Spring naar bijdragen

R&B-TEAM

Leden
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door R&B-TEAM geplaatst

  1. De E72 is nog niet te koop. Dus veel reacties zal je hier (nog) niet op krijgen. Wellicht dat iemand ervaring heeft met de voorganger (E71). Zelf heb ik het zonder problemen draaien op een E61i en een E51.
  2. Mijn ervaring is dat het in stedelijke gebieden, prima is te gebruiken. "Of road" en in bossen biedt TopoNL weer meer houvast.
  3. R&B-TEAM

    Symbian

    Op onze E51 & E61i gebruiken wij al een paar jaar SmartComGPS. Absoluut topprogramma voor de Symbian/Nokia. Daarnaast ook regelmatig Geocache navigator als we ergens spontaan/adhoc willen cachen Maar daar heb je inderdaad een dataabonement voor nodig. Maar dat zou ik zeker overwegen, want dat is ideaal tijdens het cachen. Regelmatig even terplekke www.geocache.nl raadplegen, etc. Ook voor Google Maps (sateliet beelden) heb je een dataverbinding nodig. Maar ook dat is een ideaal en erg handige tooltje om ter plekke even 'vanuit de lucht' de omgeving te kunnen bestuderen. Succes met de Nokia. M.i. behoorlijk onderschat als GPS!
  4. Gebruik zelf de M550 (Tungsten T). Deze heeft Bluetooth en werk perfect samen met m'n GPS muis. Als software gebruik ik het freeware CetusGPS. Groet, Randy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...