Spring naar bijdragen

jawowi

Leden
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jawowi geplaatst

  1. jawowi

    digitale kompas

    Ook wij hebben zo'n zelfde Garmin. Zojuist stond ik samen met Dender, die ook een Garmin 60cxs heeft te zoeken en we hadden allebei dezelfde (verkeerde) richting op ons kompas. Ik kallibreer regelmatig, maar bij mij heeft dat amper effect. Vreemd dus.
  2. jawowi

    N/S ? ??.??? W/E ??? ??.???

    Dat is ook het eerste wat je vraagt als bijvoorbeeld een pc het niet doet he? Heb je de stekker er wel in gestopt? Ik was toch echt ingelogd en kreeg de vraagtekens. Door de vraag op het forum te zetten is mijn probleem wrs. al opgelost, het ziet er nu allemaal weer normaal uit. Het draadje kan dus weer gesloten worden. Ik denk zelf dat het te maken had met de validatie van mijn account.
  3. Sinds 2 dagen krijg ik, ook al ben ik gewoon ingelogd, op elke cachepagina bovenaan niet de coordinaten, maar een groot aantal vraagtekens. Geen idee hoe dit komt en hoe ik dit kan verhelpen. Wie wel?
  4. Wij hebben een aantal maanden geleden een Etrex Vista HCX gekocht. Na een gewenningsperiode kunnen we er redelijk mee uit de voeten, maar we benutten lang niet alle mogelijkheden van onze aanwinst. Wie is ook in het bezit van eenzelfde GPS en is bereid om ons in een paar uurtjes wat meer informatie te geven over het gebruik van onze GPS? Wij wonen in Wildervank in de provincie Groningen en zijn heel benieuwd of er in onze buurt 'handige henkies' zijn die ons kunnen (en willen) bijscholen. Alian (van Jawowi)
  5. Wij kopieren vaak de begincoordinaten m.b.v. de muisopties. Vervolgens Google Earth opstarten en de begincoordinaten hier in plakken. Daarna zie je Google Earth inzoomen en je noteert de straatnaam en plaats. In de auto. Plaats + straatnaam ingeven in een TomTom o.i.d. en rijden. Aangekomen op de plaats overschakelen naar de hand GPS. Dit kan natuurlijk ook rechtstreeks via de cachepagina met MapQuest etc.
  6. Geweldig . Eindelijk heb ik alle stipjes van de provincie Groningen van de kaart. Dit was ons doel toen we eenmaal besmet weren met het Geo-virus. In een avond de resterende 16 caches van de kaart gewist zonder te lopen. Nu ga ik voor heel Nederland. Flauw he ! Nee, hoor ik vind het een geweldige optie. Hiermee heb ik in ieder geval de "Events" waar Jawowi niet bij was of niet bij kon zijn laten verdwijnen. En ehhhh... de resterende 16 caches van Gronongen staan nog netjes op de kaart, die vegen we op de reguliere manier er van af.
  7. jawowi

    nachtcache

    Waar woon je? Wij hebben in Wildervank (provincie Groningen) twee nachtcaches neergelegd. Geen idee of dat in de buurt is.
  8. jawowi

    Teken !!!!!

    Wij hebben gisteren caches gelopen in de buurt van Odoorn, Exloo en bij thuiskomst bleek dat we met zijn drieen 15 teken op ons lichaam hadden meegenomen!
  9. Ben hier mee aan de slag gegaan. E.e.a. leek goed te gaan totdat ik na het uploaden niet verder kwam. Bij mij komt na uploaden het desbetreffend kaartje niet in beeld. Ik blijf een kaartje in beeld houden van de US i.p.v. de door mij ge-uploadde route. Eniog idee wat er mis gaat ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...