Spring naar bijdragen

eureka-!

Leden
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door eureka-! geplaatst

  1. Het zal heus niet de mooiste aller tijden zijn, maar qua techniek en technisch geknutsel is dit een topper. Ga deze maar eens doen: Genezend Kruid. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC18CGC
  2. eureka-!

    Garmin 60csx

    We hebben op het ogenblik een 60CSx en Oregon 400t in gebruik. Ben eigenlijk blij dat we de 60CSx gewoon erbij hebben want deze is qua nauwkeurigheid en gevoeligheid beter dan de Oregon. Deze laatste heeft vaak nog een afwijking van tot wel 10 meter als de 60CSx exact op de cache staat. En die afwijking wordt groter naarmate de ontvangstomstandigheden slechter worden. De afleesbaarheid van de Oregon valt mee, wel de achtergrondverlichting aan hebben.
  3. Foto maart 2008 in de Schotse Highlands. Cache (Letterbox) heet "Middle of Nowhere" en dat was het inderdaad !
  4. eureka-!

    Pocket Query

    Als je in GSAK de zip zelf selecteert, gaat het inlezen van de waypoint en de additional waypoints (child waypoints in GSAK) helemaal automatisch. Lekker makkelijk toch.
  5. In 1999 kochten we een Garmin GPS III (995 gulden!) nadat we in Zweden tijdens een wandeling de grootste moeite hadden om de bewoonde wereld (lees auto!) weer terug te vinden. In 2001 toevallig in Spanje een cache gedaan: namelijk Montserrat - GC2D4, zie de tweede (zilveren!) log aldaar. Wel onder een ander, snel aangemaakt account, (1 found tot nu toe!) De cache is trouwens zeer de moeite waard om te doen, fysiek wel zwaar, maar het uitzicht is fantastisch. De volgende 5 jaar deze gps alleen gebruikt tijdens wandelingen, dus geen cache meer gedaan. In 2006 ineens met cachen begonnen. Waarschijnlijk om het wandelen wat spannender te maken ! We hadden natuurlijk vanaf 2001 door moeten gaan...Met het tempo van de afgelopen 2 jaar waren we misschien vandaag de dag een Carotte concurrent. Een jaar geleden de trouwe GPS III vervangen door een GPSMap 60Csx.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...