Spring naar bijdragen

Jeebeevee

Leden
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

-2 Matig

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Legend HCx & Garmin Oregon 450
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 jaar
 • Skype
  JBV_NL
 • Twitter
  Jeebeevee

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Interesse
  Scouting
 1. Jeebeevee

  Geozine Spoiler

  Mooi toch als je zo je euro's kan verdienen. Er zijn 15.000 cachers in Nederland. Vast wel iemand die die PDF's op de site Geozine wil zetten. Ik dacht laat ik me er even in mengen. Om de domeinnaam te sparen en de nieuwe ideeën heb ik wel al iets met de website gedaan (op de achtergrond). Ik heb Vinnie al wel een mail gestuurd met de vraag om de oude Spoilers. ik had deze helaas niet meer op mijn eigen harde schijf staan. Graag bied ik ze dan via die weg weer aan. Met Groet Jeebeevee
 2. ik zat nog even te denken hierover en er zit me wat dwars. ik heb even de richtlijnen er bij gezocht (link) van de richtlijn over loggen. Dus een log verwijderen om dat er gespoilerd wordt is niet volgens de richtlijnen. Nu verwacht ik eigenlijk van teammembers van GC.nl dat ze de richtlijnen kennen en hier ook naar verwijzen en vanuit deze richtlijnen antwoorden. helaas blijkt nu dat er nu naar eigen inzicht wordt geantwoord en niet vanuit de richtlijnen. een beetje jammer. ik hoop dat het GC.nl team zich wat meer gaat richten op de antwoorden vanuit de richtlijnen. gr. Jeebeevee
 3. Een log verwijderen omdat er een spoiler in zit vind ik niet kunnen. En volgens mij staat het ook niet in de richtlijnen dat het mag. Zover ik weet mag je een log verwijderen op het moment dat er geen krabbel staat in het boekje. Daarnaast als je geen spoilers wilt in je log, kun je ook verwachten dat caches alleen maar gelogd worden met; Gevonden, TFTC, enz. Als je een beetje een leuk logje wil schijven/ontvangen die past bij de cache (uniek logje) dan ontkom je er eigenlijk niet aan dat er spoilers in verwerkt zitten. Het enige wat je kan doen als eigenaar (in mijn opinie) is het verzoek neer leggen, maar meer ook niet. Verder ben ik het eens met de opmerking van TuuronTour. Gr. Jeebeevee
 4. Jeebeevee

  Site Op Mobiel

  Mocht je een windows mobile hebben dan is GczII (http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm) misschien wel iets voor je.
 5. Ik weet dan de wherigo player voor de PDA dit ook heeft, uit eigen ervaring. Mijn oplossing: Zorg dat je plek van waar hij de GPS zoekt (de comm poort) goed hebt aangegeven en niet hem zelf laat zoeken. Mocht dit niet willen omdat het de eerste keer opstarten is, probeer dan een het programma GPSgate (ff googlen) installer dit (tijdelijk) op je GSM start hem op start Geoscout en tel dan de GPS poort in. hierna kun je GPSgate weer deïnstalleren. Even een andere vraag waarom Geoscout? ik zie dat het eigenlijk net zoveel kan als gczII (http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm) welke gratis gebruikt kan worden.
 6. Ik vind dan een 'needs archived' dan weer wat te erg. eerst lijkt me een not found het beste (of note, of mail) Dan nog een 'Needs maintenance', zodat de CO wel weet dat het echt moet (meeste zijn dan al lang bij hun cache geweest) Als laatste redmiddel is dan nog de 'Needs archived' optie. hiervan krijgt namelijk de reviewer ook een afschrift en die zou dan ook kunnen zien dat er al meerdere keren (lees langere tijd) aangegeven is dat er wat gedaan moet worden. Als we steeds snel aangegeven dat de cache het archief in moet dan mist naar mijn mening deze optie zijn doel een beetje. Met Groet, Jelmer
 7. Mail verstuurd. Ben eigenlijk wel benieuwd
 8. Jeebeevee

  Pseudo Vogelkastjes

  ik heb net een cache behuizing gemaakt van een vogekhuisje, waarbij ik het huisje zelf groter heb gemaakt en er een dubbele bodem in gezet, nu kan de onderkand open en daar kan dan de cache ingeplaatst worden en het huisje zelf is mooi voor de vogels. als hint: tweet tweet, bij de onderburen.
 9. waarschijnljk maken ze gebruik van een premium account om all PQ's te runnen en daar weer het een en ander uit te filteren. Nu kunnen niet-PM de cache wel uitdraaien en lopen, maar niet loggen . Mijn bedoeling is dat alleen PM-ers de cache kunnen uitdraaien, lopen en loggen. Ik heb bij global en meta een berichtje op het forum geplaatst. Ben benieuwd naar een reactie. Als ik (niet-PM) bij de buren jouw caches opzoek en op de link klik, dan word ik naar de site van GC.com gestuurd en krijg ik daar een zo goed als lege pagina met de melding dat de cache PM-only is. Geen coordinaten of tekst erbij, dus zeker een mult zou ik op deze manier niet kunnen lopen. Via hun tool heb ik nog niet gezocht (crash omdat ik hier achter een firewall zit vermoed ik), maar dat zal toch op dezelfde manier gaan neem ik aan? Je hebt helemaal gelijk, zover had ik nog niet "geklikt". klik in de kaart op de stip achter de GC-code en hij wordt gewoon geopend op de de buren site, en ik (als geen PM en gene lid van global) kan de cache beschrijving gewoon lezen. je kunt dus op deze wijze PM-caches doen. of je ze kan loggen als je bent ingelogd bij Global weet ik niet, heb namelijk geen behoefte om me daar aan te melden. Voelt voor mij of je medeplichtig bent aan een misdrijf.
 10. door het zoeken binnen het forum kwam ik deze topic tegen. hier kun je vinden hoe en wat. succes
 11. Kijk hier eens, misschien is het iets voor je.
 12. dit weekend een paar caches gedaan met dit progje, echter ik miste de functie om gevonden caches op found te zetten. als ze niet gevonden zijn zie ik een droevig gezicht, maar het omzetten in een blij gezicht heb ik niet kunnen vinden, zit dit er in of komt dit nog???? een ander ding die ik miste is de mogelijkheid dat de dichtstbij zijnde caches boven aan in de lijst staan, nu stond het op de een andere volgorde terwijl het natuurlijk logisch zou zijn om deze op afstand zou staan, of heb ik ergens een instelling gemist??
 13. klopt. heb even langer buiten gestaan en gewacht, en ja hij doet het, thx
 14. Mail is naar je onderweg. heb ook de nieuwe geprobeerd, nu werkt de enter manual wel, allen een klein netheid foutje, als je bij de eerste een groep aanmaakt, dan word je gelijk terug gevoerd naar het 'add'-menu, lijkt mij logisch dat je dan deze gewoon ziet verschijnen en dat je dan hierin de waypoints kan maken. Wat ik net snel even zag in het veld, is dat hij zelfstandig geen verbinding maakt met de gps, dit deed versie 1 wel. nu gebruik ik GpsGate op mijn mobiel om deze verbinding te maken en dan doet hij het wel, maar ik vind het een vreemde overstap, klopt dit? he kan ook zijn dat ik te snel teste en dat hij hierdoor geen verbinding kon opbouwen.
 15. Hoi, Ik heb versie 1 een tijdje gebruikt en deze beviel me erg goed, dus ik keek al erg uit naar versie 2 deze heb ik dan nu ook gedownload en uitgeprobeerd. alleen nog niet in het veld. - Nu probeerde ik een gpx bestand toe te voegen, maar helaas dit werkte niet. Ik had in GSAK een gpx bestand gemaakt met 29 caches (32 punten, ivm child waypoints) maar er wordt geen enkele in het overzicht geladen. - Als ik een waypoint handmatig in vul. (add, enter manaully, select, add) dan slaat het programma uit en moet het het prog. weer op nieuw opstarten. even voor de de check, ik draai hem op een SE X1 xperia met windows mobile 6.1 hopelijk kan je hier wat mee, en anders hoor ik de vragen wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...