Spring naar bijdragen

gr1

Leden
 • Aantal bijdragen

  193
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over gr1

 • Rang
  Normale Poster

Profile Information

 • Woonplaats
  Houten
 • Interesse
  wandelen, natuur, landschap/geografie, Veluwe, de cairnterriër
 1. gr1

  Ikea

  In dit verband moet de Black Box of the Duiventoren worden genoemd. Daar staan allemaal buitengewoon alarmerende teksten op. Wordt deze cache ooit gevonden door een buitenstaander, dan moet je niet raar opkijken als politie, brandweer en EOC daarna alle registers opentrekken.
 2. gr1

  Ik ga cachen en ik neem mee.

  Kan idd wel handig zijn. Grotere kans ook dat het logboek schoon blijft.
 3. gr1

  Ik ga cachen en ik neem mee.

  Interessante ontboezemingen - het wachten is op de mannelijke hunter die op deze plek toegeeft dat hij altijd al eens hurkend heeft willen plassen - maar nu even naar een ander item dat in het veld zijn diensten kan bewijzen: de grijptang. Vandaag las ik het relaas van een hunter die niet zonder zo'n tang op pad gaat. Het gereedschap bewees hem goede diensten bij het hengelen naar de Zipkaai-cache, in de buurt van Vianen. Eerder deze week zag ik dat een hunter elders ervan heeft afgezien een besmeurde cache te pakken, omdat hij zijn handschoenen thuis had laten liggen. Hunters die hechten aan het gebruik van een grijptang en handschoenen doen er volgens ons ook goed aan om de paraplu op het lijstje van onmisbare items te zetten. Edited By gr1 on nov. 30 2002 at 23:19
 4. Dankdank voor alle reacties. Laten we hopen dat de toekomst nog vele mooie caches brengt, onder meer in Zuidoost-Brabant en Friesland.
 5. De foto's van de eerste Eemland-cachecam zijn ontwikkeld. De resultaten zijn te bewonderen op de webpagina: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?ID=15378 Er zijn twee onbekende teams bij. Tips hierover gaarne naar het Cairnteam:
 6. Ferret Fleur is inmiddels als zodanig benoemd op de cachepagina.
 7. Op de cachepagina van Ins Blaue Hinein prijken nog diverse ongeïdentificeerde hunters, gefotografeerd met de cachecamera.
 8. Sterker nog, als je bij de dichtregels bent kun je de volgende twee punten eigenlijk overslaan, zo is ons inmiddels duidelijk geworden. Helaas heeft het Cairnteam de fout eerst proefondervindelijk moeten vaststellen. Maar nu zien we de stash al liggen, op de kabouterkaart. Misschien gaan we er nog wel eens langs. Edited By gr1 on nov. 12 2002 at 11:37
 9. Cairnteam heeft ook vast een foutje gemaakt, daar onder de Lupardi-toren. Wij kwamen uit op een aardedonker, verboden en braakliggend terreintje waar verder niks te bekennen was. Edited By gr1 on nov. 11 2002 at 22:30
 10. gr1

  Waar komt je forumnaam vandaan?

  GR wilde een jaar geleden niet de moeite nemen om een bloemrijke naam te verzinnen omdat hij toch maar één of twee caches ging doen.
 11. Pardon, de juiste verwijzing is: geocaching.nu/forum.nu/
 12. gr1

  Beveiligd forum

  Zou jammer zijn. Ik zit nou steeds de frontpage te scannen of er nog iets verkeerd te interpreteren valt.
 13. Yep. Interessant artikel hierover op www.geocaching.mu/forum.nu/ Item is allang en vogue in de pers, interessant dat NRC er ook achteraan komt hobbelen.
 14. gr1

  Beveiligd forum

  Dank voor de info, Geoman. Laten we alleen hopen dat je ook op dit terrein de juiste bladen leest.
 15. gr1

  Beveiligd forum

  Laatst gepost bericht in het Forum: Forum is net een schoolklas door Geoman --------------------------------------- Jammer dat ik nergens verder kan lezen over bovenstaande stelling.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...