Jump to content
Sign in to follow this  
barny

Wie Kan Mijn Helpen?

Recommended Posts

Door het niet kundig zijn in het Engels vraag ik jullie hulp aan om mee te helpen om een cache pagina op te bouwen voor een nieuwe leuke maar ook zeker spannende onderdelen bevattende aardecache op de Utrechtse Heuvelrug.

Ik heb al twee aardecache’s gedaan dus ik weet echt wel waar het over gaat vandaar dat het hoe en wat verbergmethodes op een later tijdstip besproken kan gaan worden.

 

1 aanmelding heb ik al binnen (bedankt Bas:-)) maar het is misschien wel handig om het van meerdere kanten te belichten vanwege dat het niet zomaar een reguliere aardecache word.

 

Barny b50c08bc-e26d-4d78-99d2-acb52f6a2315.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barny, wist niet dat je in de earthcaches zat- maar als je 'n text heb bedacht, stuur maar op dan maak ik je met plezier 'n vertaling.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En jij bent zo'n oude stomp dat je genoeg kennissen in geocaching land hebt om buiten dit forum om aan cachers om hulp te vragen. Daarnaast heb ik toch een beetje het idee dat je hier zit te provoceren ( :gossip: geen idee, meer een gevoel zal ik maar zeggen). Dus geheel door de persoonlijke willekeur van deze moderator wordt dit draadje nu door mij gesloten.

 

 

 

 

 

En nog een aanbod van een vriendelijke cacher hier; kijk eens aan, da's mooi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...