Spring naar bijdragen

markymarkies

Leden
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door markymarkies geplaatst

  1. De BetaStick EVO wordt normaal gebruikt door klimmers, maar voldoet ook prima voor de meeste hengelcaches. Ze zijn goed te krijgen via de klimwinkel in 3 verschillende lengtes, misschien wel een beetje prijzig voor de meeste geocachers.
  2. Ik heb hetzelfde probleem. Helaas heeft mijn speurtocht ook nog niets opgeleverd. De reactie van de tomtom helpdesk was dat de versie voor symbian telefoons eigenlijk een kopie is van echte versie 6. De mogelijkheid om lengte en breedtegraden in te geven werkt daardoor niet.
  3. Nou ik ga meteen kijken! Zit in Delft dus kan gewoon TV-West aanzetten, ben benieuwd. GRT MarkyMarkies
  4. Hoi misschien kan je ook wel wat met het fenomeen 'hofjes cache'? Ik kwam het niet al zodanig tegen in de begrippenlijst. Dat wil zeggen een meestal stadse multi die via een groot aantal aanwijzingen in verschillende hofjes naar de cache leiden. Ik bespeur inmiddels een trend in de Hollandse steden naar dit soort caches. Bijvoorbeeld: Leidse hofjes Haarlemse hofjes Waar? Daar!: Hofstad Hoffelijk Dordrecht En dan vergeet ik er vast nog een paar.... GRT MarkyMarkies
  5. Gefeliciteerd Wilxlii een echt Jubileum feestje.
  6. Vandaag in de bus gekregen het nieuwe ANWB Op Pad tijdschrift met een artikel over geocaching. In het verhaal gaan twee redacturen die op zoek naar een geocache 'het hoogtepunt' (GCG44G) en kunnen hem natuurlijk niet vinden. Ben benieuwd of dit nog een vervolg krijgt in de 'Op Pad'.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...