Spring naar bijdragen

Foutmelding bij uploaden kaarten op Micro SD


Oppie_GPS

Aanbevolen berichten

Situatie:

 

gisteren uren Mapsource de kaartset laten opbouwen van TOPO Frankrijk + TOPO België + Metroguide Frankrijk + Metroguide België, goed volgens Mapsource voor iets van 1500 Mb.

Micro SD kaartje (nieuw) in kaartlezer gestoken en zichtbaar in verkenner en in Mapsource (met ruimte iets van 1900 Mb).

 

Druk dus op knop "sent to GPS" en selecteer het microSD kaartje. Spul begint netjes kaartset te indexeren en nadien te builden tot paar uur later moment aangebroken is om het effectief op kaartje te gaan wegschrijven en dan geeft hij doodleuk melding van "uw geselecteerde kaartset is 1500 Mbt groot terwijl uw beschikbare ruimte op het kaartje maar 1900 Mb" is. Gelieve minder kaarten te selecteren zodat het op kaartje past. (geen exacte verwoording, maar komt er wel op neer).

 

Wat is hier aan de hand? Bedoel, hij spreekt zich wel tegen hé: hij zegt zelf dat 1500 Mb kaartmateriaal is en dat hij "maar" 1900 Mb ziet op het kaartje... Ja duhuh, eerste is toch wel kleiner dan het tweede lijkt me.

 

Iemand een idee wat dit probleem geeft? Te groot aantal kaarten geselecteerd, want zoals je ziet mbt bestandsgrootte mag er geen probleem zijn.

 

Alle info is meer dan welkom !

 

Alvast hartelijk dank,

 

mvg,

Erik

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Ook hier is al het nodige over gezegd.

Het zit hem in een corrupte kaart in topo france 8 of 1

zoom er op in en je ziet overlappende en niet aansluitende kaartdelen, deze zijn corrupt. Deselecteren en alles is ok. Je praat trouwens wel over oude kaarten zeg, is inmiddels al 2 x geupped. Ik zou terug gaan naar de leverancier :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...