Spring naar bijdragen

Bordspel Treasure Hunt


Kopfdorf-Rangers

Aanbevolen berichten

Hallo cachers,

 

Met de feestdagen het spel treasure hunt gekregen. Vandaag uitgeprobeerd maar de spelregels laten voor ons nog wel wat vragen onbeantwoord. Zijn er al meer mensen die het spel gespeeld hebben? Wat zijn de ervaringen?

 

Wij liepen bij de start al vast. Start iedereen in het water?

 

We zijn maar begonnen en kwamen toe op een ander probleem. Je gooit 12 op het pad maar bij stap 7 wil je naar zand. Mag je stoppen en de volgende beurt met zand verder gaan?

 

We hebben al wel lol beleeft aan het spel maar zijn er dus nog niet helemaal uit. We hebben het spel onderbroken voor het avondeten maar ook het einde van het spel is voor ons nog niet heel erg duidelijk(zijn we nog niet aan toegekomen)

 

Benieuwd naar de ervaringen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Ook wij heben het spel in huis. Bij de eerste keer spelen wel tegen een aantal vragen aan gelopen,. Deze op de mail gezet naar de makers en al heel snel antwoord gehad. Inmiddels staan die vragen ook op hun site erbij.

 

Om terug te komen op jullie vraag, je start niet in het water, maar op de vakjes ernaast, dus op de cijfers die ook in het boekje staan beschreven. Dit is ook je thuisplek, die je dus moet behalen na het voltooien van je missie.

 

We vinden het spel erg leuk van opzet en bied genoeg mogelijkheden (ook voor eventuele uitbreidingen)

 

Veel speelplezier en als er vragen zijn, dan stuur maar ff een berichtje!

 

Groeten

 

Patje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb via de site van catch me games de drie uitleg filmpjes bekeken. Sommige zaken hadden wij iets anders gedaan maar met de uitleg is het wel duidelijk. Wat handig en efficient spelen is moeten we nog uitvinden maar wij vinden het wel een leuk spel. Onze ervaring met catan en dominion(etc) is dat het de eerste keer ook veel moeilijker lijkt omdat alles nog ontdekt moet worden. Een tweede of meerdere keer spelen gaat al sneller. Bedankt voor het meedenken en veel spelplezier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wij hebben het al een aantal keer gespeeld en zoals bij de meesten rezen er de eerste keer meer vragen dan antwoorden, maar na de 'vraag en antwoord' te lezen op de site van CatchMeGames én de filmpjes op YouTube te bekijken is alles een pak duidelijker..

Nog een dingetje: wanneer een speler bijna uit is op het einde kan je een boomstam leggen op zijn 'hoekcoordinaat'... Waardoor die speler nooit kan uitspelen want hij heeft een zakmes nodig om uit te spelen én aangezien je bijna op het einde van het spel zijn alle hulpkaartjes reeds verdeeld onder de andere spelers... Niet sportief maar het staat nergens dat het niet mag...

  • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb het gewonnen op de buren. Wij zijn eigelijk vrij snel gestopt omdat het gewoon niet duidelijk is. Rencensie staat op geocachingshop.nl

 

ow dat is nu eens leuk, lees ik hier namelijk tussen de regels door dat je door een of ander wedstrijdje te organiceren bij de buren het gekregen spel wil weggeven aan een van de andere geocachers die het ook eens willen proberen en met iets meer doorzettingsvermogen er dan wel blij mee zijn?

of is bij jou hebbe is hebbe en gaat dat spel over een jaar of 5 voor 1 euro op een kleedje bij de koninginne markt te liggen

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...