Spring naar bijdragen

verrader

Leden
 • Aantal bijdragen

  282
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door verrader geplaatst

 1. Voor iedereen: prettige feestdagen.
 2. Geocacher van het jaar? Dat is toch zeker degene die het afgelopen jaar de meeste caches heeft gevonden? Tenminste.... dat is onze mening.
 3. Waarom cachen we eigenlijk? Wij vinden het gewoon heerlijk om buiten te zijn, je bent er op zo een manier lekker uit. En het zoeken naar iets maakt het buiten zijn alleen maar leuker! Het maakt ons eigenlijk niets uit waarnaar wij zoeken, we vinden het al leuk als we iets vinden. Of het nou een carpool-cache is of een zogenaamde flut-micro of een voortuin-cache, we vinden het allemaal even leuk. Dus waarom verbieden? Nee hoor, laat ze maar lekker liggen, wij beleven er nog steeds plezier aan, en ik denk dat wij er niet alleen zo over denken. Zoveel mensen zoveel wensen.....Meestal hebben we een hoop lol bij voortuincaches, zeker als we verkeerd staan. Helaas hebben we zelf geen voortuin, anders.....
 4. Je mag jezelf toch gelukkig prijzen dat je zo snel weer het geld bij elkaar gespaard hebt voor een nieuwe!
 5. Met zo een antwoord zijn wij het natuurlijk eens. Waar het ons eigenlijk om gaat is als actieve cachers niet reageren op een vraag zoals:kan een cache terugkomen. Wat ook erg hinderlijk is, is als ze zeggen: we gaan van de week even kijken naar de cache en ze gaan dan een maand later...... Als je er dan iets over vraagt zijn ze niet thuis.
 6. Het is bekend dat veel cachers onder ons elkaar wel eens mailen voor een hintje, of ze kunnen de cache niet vinden of andere zaken. Wat ons regelmatig opvalt is dat er altijd mensen tussen zitten die nooit reageren. Het is toch een gewone vraag als je aan iemand vraagt of een bepaalde cache weer terug kan komen? Wat wij nou heel graag willen weten zijn de redenen waarom mensen niet reageren.
 7. In 2006 voor het eerst van het woord geocachen gehoord. In het weekend reed ik regelmatig op de vrachtwagen met iemand die het altijd over deze hobby had. Hij had het dan over keesjes zoeken. Ik werd toch wel steeds nieuwsgieriger, ik wilde dat ook wel eens van dichtbij meemaken. Ondertussen had ik mijn vrouw ingelicht, had ik beter niet kunnen doen, die is vreselijk gaan lachen. Die had zoiets van je gaat toch niet als een soort grote lummel doosjes in het bos zoeken, haha, ze kon er met haar pet niet bij. Ondertussen is ze natuurlijk knap fanatiek geworden. Als ik iets in mijn kop heb zitten moet het gebeuren ook. Een gps gekocht en op zoek naar de eerste cache. Deze lag een paar 100 meter van ons huis. Goed gehumeurd op pad, het goede humeur verdween snel toen we op locatie gearriveerd waren. Nou eens kijken waarheen de pijl wijst, hoor ik ineens achter me: zoek je dit soms? De eerste found was een feit en ik had er de pest in. Nou zijn we graag op pad en deze nieuwe hobby past daar uitstekend bij. Tijdens het cachen ontmoet je ook mede-cachers, ook dat vinden we erg leuk. Alleen onze kinderen vinden het een genante hobby. Laatst was ik jarig en mijn dochter vroeg aan haar collega of zij misschien nog een kadootje wist voor haar vader. Zij vroeg: heeft je vader een hobby? Mijn dochter lachen natuurlijk, ze kon de woorden niet uit haar mond krijgen om te zeggen dat haar pa een hobby heeft. Nee, mijn vader heeft geen hobby!
 8. verrader

  Puntjesjagers

  Ja, wij zijn puntjesjagers, niets meer en niets minder, dit was toch de vraag? Hier hoeven wij niet om heen te draaien! Ook schamen wij ons niet om dit te bekennen, wie volgt?
 9. Wij hebben deze week KESH gedaan van Lady Cachetta, toen ik weet niet hoeveel rupsen gezien, alles zat onder en was pik en pikzwart van die kriebeldingen. De beestjes zaten in bepaalde boomsoorten, getver!
 10. Hier is zojuist de eerste nieuwe binnengekomen, eentje in Hoogvliet.
 11. Nou wij weten het ook niet, hebben hier hetzelfde probleem. Dit is de tweede keer dat we dit meemaken.
 12. Nee Vasco, dat was een Grote Peil Stok, om te kijken hoe dik het ijs was!
 13. Is dat zonder ze een keer opgeladen te hebben??? grtz
 14. verrader

  colorado

  kon je de rest ook niet overnemen
 15. verrader

  Teken !!!!!

  Teken Kijk eens op: www.picksan.nl
 16. verrader

  Satmap Active 10

  Heb weer een mailtje gestuurd naar Engeland of er op korte termijn een Whereigo player geinstalleerd kan worden op de Satmap Active 10 We w88 weer af. Gr.verrader
 17. verrader

  Satmap Active 10

  Oke, bedankt dan weet ik ff wat
 18. verrader

  Satmap Active 10

  Hoi poiter, Weet jij of je er whereigo caches mee kan lopen?? ik blijf het proberen gr.verrader
 19. verrader

  Satmap Active 10

  Vandaag dit mailtje uit Engeland gehad: Hi Jaap Sorry for the delay in replying. We operate on windows core but we have also "fine tuned" it to our requirements. As to Wherigo caches, can I suggest you contact our Dutch partner, ANWB on inof@anwb.nl who should be able to help. If you have difficutly, please come back to me. Kind regards Mike Wat is Windows Core???? Gr.verrader
 20. verrader

  Satmap Active 10

  Gister een mailtje gekregen uit Engeland met het volgende antwoord: Hi Jaap Am I just getting the information you require and will revert to you soonest. Kind regards Mike W88 we maar weer even af!
 21. verrader

  Satmap Active 10

  Ik heb een mailtje gestuurd naar Engeland,als ik een bericht terug krijgt volgt er hoop ik meer info.
 22. verrader

  Satmap Active 10

  Mocht het misschien straks wel zo wezen,dan zou het zeker een heel interessant apparaat zijn met heel gedetailleerd kaartmateriaal. Laten we eerlijk zijn,welke gps heeft nu zulk mooi kaart materiaal, net als een topografische atlas We w88 even af.
 23. verrader

  Satmap Active 10

  Dit zit er ook in: Microsoft CE Operating System, kan het hiermee wel dan?? Of moet er dan specifiek Windows Mobile bijstaan??? gr.verrader
×
×
 • Nieuwe aanmaken...