Spring naar bijdragen

Profiel Details ?


Bockereyders

Aanbevolen berichten

Heeft iemand enig idee of er een maximaal aantal tekens geplaatst kunnen in je profiel?

Ik heb er nu Banners, GSAK details, BadgeGen en Flagcounter erin staan. Maar ik merk dat ik steeds een banner mis. Als ik de missende toevoeg is er weer een andere die verdwenen is.


Bovenin had ik een balkje staan met de tekst: Mijn Banners. Die heb ik nu verwijderd en gelukkig stonden daarna alle banners in mijn profiel samen met BadgeGen en GSAK stats. Maar vandaag viel me op dat helemaal onderaan mijn Flagcounter verdwenen was. Deze weer erbij gezet, profiel weer opgeslagen en toen waren ineens al mijn banners verdwenen. Deze weer opnieuw allemaal toegevoegd en wederom is er eentje middenin gewoon verdwenen. Ik begrijp er echt niks meer van. mad.gif Om moedeloos van te worden.....

Iemand enig idee wat er mis kan zijn. Het enige wat ik zelf kan bedenken is dat je maar een maximaal aantal tekens in je profiel kan zetten, maar aan de andere kant zie ik bij sommige andere 2x zo veel in het profiel staan dan wat ik zelf heb.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Wss is er wel een max limiet.

 

ik heb een test gedaan met 1.000.000 tekens en dit was geen probleem. Enkel het laden van het profiel werd traaaaaaaaaag...

 

De oorzaak van je probleem zal wss in de HTML code zitten die je toevoegt in je profiel.

bewerkt door DanPan
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niet eens of dit de juiste manier is maar wat ik altijd doe is de html tekst van mijn banners, die ik in een word doc heb staan kopieer en plak naar mijn profiel.

Wat betreft de stats die gegenereerd worden door GSAK/Findstatsgen. Hierbij opent bij mij altijd automatisch een venster.

Bij dit venster kies ik in de instellingen voor Extra - Bron weergeven en vervolgens kopieer en plak ik de gehele html tekst onder de html tekst van de banners.

Geen idee eigenlijk of dit de juiste manier is, maar zo heb ik het altijd gedaan en zo werkte het tot verkort ook altijd.

Als er een andere oplossing is hoor ik het heel graag :clap:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je kunt je statistics ook dynamisch laten berekenen. Zie: http://project-gc.com/ProfileStats/bockereyders

 

Als je onderstaande html opneemt in je profiel op gc.com (bijvoorbeeld na je banners), dan worden altijd automatisch je (bijna) actuele stats getoond in je profiel.

 

<a href="http://project-gc.com/ProfileStats/bockereyders" target="_blank"><img src="http://project-gc.com/ProfileStatsImage/bockereyders" width="750" /></a>

bewerkt door wimyv
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...