tex (SST)

    Waterkaarten

    Voor familie ben ik opzoek naar fatsoenlijke (qua qualiteit vergelijkbaar met de verboden puntmutsen) digitale waterkaarten, met name waddenzee. Wie weet waar deze te koop zijn voor een niet al te hoog bedrag? Ze moeten wel in samenwerking met Ozi (of een ander prgramma dat makkelijk op de GPS is aan te sluiten) te gebruiken zijn.
  3. Toch werkt het wel met dat excel sheet van mij. Projecteer vanuit beide waypoints een waypoint op een willekeurige afstand onder de juiste hoek. Dan heb je 4 coordinaten en kun je hem zo invullen.
  4. Via http://filext.com/ kom ik voor beide uit bij http://www.mapinfo.com/. Misschien heb je daar wat aan.
  5. Dat heb ik nou altijd met mijn vrouw.............. <{POST_SNAPBACK}> Bedoel je niet perongeluk je schoonmoeder?
  6. Dat ik er zelf nog niet aan toe gekomen ben betekend niet dat je m'n werk over hoeft te nemen.
  7. Bezwaar als ik dit stukje code toevoeg aan mijn X Marks the Spot Excel sheet? (XMarksTheSpot2.xls) Kan wel eens handig zijn.
  8. De titel van dit topic kwam me al ERG bekend voor. Ik stond al op het punt de link naar mijn cache te geven op het moment dat ik merkte dat deze er al was. Hij is gewoon een stukje wiskunde. De relatie tussen 2 punten is weer te geven als een vergelijking. y=ax+b. Door 2 van die vergelijkingen aan elkaar gelijk te stellen kun je het snijpunt berekenen.
  9. Die 'waddencache' kan ik niet bevestigen maar ik weet zeker dat het niet vanuit Texel gebeurde. Als dat zo was had ik het geweten.
  10. S@NL - Tex (SST)

    PMR Portofoons

    Ik zelf heb ook 2 ALAN 451R's. Voor tijdens het Cachen EN voor op de motor. PMR in de jaszak, HS 100 Helmset in de helm en de PTT op het stuur, werkt perfect. Op m'n werk gebruik ik ook de ALAN 451R als communicatie tussen keuken en restaurant. Ooit hebben we het geprobeerd met een intercom maar dat beperkt de bewegingsvrijheid teveel. En als er te vaak iemand anders doorheen komt switch je gewoon naar een ander kanaal.
  11. Quux heeft zojuist gereageerd namens het bestuur en ik kan weer bij mijn site. Als het aan mij ligt mag dit draadje dus opslot.
  12. Klopt, erg aardig ben ik ook niet meer. Een aantal van de reacties in dit draadje zijn mij vreselijk in het verkeerde keelgat geschoten. Ik zal geen namen noemen want ik heb absoluut geen zin in een flamewar. Het account wissen is geen optie, dan kan ik die site net zo goed helemaal vergeten want ik heb die HTML docs weer nodig (die staan dus ook niet meer op m'n PC). Waar ik op hoop is een reset van het password. En die opmerking van 'misschien duurt het wat langer' raakt kant nog wal. Mijn eerste mailtje naar geocacher.nl is verzonden op 4 juli, de tweede op 8 augustus. Beide mailtjes zijn tot nu toe onbeantwoord gebleven. Als een stichting zolang op zich laat wachten met antwoorden blijft deze in mijn ogen zeer ernstig in gebreke. En als dit komt omdat er nu net eentje op vakantie is moeten ze zich helemaal schamen.
  13. Ik? Uitschelden? Waar? Kom maar op met die quote, NU! Ga geen dingen zeggen die niet waar zijn.
  14. Van die 9 beheerders komen er vast wel een paar regelmatig hier. En of ik nou hier of daar een reactie krijg maakt mij helemaar niets uit. het gaat mij er om dat er gewoon niet gereageerd word op het contactadres van geocacher.nl. Staat ook lekker tegenover nieuwe mensen die graag ook een plekkie krijgen daar.
  15. Slim. Vragen gaan stellen op een dood forum. . Laatste post van 21 juli. Kleine kans dat DAAR iemand het leest.
  16. Met al die zogenaamde tips raken wel lekker Off Topic. Ik zit hier niet op te wachten. Ik wil gewoon een reactie van iemand van geocacher.nl
  17. Bedankt voor de tip dusee maar dat is het dus niet. Na een format deed ie het weer.
  18. Ik kwaad op jouw? Wie heeft je dat wijs gemaakt?
  19. Mailtje bewaren? Gaat nog al lekker als je HD crasht. Ik stuur dat mailtje toch niet voor Jan caramba? En laat ik hier MIJN reactie dan nog maar een keertje geven. BETER OP DIE MAILBOX LETTEN!
  20. Wie mij kan helpen maakt me helemaal niet uit. Er word een contactadres gegeven en daar word gewoonweg niet op gereageerd. Ik heb zelfs geen ontvangstbevestiging gehad.
  21. S@NL - Tex (SST)

    geocacher.nl

    Ik ben helaas mijn username en password voor mijn geocacher.nl website kwijt. Nu heb ik deze gegevens al ruim een maand geleden opgevraagd via bestuur@stichtinggeocaching.nl maar ik krijg geen reactie. Ik moet zeggen dat mij dit ERG tegen valt. Vandaar dus deze publieke oproep om te kijken of er nog iemand wakker is binnen de stichting. FF wakker worden dus.
  22. GPS Garmin Etrex Lensatic compass Notitie boek + 2x potlood en 2x pen + cache omschrijving Zaklamp / hoofdlamp Diverse goodies GSM Digitale camera Reserve baterijen AA en AAA Shag + aanstekers Muslirepen Veldfles met 1 liter water A4 ziplockbags Rol toiletpapier Oprolbare prikstok Breaklights Diverse stikkers Achter het nut van die veldfles ben ik vorig jaar gekomen toen ik tijdens die hittegolf ging lopen zonder. En die rol toiletpapier is ook verdraaide handig in the middle of nowhere.
  23. S@NL - Tex (SST)

    Avatar maken

    Voor mensen die nog een avatar zoeken heb ik nog een leuke link: http://tex.texel.com/snl/avatar.html. Deze is niet echt GeoCache geörienteerd maar meer voor Seti@Netherlands, er staan echter best wel bruikbare tussen.
  24. S@NL - Tex (SST)

    Avatar maken

    Er zijn veel programma's die 'animated GIF' kunnen maken. Eigenlijk ALLE fatsoenlijke teken pakketten kunnen het. Het programma wat Skygge bedoeld is 'Animations Shop' en is onderdeel van 'Paint Shop Pro' (PSP). Het is tegen het forumbeleid om te vertellen hoe en waar je zulke programma's kunt vinden, dus dat doe ik ook niet. Suc6
  25. Als je het over mij heb mag je de H in de naam wel weglaten. Nee, ik woon niet in Zoetermeer, ik ben een geboren en getogen Texelaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...