Spring naar bijdragen

Ik Ben Teleurgesteld In Nieuwe Versie Van Geocache Navigator


Twentse Mug

Aanbevolen berichten

Misschien hebben sommigen al die boodschap gezien van de Geocache Navigator die vraagt of je de software wilt updaten voor 15 september. Ik heb het gedaan tegen betaling van 15 euro. Ik heb echter 2 grote teleurstellingen bij de nieuwe betaalde versie.

1. Ik gebruik de optie dat je een locatie kunt invoeren om daarnaar te gaan zoeken. Het zijn nu invoervakjes geworden. Echter: ze hebben een blunder gemaakt dat je getallen achter de komma niet meer met 0 kunt laten beginnen. Voorbeeld: 52 12.034 voer je nu in 3 vakjes in: 52 dan 12 dan 034. Echter: het laatste vakje springt automatisch op 34 ipv 034 waardoor het apparaat gaat zoeken naar 52 12.34 ipv 52 12.034. De oude versie deed dit wel goed.

2. Het maximum aantal caches om je heen wordt beperkt tot 25. Veel te weinig naar mijn mening. De oude versie had een groter bereik.

 

Ik vraag me af waar de verbeteringen zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...
ReizenReizen

Ik ken Geocaching Live en ik heb het ook geïnstalleerd. Ik vind echter de layout van de beschrijving van de cache niet zo mooi. Die vind ik weer het mooiste in Smartgpx, maar die heeft weer geen mooie kaartfunctie zoals de Navigator (en nog mooier Geocaching Live) dat heeft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Er is net een nieuwe versie van Geocache Navigator uit. De bug van de voorloopnullen is opgelost. Blijft nog over dat er slechts 25 caches maximaal te zien zijn op het scherm. Op het forum van de maker is al meerdere keren verzocht om een aanpassing. De oude versie kon meer aan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...