Spring naar bijdragen

Calanque

Leden
 • Aantal bijdragen

  99
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Calanque

 • Verjaardag 03-12-1976

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 60c
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2004 hiervoor een garmin 38

Contact Methods

 • MSN
  arnoud_heijnis@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Den Haag
 • Interesse
  Op dit moment ben ik een zeer late student op een tweede opleiding. Eerst heb ik bouwkunde gestudeerd in Utrecht en nu ben ik bezig de Hotelschool Den Haag af te ronden. Dit neemt veel tijd in beslag.<br><br>Mijn interesses zijn: lezen, fotografie, veel reizen, sporten (vroeger meer dan nu), golf en nu dan geocaching.
 1. Ik zou het even op het .COM forum vragen, ze hebben me daar ook razend snel aan kaarten geholpen van Australie. Groetjes
 2. Calanque

  Avatar maken

  Bedankt, ik zal eens kijken of ik het ook in Photoshop 7 kan doen. Die heb ik hier wel.
 3. Calanque

  Avatar maken

  Kun je me vertellen hoe het progje heet dan zoek ik het zelf even op.
 4. Calanque

  Avatar maken

  Hallo, ik zie menig user met een hele leuke avatar (zo'n plaatje bij je naam) en vroeg me af hoe je die kan maken. Is het gewoon een JPEG met bepaalde afmetingen?? Zo ja welke dan? Ook zie ik mensen met bewegende beelden, hoe maak je die dan? Alvast bedankt
 5. Calanque

  Prikstok??

  Die infuus standaarden hebben ze bij BACO in IJmuiden, ik heb ze er laatst nog zien liggen. Ze rollen tevens op tot een handbaar formaat om ze mee te nemen. Klinkt raar maar je kan het beter zien dan dat ik het uitleg.
 6. Calanque

  Mapsource

  Als het op je computer staat dan, staan de discs er dan als image op of als files. Als er alleen files op staan dan kan het lastig worden want Mapsource is een ongelooflijk gevoelig programma. Als je de image files hebt dan zou ik die eerst op een cd branden. Volgend probleem waar ik tegen aan liep met disc 1 is dat er of een waypoint manager van garmin geinstalleerd kan zien die roet in het eten gooit. Wat bij mij toen heeft geholpen is ALLE garmin software de-installeren dan je register schonen ; run -> regedit gebruik optie "find" CTRL-F en zoek op garmin. GEBRUIK OP EIGEN RISICO Dat alles deleten en dan opnieuw installeren, het werkte bij mij.
 7. Jaaa Panaview zo heette het idd nu ben ik alweer een stuk geholpen. Echter niet meer dringend noodzakelijk want een aardige Australier heeft mij de gecalibreerde kaarten van heel Australie gestuurd voor Oziexplorer. Wel zo handig. Alleen een beetje grote schaal maar ja het is ook een inmens groot land. Tja dat raster kwam ik ook niet ver mee want er stond nergens wat het precies was. Ook het bezoeken van de site van het kaart merk hielp niet echt. Maar goed, eind goed al goed.
 8. Ik heb het al een paar keer voorbij zien komen maar met welk programma kun je gescande kaarten ook alweer aan elkaar plakken?? Sorry maar het is me ontschoten. Als er een raster op een kaart staat kun je hem daarmee toch calibreren of niet?
 9. Ik heb al sinds 1992 een bijzondere ongevallen verzekering bij de NKBV lopen, voorheen de NBV. Die is perfect en niet duur. Alles is gedekt, repatriering na ongevallen of overlijden maar ook ziekenhuiskosten en helicopter vluchten. Ik zag dat Bever nu ook zo'n verzekering aan biedt. Waar je wel altijd even in moet verdiepen zijn de eventuele helicopter reddingen. Oostenrijk en Frankrijk is allemaal gedekt, Italie ook, daar zijn het verkapte diensten van het leger en zijn de kosten ook niet zo hoog. Zwitserland moet je je altijd apart voor helicopter reddingen verzekeren, die zitten nooit in een bijzondere ongevallen polis. Kosten zijn ongeveer 250 euro per minuut, dus het kan snel oplopen. Maar als je niet zulke extreme dingen gaat doen zodat je eventueel een helicopter nodig hebt is de verzering van de NKBV een topper, zelfs de NL Skivereniging gebruikt dezelfde maatschappij. Dus waarvan ik weet dat ze jouw idee dekken zijn: Bever NKBV Nederlandse Ski Vereniging PS Duiken is weer een ander verhaal natuurlijk.
 10. Calanque

  .loc files

  Mag ik misschien vragen hoe en waar je die lijst hebt gedownload??
 11. Calanque

  Alle begin is moeilijk

  Dat is wel heel erg veel.
 12. Calanque

  Alle begin is moeilijk

  En die grote zak heb ik niet, meer een knikkerzakje Mailtje is onderweg.. (bedankt trouwes)
 13. Calanque

  Alle begin is moeilijk

  En deze topografische kaarten zijn dan weer te scannen en te gebruiken in Ozieexplorer, heb ik dat zo goed? Wat kan de topografische dienst eigenlijk voor je betekenen als geocacher.
 14. Calanque

  krasjes

  T-Mobile verkoopt een pakketje van 2 doekjes, 1 om te polijsten en de ander om alle residu eraf te krijgen. Als ik me niet vergis voor 50 eurocent. Werkt als een trein, ik gebruik het voor Palmtops en mobiele telefoons. Werkt prima.
 15. Calanque

  Alle begin is moeilijk

  Maar staan daar wel de coordinaten op enzo?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...