Spring naar bijdragen

Krijgertjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  september 2006

Profile Information

 • Woonplaats
  Hengevelde
 1. Is het soms een mystery map? Op N 52.25319 E006.54502 (weiland in Markelo) staat het vlaggetje van een cacher uit Tilligte. Ik ga liever caches zoeken!
 2. Of de foto's plaatsen met tekst eronder. Misschien een overwegeing t.b.v. paperless cachers.
 3. Als ik het goed heb gaat het mis met de foto van Sint-Anna. Daar specificeer je breedte en hoogte terwijl je dat bij de eerste foto niet doet.Misschien zit hier ergens het probleem. d.w.z. gespecificeerde bredte en/of echte breedte van de foto.
 4. Je kunt in GSAK ook de PQ rechtstreeks van Groundspeak ophalen en imprteren. Dan kun je ook 1000 caches per PQ downloaden. Verder wil Windows 10 kennelijk de PQ ergens mee openen. Dat zou dus met GSAK moeten gebeuren.
 5. Klopt. 28km2 om te carotten. Klopt niet. Zie post#13 en post #10
 6. Krijgertjes

  Fiets Rondjes

  Multi Task ronde bij Neede
 7. Krijgertjes

  Fiets Rondjes

  GC38YKK Fietsen vanuit Ermelo Hessen- en Koningswegen GC3526A Fietsen vanuit Ermelo Veluwse Bostocht GC3528T Fietsen vanuit Ermelo Door 3 steden GC3526M Fietsen vanuit Ermelo Heidetocht GC38YKP Fietsen vanuit Ermelo archeologische parels GC38YKJ Fietsen vanuit Ermelo Oorlogsmonumenten GC3528P Fietsen vanuit Ermelo Langs water GC35290 Fietsen vanuit Ermelo Schaapskooientocht GC35274 Fietsen vanuit Ermelo Landgoederentocht GC3526T Fietsen vanuit Ermelo Molentocht --- GCTA62 Zwerfkeien (Fiets) Cache GC18C0H Fietscache - De Wilpsche Klei
 8. Met een smartphone kan net zo goed in het buitenland gecached worden, daar is zeker geen internet voor nodig. Blijft een kwestie van wel apparaat heb je, wat wens je en wat wil je eraan uitgeven.
 9. De afstand wordt inderdaad hemelsbreed gemeten. Vergelijken van afstanden tussen bestaande caches gaat wel eens mank: a. De reviewer kent niet alle punten van alle (vooral oude) caches. b. Punten van (vooral mysterie/multie) caches kunnen veranderd zijn zonder dat de reviewer dat weet.
 10. Niet specifiek voor kinderen maar wel leuke caches: De Dodezee-rollen, Groot Brunink, De drie wijzen in Enschede Oost en Het Hulsbeek 2 Heidevelden. Veel plezier.
 11. Je krijgt toch een mailtje? Ik wel in ieder geval toen er zojuist een coin uit mijn cache meegenomen werd. De cache owner krijgt alleen logs van caches. De TB owner krijgt de logs van de TB. De cache owner krijgt dus geen bericht als de TB uit een cache gehaald wordt. Wel als de TB gedropt wordt omdat dat alleen maar met een found/visited log kan. En als je als cache owner een bericht hebt gekregen omdat een TB uit een cache gehaald is, dan ben ik wel erg benieuwd naar dat bericht.
 12. TB's en/of coins in zo'n geval natuurlijk niet grabben maar retrieven
 13. Krijgertjes

  Geochecker

  Er zijn verschillende checkers. Bij de ene moet je inderdaad twee moeilijk leesbare woorden intypen, bij een andere een duidelijk leesbaar getal van 5 cijfers. De keuze van de checker heeft de CO gemaakt, misschien daar te rade gaan?
 14. Kruispeilen is niet echt moeilijk. Neem een voldoende (maar niet te grote) afstand, 1 a 2 km. Peil hiermee vanaf WP1 (noem de peiling WP1P) en vanaf WP2 (peiling is WP2P). Maak nu de route WP1 - WP1P - WP2P - WP2 en zoek de kruising op. Route WP1 - WP1P - WP2 - WP2P kan ook maar dan is de kruising in de praktijk minder gemakkelijk te vinden. Succes, Krijgertjes.
 15. Krijgertjes

  Uitleg In Cache?

  Een cache van mij is tweemaal gevonden door niet-cachers. Netjes gelogd en weer teruggestopt zoals op de stashnote staat. Ik heb natuurlijk geen idee wat er anders gebeurd zou zijn. Het kan dus helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...