Spring naar bijdragen

SuSander

Leden
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door SuSander geplaatst

  1. Ik heb nu twee keer toestemming gevraagd voor een cache. Bij de eerste duurde de toestemming zo lang dat iemand anders al een cache op de betreffende lokatie geplaatst had. Bij de tweede duurde het ook onwijs lang en werd er heel moeilijk gedaan over het puntje verantwoordelijkheid. Wat gaan we nu dan doen bij de volgende problemen: 1. Het krijgen van toestemming duurt te lang 2. Eigenaar van een terrein is onbekend of reageert niet (Nederland is niet alleen van SBB) Verder is het mij opgevallen dat er hele volksstammen zijn die een rotzooi maken van mooie gebieden, terwijl wij geocachers het juist heel netjes houden. Moeten we ons Roomser dan de Paus opstellen dan? Wanneer de eigenaar van een gebied makkelijk te bereiken is en snel reageert zie ik geen probleem in het vragen van toestemming. In alle andere gevallen krijg ik steeds meer het gevoel dat het beter is om gewoon duidelijke contact gegevens in/op de cache achter te laten. Laten we het alstublieft niet al te ingewikkeld maken.
  2. SuSander

    Wandeling gezocht??

    Hij ligt er hoor!!! Dit is de cache pagina
  3. SuSander

    Wandeling gezocht??

    Eind deze week plaats ik een nieuwe cache van 15 km in Hoek van Holland. Ik ben bijna klaar met de voorbereidingen, en... de cache is officieel goedgekeurd door de gemeente. Ik denk dat hij rond het weekend online zal komen.
  4. Omg.... Probeer je eens behulpzaam te zijn, wordt je meteen afgestraft. Helaas ben ik iets te druk met werk en geocachen om dit complete draadje te lezen. Ik had het gepost onder het mom: "baat het niet, dan schaadt het niet". Blijkbaar schaadt het toch sommige mensen, mijn excuses daarvoor. Ik denk dat het apparaat gebruikt wordt om te ontwormen. Gewoon inbrengen en dan de trekveer aanspannen.
  5. Hallo, Ik heb het draadje niet helemaal gelezen, hij is iets te lang, weet dus niet of de tip al gegeven is. Je kan ze kopen bij "baco army goods" in IJmuiden (4,50 euro). Gooi alle atributen die erbij zitten weg, behalve de stok en het leren hoesje. Vervolgens met een dremel het horizontale deel eraf geslepen. Hierbij een link: De link naar de prikstok.
  6. SuSander

    Magellan Sportrak

    Ik heb vorige week bij correct mijn sportrak omgeruild voor een etrex vista. Dit omdat de sportrack scheurtjes begon te vertonen bij de schroefjes en het batterijen compartiment. Uit berichten in yahoo groups (sportrak group), blijkt dat er wel meer mensen zijn met dat probleem, en dat bij aanspraak op garantie vaak het apparaat wel vervangen wordt, echter gaan die ook scheuren. De scheurtjes vallen niet zo op, ze zitten aan de zijkant van de behuizing (middelste schroefjes). Bij een vriend van mij hebben we het ook gecontroleerd, en die heeft ze ook. Op zich blijft het apparaat wel heel, maar ik vraag me af hoe het de waterdichtheid beinvloedt. Zo'n ding hoort gewoon niet te gaan scheuren. Voor de rest was de sportrak die ik had een perfect ding, ik moet wel eerlijk bekennen dat de vista me nog beter bevalt. Zeker de tracklog functionaliteit en de mogelijkheid om deze op te slaan bevallen met erg goed. De etrex vista is wel iets duurder dan de sportrak, het vergelijkbare model met de sportrak map is de etrex legend (zelfde functionaliteit als de vista, alleen 8 mb ipv. 24 mb en geen kompas) De nauwkeurigheid van beide gps'en is volgens mij vergelijkbaar. Suc6 met je keuze.
  7. Zit er werkelijk een electronisch kompas in??? Zoeentje die het ook doet als je stil staat?? Bij de meeste gps'en betaal je voor dergelijke functionaliteit al snel 120 euro extra.
  8. SuSander

    SCOUTING EN DE GPS

    Ik zal het eens overleggen, waarschijnlijk kom ik zelf zowieso. Maar eh... eerst ga ik even 3 weekjes op huwelijksreis naar Thailand :-) Kijken of daar nog wat te cachen valt.
  9. SuSander

    SCOUTING EN DE GPS

    Ik zit ook bij de scouting. Leiding van een gidsengroep. Ik heb de gps pas 2 weken, en vind hem eigenlijk te duur om aan een groep kinderen mee te geven. Ik heb hem wel aan de kinderen laten zien, en die vonden het helemaal geweldig. Een hike/speurtocht met gps zou best een keer leuk zijn. Groeten, Sander
×
×
  • Nieuwe aanmaken...