Spring naar bijdragen

Magneet Dieven ?


MenM2

Aanbevolen berichten

Wij willen graag weten of er meer cachers zijn, waarvan de magneet caches worden geript. Dit is ons al 7 keer overkomen op drie verschillende cache plekken. Vandaag ontdekten wij de dop enkele meters verderop en zijn gaan zoeken naar de cache. Die vonden we iets verder in het gras terug, kokertje en logrolletje, maar tape los gemaakt en de magneet verwijderd. Dus dit is om de magneet te doen. We kunnen ons het bijna niet voorstellen, maar lijkt erop dat dit door mede cachers wordt gedaan, want de caches zijn zo verstopt, dat zij voor een ander niet te zien zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Wij willen graag weten of er meer cachers zijn, waarvan de magneet caches worden geript.

 

Je kunt er helaas weinig aan doen. Niet iedereen heeft respect voor andermans eigendommen. Er lopen steeds meer zielepoten rond onder de geocachers. Ook geocoins en TB's worden geript en ja ik ken een cache waarvan inderdaad alleen de magneet was gejat en ook een nepsteen voor een micro! Of een munitiekist omruilen voor een plasticzak! En die caches lagen op plekken waar een toevallige passant absoluut niet komt! :thumbdown::angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geocachers zijn net mensen, dus hoeft het geen verwondering te wekken, dat binnen het geocachersgilde hetzelfde gebeurt als in het gewone leven.... Daar zullen we mee moeten leren leven, vrees ik.

 

Maar het is voor de legger, die zijn best doet, om de cachezoeker zijn of haar hobby te kunnen laten beoefenen wel heel erg sneu. De cachezoeker, die op deze wijze een paar centen probeert uit te sparen, heeft dringend hulp nodig!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...