Spring naar bijdragen

Ruben

Leden
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ruben

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 18-01-1974

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin e-Trex Vista
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  oktober 2002

Contact Methods

 • MSN
  frijns@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.frijns.net
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Heerlen
 1. Een .MSI file is een Microsoft Installer (ongeveer hetzelfde als een setup.exe) file. Die moet je eerst op je windows systeem installeren. Daarna gaat de installatie naar je PDA vanzelf erachteraan. Had je activesync aan staan en je pda? .NET installeren werkt hetzelfde als het installeren van alle andere applicaties voor je pda die je via windows installeert. Zelf heb ik Co-input afgelopen weekend ook even geprobeerd en het werk perfect. Alleen krijg ik een foutmelding wanneer ik nogmaals wil navigeren naar nieuwe coordinaten die dezelfde naam hebben gegeven. Als ik de naam aanpas, d
 2. Ruben

  Zaklamp met groot vermogen

  Zelf heb ik een Maglite 3D en daar ben ik zeer tevreden mee. Voor de echte zaklamp fanaten, check dit topic: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1132121/ Of deze site: Surefire Vooral deze afbeelding op die website is wel leuk:
 3. Ruben

  Nummerbordhouder

  Als je de tekst op een dik stuk papier print en uitsnijdt kun je dat als sjabloon gebruiken. Busje witte verf en erop spuiten.
 4. Ruben

  vista 3.03

  En weer nieuwe versie : 3.20 deze keer met maar 1 bugfix : Changes made from version 3.10 to 3.20: Corrected problem that potentially rounded northing/easting values when entering or editing waypoints in UTM-based grids.
 5. Ruben

  vista 3.03

  Versie 3.10 heb ik onderstussen draaien op mijn Vista. Ik heb er al mee rondgereden in de auto (Heerlen - Utrecht) en het werk allemaal zonder problemen. Volgens mij is het geheel niet langzamer geworden en lock-ups of iets dergelijks heb ik ook nog niet meegemaakt.
 6. Ruben

  vista 3.03

  Versie 3.10 is al te downloaden. En dit is geen beta meer.
 7. Ruben

  vista 3.03

  Wie heeft deze beta al getest ?
 8. Idd. Je hoeft je niet aan te melden. Het was maar een idee dat ik kreeg tijdens mijn laatste cache zoektocht. Je moet je absoluut niet geroepen voelen om eraan mee te doen. Je mag wel kijken of er anderen zijn die op dezelfde dag naar dezelfde cache als jij op zoek gaan Daarvoor hoef je je niet te registreren.
 9. Hoi, Naar aanleiding van mijn poll in dit topic even de volgende mededeling: Mijn zelfgemaakte cache search kalender staat online als test versie. Het doel van van deze kalender is om te kijken wanneer mensen een cache gaan zoeken. Misschien gaan ze wel op dezelfde dag en tijd als jij. Wat kun je ermee: Een cache die je nog gaat zoeken aanmelden middels een datum, verwachte aankomst tijd, cachenaam en je eigen naam. Deze gegevens kun je altijd aanpassen / verwijderen Je zult je een keer moeten registreren, registratie kun je ook weer ongedaan maken. Ik zal dit een ti
 10. Ruben

  Caching Kalender

  Gisteren weer wezen cachen. En wat zagen we tot onze verbazing in het logboek. Er was ons iemand voor geweest op dezelfde dag. Alleen het tijdstip had die persoon niet vermeld dus op hoeveel minuten na we elkaar gemist hebben is niet duidelijk. Hierdoor kwam ik eigenlijk op dit idee en deze vraag. Misschien is het leuk om een cache kalender te maken. "En dat is?" Stel je gaat komende zondag cachen dan zou je dit kunnen invullen op een website. Je vult je naam, cache, datum, verwachte aankomst tijd en een vrij tekst veld in. En je zoektocht komt op de kalender te staan van die
 11. Ruben

  Etrex Vista firmware update

  Voor de geocachers die het nog niet weten: Garmin heeft voor Etrex Vista een nieuwe beta firmware met versie 3.01 online gezet. Link De aanpassingen:
 12. Hoi, Zie net dat op de site van Carp dat er in hun magazine een stuk over geocachen staat. Wie heeft het gelezen en eventueel gescand?
 13. Niet helemaal. Ik heb 2.50 erop staan maar afgelopen zondag sprong het ding van waypoint 6 of 7 naar 9. Toen moest ik handmatig terug gaan naar 6. Voor de rest werkte het wel correct.
 14. Inderdaad heb ik nog niet zoveel caches gevonden. Komende zondag ga ik op zoek naar mijn tweede Maar het gebied waar ik de route wil uitzetten ken ik reeds 15 jaar omdat ik daar veel wandel en mountainbike. Juist omdat ik mooi vindt wil ik er een route maken en ik probeer deze dan ook langs de leuke punten te laten lopen. Waarschijnlijk heb je wat betere ideeen wat betreft het maken van leuke vraagstukken wat betreft het zoeken van coordinaten als je veel caches gedaan hebt maar iemand met veel cache ervaring die nog nooit in de Zuid Limburgse bossen is geweest zal geen mooiere route k
 15. Als je de laatste 3 cijfers moet uitrekenen dan zal het toch lastig te raden zijn of niet ? Zeker voor elk punt. Alleen de parkeerplaats krijg je cadeau. En ernaartoe rijden gaat sowieso niet lukken. Je mag met de auto het bos niet in Het zal wel gecombineerde fiets/wandel route worden waarbij de route voor de mountainbikers wat langer gaat zijn. Nog een vraag: Loont het de moeite om de route rond te laten lopen zodat je vanaf de cache via een andere weg weer terug komt bij het begin punt of heeft niemand hier behoefte aan? Misschien dat de meeste mensen het begin punt weer opgeve
×
×
 • Nieuwe aanmaken...