Spring naar bijdragen

Cache In Oldehove Overnemen


TyRexnl

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Wie wil mijn cache "Oldehoofster Molens" in Oldehove (Groningen) van me overnemen? Nadat hij eerder was geript heb ik hem verplaatst, maar ook op de nieuwe plek werd hij af en toe leeggeroofd en nu dus ook geript. Ik zou hem zelf wel willen verplaatsen maar woon meer dan 100km er vandaan en wegens een overlijden van een familielid die er een oogje op hield worden reactietijden bij problemen erg lang.

 

De cache bevat een wandeling en kruispeiling. Er moet nu een ander eindpunt voor worden gekozen want waar hij het laatst hing hadden kinderen de loop er op en die waren blijkbaar niet te overtuigen om er af te blijven ;-(.

 

Groet, Tyrex

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Ik woon daar inderdaad en ken de multi. We waren nog niet zo lang actief en ik heb me nogal moeten buigen over die kruispeiling. Gelukkig hielp enige kennis van de omgeving mij.

Maar aangezien wij waarschijnlijk gaan verkassen ben ik juist bezig om ons bestand te verkleinen, al dan niet met adoptie.

Misschien VRijDrok http://www.geocaching.com/profile/?guid=8db3e327-40f5-47f1-aff7-3df63e33474e of Platjes http://www.geocaching.com/profile/?guid=f4468b6c-3509-4b91-a0b9-6d576a27f8e2? Zij hebben wel meer caches rond het dorp. En anders inderdaad gewoon archiveren, hij is na september nog maar één keer gedaan. Soms is het gewoon mooi geweest.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...