Spring naar bijdragen

Ammo Box


wandelaartjes

Aanbevolen berichten

ReizenReizen

Blutch, jouw link geeft aan dat het een "riskante website" is: "Bij ons bezoek aan deze website hebben wij riskant gedrag aangetroffen."

Of hij signaleert het woord army en is dan direct alert.


Wandelaartjes, je woont in de buurt van Beverwijk. Misschien te koop op de zwarte markt in de De Bazaar?


LEGERARTIKELEN.NL ‏@Dumpzaak 19 december
Beste Klanten,

Wij staan tegenwoordig ook op de Beverwijkse Bazaar in Hal 5.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Blutch, kijk uit, je bent off topic en daar houdt niet iedereen van. Maar misschien heb je gelijk, op de bazaar kun je wit geld zwart wassen.

Nog even een off topic reactie op het bericht van Antarctica. Welke analoge fotograaf is er niet mee opgegroeid: de filmkoker. Maar vanwege al het negativisme over kokerjuffers en heren met kokers is de filmkoker een besmet woord geworden. Hoe jammer. Bij het plaatsen van een koker hoef je niet te graven in het bos, je kunt ze waar je maar wilt plaatsen. Ik zal het vanaf nu dan ook hebben over cartouche de film. En wees eerlijk: ammoboxen zijn zó 2013.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Denk aan hoe jouw container en de acties van zoekende geocachers opgevat kunnen worden door het publiek. Alhoewel je cache geplaatst is met toestemming van de landeigenaar of landbeheerder, kunnen verontruste voorbijgangers die onbekend zijn met geocaching mensen als verdacht beschouwen als ze die zien zoeken. Containers die voor een bom of ander gevaarlijk object aangezien kunnen worden, moeten niet geplaatst worden. Gebruik je gezonde verstand bij het selecteren van verstopplekken en containers om het risico te verminderen dat jouw cache wordt aangezien voor iets gevaarlijks door niet-geocachers met als gevolg dat deze permanent gearchiveerd wordt door Groundspeak.

 

 

voor de duidelijkheid nog ff deze regel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is een achterhaald denkbeeld van Groundspeak. Inmiddels weet iedere Nederlander welke hobby iemand heeft, die met een prikstok groene kistjes aan het opgraven is. En ze weten ook wat er in zit. Kleurpotloden, voetbalplaatjes en tattoo-stickers.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...