Spring naar bijdragen

eenmalige cachen


Gast stroeken

Aanbevolen berichten

Gast stroeken

hoi,

als eenmaling uitje voor het werk willen we in berg en dal bij nijmegen de cache van Walter en Miranda gaan doen zoals die op de geocaching site staat.

hoe kan dit het beste georganiseerd worden ?

dwz. hoe komt je aan gps apparaten, coordinaten en dergelijke.

je begrijpt we zijn leken.

alsvast bedankt

 

p. stroeken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

  • 3 weeks later...

Inderdaad Mega, daarin heb je helemaal gelijk. Er zijn weliswaar mensen die hem succesvol in één keer liepen toen ze er nog maar een paar hadden gedaan (één team deed hem als tweede cache). Maar om het met een wat grotere kans tot een leuk en geslaagd uitje te laten worden zou ik niet naar Berg en Dal gaan.

Hij staat te boek als moeilijk en dat was ook de bedoeling met deze cache. Dat wil overigens niet zeggen dat we geen hulp bieden aan hopeloos geworden hunters hoor :wub: . Natuurlijk geven we wel altijd hints aan mensen die er op stuklopen, maar dan nog: ze krijgen het niet zomaar kado. Die hints variëren dan in 'hinterigheid' al naar gelang de tijd dat iemand er al mee bezig is en de mate van hopeloosheid. :dribble:

 

Op zich is het wel leuk om een multi-cache te lopen met het uitje. Het geeft automatisch een 'geleide'-wandeling, je moet wat puzzelen, en je moet je GPS meerdere keren bedienen tijdens de tocht. Wat wel aan te bevelen is, is om ook een paar eenvoudige (dus ga nou niet aan onze Euro Cache denken!) traditional-caches mee te nemen. Mocht het niet lukken met de multi, dan is de teleurstelling wat in te perken met de traditionals omdat je dan maar één punt zoekt.

 

Greetz,

Walter.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...