Spring naar bijdragen

Banners!


smeule

Aanbevolen berichten

Het zou u vast niet ontgaan zijn, het probleem met de banners. Oficieel mag je van gc.nl maar 2 banners in je handtekening zetten, nu houden sommige cachers zich er wel aan. Maar een groot gedeelte (ja, ook wij) gaat daar ruimschoots overheen. Wij werden door kruimel al op onze vingers tetikt, overigens gewoon terecht :yes:. En omdat het aantal nieuwe banners enorm stijgt moet er een moment komen dat je echt maar 2 banners mag hebben, nou kan je dat beter dat voor zijn :yes: .

 

Nou wij hebben de oplossing: maak er een animatie van (Zie natuurlijk onze handtekening), je kan gratis op internet (LEGAAL) een programma'tje donwloaden voor 30 dagen :lol1: . Langer kan wel maar dan moet je er serieus geld voor gaan betalen.

 

In onze ogen is dit de oplossing, ik hoor graag jullie reacties. Ohja, voordat ik het vergeet, om een plaatje in je handtekening moet je natuurlijk een plek hebben om je banner online ''op te slaan'' je kan hier voor geen gc.com gebruiken. Gc.com ondersteund op je cache-pagina geen GIF bestanden alleen maar JPEG :thumbup: . We moeten nog wel het e.e.a aanpassen, de grote van sommige banners is niet helmaal gelijk en de snelheid mag wel wat naar beneden.

 

De site: http://www.seltecodownload.com/bsga.php

 

Groetjes en Suc6,

 

Smeule.

bewerkt door smeule
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Wat een prima idee :thumbup: . En al dat geknipper trekt ook nog eens de aandacht van de lezer :lol1:

 

Maar het hoeft natuurlijk niet met payware of shareware. Animated GIF's zijn vrij eenvoudig en er is veel freeware voor te krijgen die hetzelfde doen. FF googelen.

bewerkt door Boswijk Posse
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...