Spring naar bijdragen

Toen Revieuwers Nog Een Stelling Durfde Te Nemen


barny

Aanbevolen berichten

ReizenReizen

Niet geheel in de lijn van dit topic, maar toch even een reaktie. Ik had begin dit jaar een NM (Needs Maintenance) log geplaatst bij een cache in Brabant. Logboek was nat, cache kapot en cache had 15 meter afwijking. Na een maand weer gekeken en C-O had geen onderhoud gedaan. Dus ik plaats een NA (Needs Archived) log.

 

Zo doe ik het altijd en in bijna 100% van de gevallen wordt de cache een maand later door de reviewer gearchiveerd. Sommige reviewers hebben me zelfs bedankt voor het actief naleven van de regels (spijtig genoeg waren dat Duitse reviewers).

 

Dit was de log van Diogeones:

 

Post Reviewer Note

02/11/2017

Uit de NM log van 4-1-2017 blijkt dat het coördinaat mogelijk een afwijking heeft.
Aan de C-O het verzoek om het coördinaat te controleren door opnieuw in te meten en indien nodig aan te passen.

 

Een maand later, nog geen onderhoud van de C-O, ik plaats dus weer een NA log, dit was de reaktie:

 

Post Reviewer Note

03/16/2017

Er is een NM gelogd, en dat is in deze situatie de enig juiste manier om de C-O er op te attenderen dat onderhoud noodzakelijk is. Wij krijgen hier melding van en mocht onderhoud uitblijven, dan zal de cache te zijnertijd door ons vanzelf gearchiveerd worden. Het plaatsen van meerdere Needs Archived logs is niet alleen zinloos, het kost ons tijd die we liever aan andere zaken besteden.

 

Toen ben ik gaan emailen met Diogeones, waarom hij de C-O niet even aanspreekt. Deze C-O doet kennelijk helemaal niets aan zijn cache. Geen reaktie meer gehad van Diogeones.

 

Ik ben van mening dat een C-O met hart voor geocaching het niet eens tot een NM log laat komen. Er zijn altijd al voldoende "normale" logs waaruit men kan opmaken dat het logboek bijna vol of nat is. Diogeones spreekt zichzelf tegen, want deze cache staat al drie maanden op onderhoudsstatus. Maar je komt er niet tussen. Vind ik erg slecht, als je een voorbeeldfunctie hebt.

 

En zo zijn er honderden caches in NL die al maandenlang op onderhoudsstatus staan, maar geen reviewer die de C-O op zijn verantwoordelijkheden aanspreekt. Wellicht is dat in andere delen van Nederland anders, dan heb ik niets gezegd, maar ik heb het specifiek over Midden-Nederland en Noord-Brabant.

 

Mijns inziens geen positieve ontwikkeling in geocachingland.

bewerkt door Barry
  • Top! 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Barry,

 

Ik denk dat ik Diogeones wel eens op een Event heb ontmoet :)

 

Als we het over dezelfde hebben, dan is Diogeones gewoon een aardige man.. Alleen...is Diogeones een duitse reviewer?

Ik ben, alleen vandaag,omdat het zonnetje schijnt, positief. Groene 1 rechtsonder in # 3 komt van ons

 

Groetjes van

de Kikkertjes :wine:

bewerkt door de kikkers
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je Kikker. Ik ben er absoluut niet op uit om Diogeones zwart te maken. Maar wel om het probleem openbaar te maken. Ik geloof dat het een aardige man is hoor, maar ik ken genoeg aardige mensen die hun werk niet allemaal even goed uitvoeren. Volgens mij is Diogeones gewoon een Nederlandse reviewer hoor, hij had de desbetreffende cache ooit gepubliceerd.

 

Geniet van de mooie dag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Barry:

 

Ik heb eigenlijk een vraag aan de reviewers: :oops:

 

:offtopic: Om het even of ze nu Kruimeltje, Bas, Joost, René, Piet, Barry of Barny heten.

 

Maar aangezien ik op dit moment met Barry in gesprek ben, stel ik maar aan jou de vraag: Zijn er uberhaupt vrouwelijke revieuwers? :smartass:

 

Nu ga ik aan het werk, ik moet nodig met Kruimeldief aan de gang en kralen rijgen. Ik ga advies inwinnen bij Evert en Fee ...

 

Groetjes van

de kikkertjes :walkman::pepsi:

bewerkt door de kikkers
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja er zijn zelfs twee vrouwelijke revieuwers, en dan nog een mannelijke revieuwer met vrouwen trekjes

en natuurlijk zijn alle revieuwers aardig, ze "werken" voor een Amerikaanse multinational en hebben daarbij ook die onhebbelijke gewoonte moeten overnemen

 

helaas ook de andere onhebbelijkheden die de Amerikanen in hun genen vastgeroest

hebben, daar zitten wij als oprechte Nederlandse geocachers helaas mee opgescheept

 

Barny


Gern flauw idee of er vrouwelijke reviewers zijn... Vrouwen zijn doorgaans wel wat consequenter en zorgvuldiger in hun werk, dus ik ben voor!

 

jammer joh, maar dat geld niet voor onze vrouwelijke reviewers, zij blunderen misschien nog wel harder dan hun mannelijke opponenten

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik was niet op de hoogte van het aantal mannelijke en vrouwelijke reviewers. Jammer er zoveel negatieve berichten zijn mbt de reviewers. Ondanks dat ze onder het Amerikaans juk zitten, vind ik wel dat ze soms wat steviger en met hart voor de hobby mogen optreden. En ook soms net even dat beetje meer doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ben ik totaal mee eens, Barry

ze zijn met z'n zevenen, er is er eentje die meer online zet dan alle anderen bij elkaar, kijk op mijn Facebook pagina "reviewer blunders"

die anderen klagen dat ze zo weinig te doen hebben, toen heb ik voorgesteld dat ze de pagina's eens beter kunnen lezen en ook de beginners helpen om van hun cache iets meer te maken dan wat er nu online komt, ook heb ik aangedragen om eens goed te communiceren met de geoachers zodat er minder vaak cachepagina's terug moeten worden gestuurd, 9 op de 10 cachepagina's komt niet in 1 keer door de review

maar daar is geen interesse in, ze gaan liever na een mega event mooi weer spelen, met een Groundspeak bobo uit eten te gaan als zijnde een "reviewer" bijeenkomst

 

de huidige reviewers, die zijn marionetten van de Amerikanen, durfden niets zelfstandig te beslissen, onnodig bang om hun "status" kwijt te raken

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...