Spring naar bijdragen

czardo

Leden
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door czardo geplaatst

  1. Het lijkt te lukken nu. Ik heb de corrupte kaartdelen verwijderd en hij is nu aan het laden. Bedankt voor de tips en links. Nu kan ik lekker in Frankrijk aan het cachen slaan! <- maar dan wijn natuurlijk
  2. Als ik de topo kaarten van Frankrijk wil laden op mijn 60 Csx dan krijg ik de melding dat er te weinig geheugen beschikbaar zou zijn op mijn micro SD kaart. Niets is echter minder waar. Ik heb een lege 2 GB micro SD erin zitten en daar zouden alle kaarten met het grootste gemak op moeten kunnen. Ook als ik bijvoorbeeld slechts 1 topo kaart wil laden krijg ik die melding. Wie oh wie heeft voor mij de oplossing? Alvast bedankt!
  3. czardo

    travelbug droppen

    Ik zie al hoe het komt: de TB is bij het loggen door jullie als 'discovered' geplaatst. Deze melding geef als je de TB hebt gezien maar niet meegenomen. Dit moet gewijzigd worden in 'retrieved'. Succes!
  4. czardo

    Geocaching.com ligt plat

    Ook hier hetzelfde probleem! Hopelijk snel weer opgelost.
  5. Ik denk dat ik mijn pinpas even thuis laat liggen...... Ik heb ´m bij Futurumshop gekocht op internet. Zeer goede service en een stuk vriendelijker prijs. Succes ermee Sambal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...